Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En üzüldüğüm konu Umut gibi bu ligin sıradan bir guardının bu kadar tartışma konusu olması.Buraları okusa ki belki okuyordur, kendini bir şey sanacak ondan korkuyorum.Yönetim böyle kangren vakaları bitiremiyor ya ona yanıyorum.

Cengiz abi cumartesi akşamı yaptığın benzetme için sana çok kırıldım.
    Colmandante

Yorum

• maç başlığında yazdım ama pek değinmedim, bir fırat'a bakıyorum bir umut'a, bir geçen seneye bakıyorum, bir bu seneye...
      Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Peki Uyum61 sizce Trabzonda yahut karadeniz bölgesinde şu anki yapılanmayla basketbol gelişir mi ? tabana yayılır mı? 2-3 sene içinde 1.lige çıkıp belli bir yere geldikten sonra altyapıya önem verme mantığı doğru mu?
        eger boyle bir sey soyleniyorsa o yatirimin gercekciligi direktmen sorgulanir. ben ve konustugum bircok kisi saner ayar ve diger yoneticilerin basketbolu atlama tahtasi olarak kullanmak isteyecegini dusunuyor. sonrasinda genelde basketbol unutulur. bu fb, gs ve bjk'de direkt boyle yasaniyor. bana kalirsa bu sene yapilacak derece basketbolun kaderini direkt etkileyecektir. umarim yanilirim ama oyle dusunuyorum.

altyapi elbette iyi hocalara bakar ama altyapinin kaderini hocalar cizmez. hocalar yol cizer, yonetimler kaderi belirler. ben adim gibi eminim ki alaeddin hoca, taner hoca ve fikret hoca bu camiada bu ozellikleri ile taninir. ozellikle alaeddin hoca altyapilardan gelse de kariyeri farklidir. ulker'de yardimci koc iken kendine yeni yol olarak tekrar altyapilari cizdi. bircok kisi onun adini 1. lig seviyesinde gormeyi beklerken olaya ne kadar farkli yaklastigini buradan gorebilirsiniz. keza taner hoca altyapida her kademede calisti. cok yenilikci ve gelismelere aciktir. takimlarina hep hayranlikla bakmisimdir. fikret dogan'in kariyeri ise yine ayni sekilde altyapi basarilari ile dolu. bu kadronun altyapi ile bu kadar hasir nesir iken once bi birinci lige cikalim, sonra bakariz altyapi olayina diyecegine ihtimal vermiyorum. eger boyle birsey diyorlarsa trabzon'a bakislarini da once ben sorgularim. yani bu tip bir yaklasim yonetimin tercihi olabilir. ki soyle bir nokta var. bu hocalarin altyapi yaklasimi ucuz bir yaklasim degildir. yeri gelir yurtdisinda oyuncu aramaya cikarlar, yeri gelir amerika'da kendilerini gelistirmek icin koca bir yaz gecirirler. altyapilarda oyuncu transfer edip, ev tutar, ailesini getirir, ozel okullara yazdirir yeri geldiginde yuklu miktarlarda paralar da oderler. esas soru trabzonspor bu tip bir altyapi yapilanmasina girecek kadar butceye sahip midir ? sanmiyorum ki gecen sezondan kalan alacaklar oldugunu da duydum. yani maddiyatin arkasinda da ezilmis olabilirler. fakat hicbiri bahane olamaz.

isin bir de beni kara kara dusunduren tesis boyutu var. takimin antremanlarini nerde yaptigini bilmiyorum ama altyapilarda tesis boyutu daha buyuk bir onem tasir. bu imkanlarin yaratilmasi da gerekir. fakat bu konuda da bir hareket olup olmadigina dair bilgim yok.

kisaca elde hersey var. fakat altyapiya bakis ayna gibidir, herseyi gosterir. ben kendi adima en cok bu noktada umutsuzum. zaten bir futbol sehriyiz, bir de bu konuda ciddi bir hareket olmadiginda insan dogal olarak o dediginiz yaklasimi degil herseyi bir butun olarak degerlendirip gelecege umutla bakamiyor.

dipnot: bu konularda esasinda bench esas sozleri zamaninda bolca soyledi. o varken benim konusmam cok mantikli degil ama icimdeki seyleri de dokmek istedim. karamsarim ama goruntu de karamsarliga cok acik!
        En son uyum61 tarafından düzenlendi; 19.10.2009, 20:04.
        yok imza, mimza

Yorum

• altyapı hep "seneye", tutturamadık şu seneyi bir türlü
          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• UMUT'UN SAKATLIĞI GEÇTİ

TS Basket takımının Umut'u
            19 Ekim 2009 / 13:35
            Trabzonspor Basketbol takımı sakatlanan Umut Kınay'a kavuşuyor.

Geçtiğimiz sezon Bornova Bld maçında sakatlanan ve2,5 ay salonlardan uzak kalan Basketbol takım kaptanı Umut Tınay yeniden sahalara dönüyor.

Gergimiz sezon 19 Mayıs Spor salonunda oynanan Bornova Belediyespor maçında sakatlanan ve ve 2,5 ay salonlardan uzak kalan Trabzonspor Basketbol takımı kaptanı Umut Kınay takıma katılıyor. Trabzonspor Basketbol takımı ile sözleşmesi devam eden tecrübeli kaptanın sakatlığının tamamen düzeldiği ancak antreman eksikliği olduğu öğrenildi
            Basketbol takımı şube sorumlusu Ceyhun Eskici Umut'un Trabzonspor'un sözleşmeli sporcusu olduğunu ve sözleşmesinin hala devam ettiğini belirterek “ Umut 'iki bucuk aylık bir sakatlık dönemi geçirdi. Umut bizim takım kaptanımız ve kulüple sözleşmesi sürüyor. Bu gün Trabzon'da olmasını bekliyoruz. Umut la yeni bir anlaşma yapmıyoruz.sakatlığı nedeniyle aramızda yoktu.Sakatlığı tamamıyle geçti.Şimdi o da aramıza katılıyor “dedi.

Kaynak : haber61

Son sözü yönetim söylemiş.Bize de kenara çekilmek düşer.
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,
            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İsmail abi bu kulüp hiçbir zaman kangrene zamanında müdahele edememiş hep kangrenli olarak yaşamıştır.Bu böyle sürüp gider.Ben şaşırmıyorum böyle şeylere.Benim üzüldüğüm konu bu ligin sıradan bir guardı olan Umut için bu yaygaranın yapılması.
              Colmandante

Yorum

• sezen aksu- bana bir menajer lazım şarkısı dillere pelesenk bu aralar sanırım

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İsmail abi bu kulüp hiçbir zaman kangrene zamanında müdahele edememiş hep kangrenli olarak yaşamıştır.Bu böyle sürüp gider.Ben şaşırmıyorum böyle şeylere.Benim üzüldüğüm konu bu ligin sıradan bir guardı olan Umut için bu yaygaranın yapılması.

zamanında milli takıma kadar yükselmiş bir guard oyuncusu ... geçen sene takımın maçlarını eski bir basketbol hakemi olan hocamla izliyordum hemen hemen her maça geldik .. bana takımdaki en iyi oyuncuların ogün scott ve umut olduğunu altını çize çize söylemişti.. bir basketbol hakemi bu işin içinde zamanında o da basketbol oynadı guard olarak .. bu işin içinde olanlar biliyor .. nasıl oyuncu olduklarını .. sıradan kelimesi ağır ve çok ağır kaçar ..

Yorum

• ayrıca onun adı artık Umut Kınay

Yorum

• iyi-kötü ayrımından çok, yararlı-yararsız olayına bakmak lazım.

umut geçen sene faydalı oldu mu? oldu

peki bu sene olur mu? geçen sene olduğu gibi olamaz zira geçen sene ogün-scott-umut taşıdı takımı. bu sene bu tirelerin arasına en az 6 oyuncu girer ki ilk maçta da gördük.

Yorum

• Özelliklede basketbol takımımızın 1. lige çıkmasını çok istiyorum ,zaten futbolda belli az çok yapabileceklerimiz bu sene ama basketbol takımımız çıkmalı!!!

Kent için, kulübün prestiji için ,karadeniz bölgesi için çıkmalı!!!

Bu yukarıda yazdıklarımızı daha da açabiliriz ama kısa bir özetle dünyanın bütün büyük kulüblerinin (İngiltere hariç)basketbol ve diğer amatör şubeleri bulunmakda ve bu da onlara marka ve bilinirlik olarak ilk olarak inanılmaz avantaj sağlanmaktadır.Burada kentimizin basketbol anlayışı ve basketbol kültürü için ne kadar katkısı olacağını saymama gerek duymuyorum .Umarım bu sene bu olayı başarır ve Trabzonspor basketbol takımımızı avrupa'da görürüz.

Yorum

• Ben busenede play offlardan öteye geçemeyeceğimizi düşünüyorum.Yanlış işler yapılıyor.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben busenede play offlardan öteye geçemeyeceğimizi düşünüyorum.Yanlış işler yapılıyor.
                            Yok abi inşallah yanılırsın.Gerçekten çok tecrübeli 1. deneyimi olan bir kadromuz var.Şampiyon olarak çıkcaz inşallah

Yorum

• bu sene geçilir ..

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben busenede play offlardan öteye geçemeyeceğimizi düşünüyorum.Yanlış işler yapılıyor.
                                Zaten yanlış iş yapmazsalar şaşarım !!! beklentileri çok fazla yükseltip en küçük hayal kırıklığında dağılmayız inşallah....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X