Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzon'u, Trabzonspor'u ve Trabzonspor taraftarını sevmeyip kendinden küçük gördüğü, Trabzonspor yöneticilerine hakaret edip posta koyduğu için.

Yeterlimi ?

bu yargıya nerden vardınız ..

ayrıca böyle bir şey olsa takım yöneticileri buna izin verir mi ?

kaldı ki

takımda milli takıma kadar yükselmiş bir oyuncu .. kaprisli olabilir .. onun sizi

değil takımın onu kullanması gerekir.. milli takım tecrübesi olan takım ondan

yararlansın işte şehri isterse sevsin isterse sevmesin hakaret etmedikten

sonra istediği kadar oynasın .. futbol takımındaki oyuncuların şehri yada

taraftarı ne kadar sevdiğinin örneklerini görüyoruz ..

Yorum

• Yeğenim,

Bir soru sordun, cevabını sana verdim.Eğer verilen cevap seni tatmin etmediyse, açarsın kulübe bir telefon, bir yöneticiyle görüşür, merakını giderirsin.

Kaldı ki cevaplarının bir kısmı zaten sorduğun sorunun içerisinde gizli.

Hatta web sayfalarını da yayınlamışlar, al ben sana yardımcı olayım.
      Son ağaç kesildiğinde,
      Son nehir kirlendiğinde,
      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• takımımızı tebrik ediyorum . güzel maçtı . pertevlilerin 7 numarası ne üçlükler attı öyle ya. ibrahim kutluay misali . seriye basladık şimdi sıradakiler gelsin
        TRABZONSPOR
        Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
        Mesut Keleş (19)

Yorum

• Tebrikler...İlk maç ve galibiyetle başladık...Umarım devamıda gelir...
          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• en cok merak ettigim sey su umut'un dugunune adam cagirmadigi mevzusunun nerden ciktigi. arastirdim umut dugunune dediginiz gibi yonetici cagirmadi muhabbeti kulliyen yalan. saner ayar katilamadigi icin kulup adina celenk yollamis. keza aynı durum hakan yapar'in dugununde de olmus. tabi hakan da bu durumda dugune yonetici cagirmamis oluyor!!!

ayrica umut'un sozlesmesi nasil fesh edilecekti cok merak ediyordum. bench'in dedigi sekilde fesh durumu olursa umut alacagi yillik ucretin daha fazlasini alacakti acacagi davalarla... anlasilan o ki yonetim olayi kavramis olacak ki umut'u gondermekten vazgecmis.

kulup menfaati herseyden once gelebilir ama birisinin hakki yenilecekse kulup menfaati diye birseyden soz edilemez. eger bir play-off macinda sakatlanmis umut'un hakkı ödenmeden gönderilmek istenmesini makul, mantıklı ve vicdani buluyorsaniz diyebilecek birsey bulamiyorum. ama dogru ya umut dugunune yonetici cagirmamisti degil mi!?

sanirim bahsi gecen celenkte bu olsa gerek. ayrica ayni dugunde hatiri sayilir sayida da takim arkadasi hazir bulunmus resimlerden gordugum kadariyla...
            En son uyum61 tarafından düzenlendi; 18.10.2009, 00:27.
            yok imza, mimza :)

Yorum

• @uyum61

Öncelikle sizin kim olduğunuzu bilmediğimizden çok detaylı cevap veremiyeceğim, kusura bakma.

Detaylı cevapları; yukarıda da belirttiğim gibi kitap bile yazılabilecek kadar enteresan detayları bulunan Trabzon Basketbol'u ile ilgili ayrıntılı yazı dizimde bulabilirsiniz.

Şu anda Umut Tınay'a mı cevap veriyorum, onuda bilmiyorum çünkü bu fotoğraf beni şüphede bıraktı.Anlaşılan o ki, bu fotoğraf umut tınay'ın çok yakın çevresinden çekilip ulaştırılmış.

Sayenizde düğün fotoğrafını da görmüş olduk.Düğünle ilgili "davet edilmeme" kısmında dikkat ettiyseniz başkan denmedi."Hiç bir yönetici" ibaresi kullanılmış.

"Yalan" gibi çok ağır bir itham kullanmışsınız, sadece gülümsüyorum.Çünkü size bu bilgileri kim verdiyse onlar "YALAN" konuşuyor ve konuşturuyor.

Bir şeyi araştırıken nalıncı keseri gibi değil, detaylarıyla araştırın.

Yukarıda bir delikanlıya yazdıklarımı size tekrarlıyayım.Kulübün her hangi bir yöneticisine veya menajerine ulaşıp bilgi alabilirsiniz.

Size de yardımcı olayım, www.trabzonsporbasket.com

Özel mesajla kendinizi tanıtıp bilgi almak isterseniz, detaylı bilgi de veririm.
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

@uyum61

Öncelikle sizin kim olduğunuzu bilmediğimizden çok detaylı cevap veremiyeceğim, kusura bakma.

Detaylı cevapları; yukarıda da belirttiğim gibi kitap bile yazılabilecek kadar enteresan detayları bulunan Trabzon Basketbol'u ile ilgili ayrıntılı yazı dizimde bulabilirsiniz.

Şu anda Umut Tınay'a mı cevap veriyorum, onuda bilmiyorum çünkü bu fotoğraf beni şüphede bıraktı.Anlaşılan o ki, bu fotoğraf umut tınay'ın çok yakın çevresinden çekilip ulaştırılmış.

Sayenizde düğün fotoğrafını da görmüş olduk.Düğünle ilgili "davet edilmeme" kısmında dikkat ettiyseniz başkan denmedi."Hiç bir yönetici" ibaresi kullanılmış.

"Yalan" gibi çok ağır bir itham kullanmışsınız, sadece gülümsüyorum.Çünkü size bu bilgileri kim verdiyse onlar "YALAN" konuşuyor ve konuşturuyor.

Yukarıda bir delikanlıya yazdıklarımı size tekrarlıyayım.Kulübün her hangi bir yöneticisine veya menajerine ulaşıp bilgi alabilirsiniz.

Özel mesajla kendinizi tanıtıp bilgi almak isterseniz, detaylı bilgi de veririm.
                Abi sanırım bu fotoları facebook'tan bulmuş çünkü ben de bunları görmüştüm orda yani yakın çevresi ya da Umut Tınay olduğunu düşünmüyorum kendisinin.

Yorum

@uyum61

ne umut'un yakini ne de bir seveniyim. tam tersi oynadigi basketboldan zerre kadar haz etmem, ayni zamanda volkan'in bile takimi daha iyi idare edecegini dusunurum. ama bu benim kendi tercihimdir. yonetimin gorevi umut'un gonderilmesi dusunuluyorsa oyuncu ile anlasmak yoluna gitmektir. sakatlanir sakatlanmaz dugune gelmedi diye degil, aldigi paradan sebep bir oyuncuyu etik ve hukuk kurallarini hice sayarak kapiya koymaya calisirsaniz yanlis hesap ta bagdattan doner.

ayrica baskan nedir yonetici olmak icin baskan olmamak mi gerekiyor? o da cok enteresan bir yaklasim!

umut gitmis veya kalmis muhim degil. onemli olan kulubun ve oyuncunun zarar gormemesidir. dugunune adam davet etmedi diye birini kapiya koyan yaklasima hayatimda ilk kez rastliyorum. demek ki kurumsallasmak ahbap cavus iliskilerine bagli... neyse yazilarinizi takip edecegim. ama trabzonsporun yonetimi ile aradaki kopukluklar disinda birseyler de duymak isterim.

Yorum

• Bakınız,

Öncelikle altını çizelim.Umut Tınay'ı, özellikle sakatlanma dönemi dahil bizim takıma geldikten sonra en çok sahiplenen bizlerdik.

Ne zamana kadar ? O dönemde yaşanan sıkıntılardan sebep takımın finaller öncesi morali artsın diye ziyarete giden biz taraftarlara tavır takınana kadar.Hatta Alaeddin hocaya, "Hocam Umut'u en çok sahiplenen biziz, neden bize tavır takınıyor" diye sitem bile etmiştim.
                    Bize karşı olan tavrı, o dönemden sonra artarak devam etmiştir.Yani bugün, yönetimle umutun arasındaki sıkıntıları bir kenara koyacak olursak eğer, bize tavır takınan birini bizim sahiplenmemiz mümkün değildir.Peki biz kimiz? Biz, her deplasmanda takımın yanında olan ve olmasını sağlayanlarız.

Yani, sıkıntı yaşayan birine siz yardım amaçlı elinizi uzatıyorsunuz.Ama o kişi sizin o dost elinizi, elinin tersiyle hışımla itiveriyor.Peki neden ? Tabiiki bizlerde Trabzon ve Trabzonspor'un bir parçası olduğumuz için.Bu, bizi ilgilendiren kısmın bir parçası.

İkinci parçası ise, (detaya girmeden) Trabzonspor'u temsil eden, yani beni temsil eden yöneticilerime takındığı tavır ve camiama karşı olan negatif bakışı.

Umut'un düğünü, buzdağının görünen kısmıdır.Yani düğün işi, sıkıntılı bir sürecin son halkası ve kopma noktasıdır.

Bu işi sadece düğüne bağlamak, tek yanlı algılama gibi olur ki, umut'u haklı duruma getirir.

Artık bu noktadan sonra kimin haklı, kimin haksız olduğu umurumda da değil.

Rahatsızlık duyanlar seslerini çıkaramayıp kabullenebiliyorlarsa artık benim gündeme getirmemin de bir anlamı yok.
                    En çok susması gereken biri olarak, çocuklarımı da aynı felsefeyle yetiştirmiş olduğum benim insanlık anlayışıma ters olduğu için rahatlıkla gündeme getirebildim.Biz böyle yetiştik.

Vicdan'dan bahsedildi, bende bu "vicdan" bölümünü paylaşayım.

Umut'un sahada sakatlanmasından dolayı duyduğum üzüntü neticesi, sözleşmesinin feshedilmesi aşamasında "bu adam her ne kadar kötü olsa da sahada sakatlanmıştır.Kendisiyle konuşun, geçmişte yaşanan sıkıntıları bertaraf ederek ve ağabeyisi Mehmet Ali Tınay'ın da alacağının içerisinde olduğu yaklaşık 325 bin liralık tutarı makul bir rakama çekerek her ne kadar bu sezon oynayamasa da "tekrar takıma alın" demişimdir.

Sonuç bölümüne gelecek olursak.
                    Bir camianın değerlerini yerle bir eden birinin bu takıma geri getirilmesi ile oluşan bu travmayı aşmak, Umut Tınay'ın bu camiadan özür dilemesi ile mümkündür.Bu kısım, camianın bir parşası olarak beni ilgilendirir.

BMN olarak beni ilgilendiren kısmı ise; cebindeki 5 TL'yi, umut'a baklava alacak kadar gönlü geniş olan benim ünv öğrencisi üyemin, bu jestine hakaretle cevap veren birisi, işte o kalbi kırılan üyemin gönlünü almak için bir tepsi baklavayla gelip benim üyemden de özür dileyecek.

Sadri Başkan'ın meşhur bir lafı vardır. Sıkıştığında "onu hocaya sorun" der.

Bundan sonra da bana bir şey sormayın "yönetime ve umut'a sorun"
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

Yeğenim,

Bir soru sordun, cevabını sana verdim.Eğer verilen cevap seni tatmin etmediyse, açarsın kulübe bir telefon, bir yöneticiyle görüşür, merakını giderirsin.

Kaldı ki cevaplarının bir kısmı zaten sorduğun sorunun içerisinde gizli.

Hatta web sayfalarını da yayınlamışlar, al ben sana yardımcı olayım.
                      http://www.trabzonsporbasket.com/web/

teşekkür ederim ama ...

biraz sert davranmıyor muyuz .. camiaya ısınamamış olabilir ..

kişilikleri uyumlu olmayabilir.. onuda öyle kabul edelim ..

Yorum

• oncelikle isin sizle veya taraftarla alakali kismi olamaz, olmamali. oradaki ismin umut veya bir baskasi olmasi da onemli degil. allah gostermesin bu isim sizin oglunuz da olabilir. kritik bir play-off maci sonrasi sakatlanabilir, alacagi parayi cok goren bir takim yoneticiler sozlesmesini ahlaki veya hukuki hicbir kurala riayet etmeksizin fesh etmek isteyebilirler. bu durumda da tepkim degismez. benim icin kulupte onemlidir ama insanlarin hakki yenilmesi hic hosuma gitmiyor. bu umut icin de boyle, transfer edilmesine ragmen bir yonetici tasarrufu ile gonderilmis malzemeci de olsa, ileride sizin oglunuz, digerinin abisi de olsa...

isin taraftar ile zitlasma kismina geldigimizde yine ayni noktaya cikariz. diyelim ki bi sporcu taraftar ile zitlasti. spor ahlakina sigmayan hareketler sergiliyor. yonetim toplanir, oturur, sozlesme sartlarina gore ya anlasir, ya da ucretini odeyerek fesh eder. gidip olmadik seylerin pesinde kosmak size birsey kazandirmaz. ki goruldugu uzere yanlis hesap bagdat'tan donuyor. abisinin dedigi kadari ile umut yarin antremanlara basliyor trabzon'da...

beni baglayan nokta yine ve yine ustune basa basa vurguluyorum yapilan isin "adam" gibi yapilmasidir. dugun olayini geciyorum cunku isteyen umut'un menejeri ve ayni zamanda abisi olan mehmet ali tinay'a da facebook uzerinden rahatlikla ulasip mevzuyu dogrulatabilir. ama umut'u cirkin sekilde gonder, transfer et bir kondisyoner sehre yerlessin hicbir yanlisi olmasin bir yonetici tasarrufu ile gonder, genel menejer al -ki adi bu camianin en onde gelen isimlerinden talat oztoprak olsun- sonra isine karis, bilemdigin konularda ona ahkam kes sonra da birinci lige cikip avrupa kupasi oynamaktan bahset! eyvallah hedefler guzeldir ama soyunma odasina inmek denilen sey basketbolda pek para etmez. seni sokmazlar soyunma odasina, ya da seni islerine karistrimazlar. ama bu isi trabzonda yapacak cok dersen buyur bu yoldan devam et diyebilirim sadece o yoneticiye...

Yorum

• İmtihanı geldiğinde en çok aranan ve en zor bulunan değerdir “sadakat”

Yöneticiler, çoğu zaman kendi doğrularını doğru bildiklerinden mütevellit, iş başına gelmeden önce sıklıkla kullandıkları istişare makamını seçildikten sonra kullanmayı sevmezler. Somut göstergeler türlü türlü emarelerle aksini gösterse de kendi bildiği doğruyu uygulamaktan çekinmezler. Bir dereceye kadar bu yapı kabul edilebilir. Dediğim dedik olsa bile içinde bir parça samimiyet barındırdığı için.

Hasmı küçültmek için bile kibir tavan yapmamalı. Yöneticiler yönetmekle yükümlü olduğu kişilerin boyunduruğu altına girdiği anda hayal kırıklıkları bile bir nimet sayılır.

Ne demiştik ; İmtihanı geldiğinde en çok aranan ve en zor bulunan değerdir “sadakat”

“Saygı duyacak kadar değerli bulduğunuz adamın sadık kalma ihtimali, her şeyini size borçlu olan ve sizden koptuğunda beş paralık değeri kalmayacak insanlardan çok daha yüksektir”

Hoş geldin ! Umut Tınay
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• @uyum bey

Siz farklı pencereden, biz farklı pencereden bakıyoruz.

Onun için karşılıklı yazışmanın anlamı yok.

Anlaşılan o ki, size anlatılan bilgiler tek taraflı.Zahmet edip sizin "adam" lığını sorguladığınız yöneticilere keşke bir danışma zahmetinde bulunsaydınız.

"Adamlık" "vicdan" gibi değerleri sorguluyorsunuz.Bende size şöyle söyliyeyim.Bu camiayı, yani istanbul basketbol camiasını tanımaya başladığımızdan beri bahsettiğiniz kavramların içinin ne kadar boş olduğunu anlamaya başladım.

Örnekmi ? Geçen sezon Alaeddin hocaya, Taner hocaya, Fikret hocaya, Umut'a en ağır ithamlarda bulunup eleştirenler, bugün ise aynı adamları savunup, yönetime sallıyor.

Neden acaba ?

Son yazında ki bir bölüme kısa bir cevap vererek sonlandırayım.Detayları ise ilerliyen günlerde zaten paylaşacağım.Belki de bundan sonra bu başlıkta hiç yazmıyacağım ve basketbol ile tüm alakamı keseceğim, bakalım zaman gösterecek.

Tek bir şeye cevap vereyim.
                            Benim oğlum ; bırakın yöneticisine posta koyup, tavır takınmayı ve hakaret etmeyi, yan gözle baktığını hissetsem sırtındaki o kutsal formayı kendi elimle çıkarttırırım.

Bizim bakış açımız ve değerlere sadakatimiz bu şekilde.
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• ben farklı pencerelerden baktigimizin son derece farkindayim. dedigim seylerin degil de, genel konusmama ragmen umut ozeline(ki umut disinda da konular var) indirgenmesinden bunu net sekilde anliyorum. neyse bu noktada kelimeler kifayetsiz kalacak gibi o sebeple bu da benim konu hakkındaki son mesajim olsun.

mevzuyu evelemeye gevelemeye gerek yok. eger olay umut'un yonetime posta koymus olmasi, dugunune adam cagirmis olmamis olsa o oyuncu bir daha asla bu kulupte oynamazdi. yani su yonetime bakinca bunu net sekilde ifade edebiliyorum. ama herkesin farkettigi gibi ve basindan beri dedigim gibi o paranin umut'a odenmek istememesi gibi bir durum soz konusu. bunu yapmak icin allem ettiler kallem ettiler ve olmadi sonucta. eger sorun oyle olsaydi kadro disi birakmak ve para cezasi vermek gibi turlu ceza verilebilirdi. benim anlamadigim sey bu noktayi israrla konusmak istememek neden ?

oglunuzla alakali verdiginiz ornegi benim verdigim ornek uzerinde sadelestirdigimde ise tamamen alakasiz iki ornek goruyorum. herseye umut ozelinde degil de genel yaklasmayi denemenin faydali olacagini dusunuyorum.

neyse bu tartismaya baslamadan once dusundugumden cok farkli noktada degilim esasinda. acikcasi bazi seylerin konusulabilecegini umut ediyordum ama bosunaymis. bench niye konusmuyor denilmisti yukarida, herhalde o cok onceden farkina varmis farkli bir yere varamayacagini...

Yorum

• Peki Uyum61 sizce Trabzonda yahut karadeniz bölgesinde şu anki yapılanmayla basketbol gelişir mi ? tabana yayılır mı? 2-3 sene içinde 1.lige çıkıp belli bir yere geldikten sonra altyapıya önem verme mantığı doğru mu?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim