hasan kardeşim bugün gelirsen maç başlamadan sana takım halinde foto aldırırım. dün bende erken ayrıldım bugün takamı bekler lig başlamadan takımı bir dinleriz.
hadinin durumuda bugün öğreniriz. inşallah bir şeyi yoktur.
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Takımımız bugün yine kazandı. İstanbuldan 3 te 3 le dönüyorlar tebrikler.
itü 63- TRABZONSPOR 71
Maça çok iyi başladığımızı söyleyebilirim. 12-3 lük serimiz vardı yanılmıyorsam ama sonra itü geri döndü ve oyunu dengeledi. 1. periyot ortasındna itibaren oyun dengeli gitti ve itü sadece 3 .periyotta öne geçebildi. bu da fazla sürmedi. ilk periyotta itibaren oyunu dengelemelerindeki en büyük nedne bana göre kerem üzeriden oynamaları oldu. edy dışardayken itü pota altını iyi kullandı ve kerem' e de yeterli yardım gelmeyince itü burdan klay sayılar buldu ve keremi faul problemine soktular. 1-2 pozisyonda kerem faulsayısı 3 olduğundna müdale edemedi. birda rakipte mustafa abiye çözüm bulmakta ilk 2 periyot sıkıntı yaşadık. 2 periyotta 20 sayı attı.
hucumda zaman zaman baya bocaladık. dış şutlarımız doğru şut olmasına rağmen girmeyince biraz sıkıntı yaşadık.
edy i biraz daha etkili kullanmaya başlamamız lazım. hakan yine çok hırslı ve mücadeleci. fırat yine çok mücadeleci ama bu fıratın hakemlerdne çektiği ne bilmiyorum. adamın ismi çıkmış 61 inmez 60 her maç teknik faul çalıyorlar uşağa. ona yapılan faullerin yarısı es geçiliyor. takım fırat'a çalınan teknik faulden sonra kendine geldi ve maçı kurtardı. dünde aynısı oldu.
fırat'a maç sonunda da dedim şu teknik faulü 1. periyotta alda 3 periot takım kendinde oynasın.bu adamlar sana maç sonunda da olsa teknik çalacaklar anlaşılan. bu takımda o teknik faullerin altında kalmaz .dün ve bugün olduğu gibi gereken reaksiyonu yapıp oyunu koparır.
maç içinde bir ara boş bir kağıda DOKUNULMAZ yazıp hakeme vereyim dedim. zira itü de mustafa abi hakem tarafından dokunulmaz ilan edilmişti . kağıdı da yapıştıralım tam olsun. gerçi takım ve serhat gerekli cevabı sahada verdi. son periyodun sonlarında serhat mustafa abiye peş peşe 2 blok ve güzel bir smaçla bu maç böle alınır dedi. teşekkürler serhat abi.
takım her geçen gün üstüne koyuyor lig başlayınca dahada havaya girecek. bugün melih kaçırdı caner kaçırdı ama orçun attı. orçun kaçırınca caner atıyor. volkan her geçen gün daha iyi oluyor kendine güveni artıyor. ilker de aynı şekilde artık daha fazla içeriye dalıyolar. oraları karıştırıyorlar. fırat ı söylemeye gerek yok. caner içeri penetre etti mi çok hızlı bu hızını daha fazla kullanmaya başladı mı dahada tehlikeli takım olacağız. hakan yine çok mücadeleci ve skorer yönünü ortaya koymaya devam ediyor.
fazla uzatmadan skor dağılımını yazalım.
ilker 9
volkan 2
fırat 8
orçun 15
melih 4
serhat 2
edy 12
caner 6
kerem 3
hakan 10
son 2 not hadi 10 güne takıma dönecek inşallah. ilk maça yetişebilirde. umut tınay da maçtaydı takımı yanlız bırakmamıştı. 1-2 aya o da dönecek takıma .
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
tebrikler uşaklar .. mustafa abi edy 12 sayı atmış nasıl oldu bu iş ççç dün 1,30dk 'da 4 faul yapmıştı ççç ...Hadi abinin haberi sevindirdi umut abi'nin biraz daha zamanın olması düşündürücü
hasan edy bu takımın en önemli oyuncusu dün kötü gün geçirmiş olabilir ama edy çoğu maçta çift haneleri bulur. bugünde çok etkili oynamasa da faul kaçırsada 12 sayıyı kaçla göz arasında attı.
dün maç sonrası takım oyuncularına edy'i sorduğumda onlarda şaşırdık demişti ... inşallah yeteneklerinin üzerine biraz daha ekler ... ama dün öldüm ona gülmekten ççç hakem aladdin hocaya 'oyuncun konuşuyor susturun diyor' edy arkada 'come on ! man' diyor ççç
mehmet beni niye çektun ula sana poster fotosu ayarlamaya çalışıyordum nerde şu bizim poster fotosu
Yorum