Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Su is resmiyete dokulse cok iyi olacak.
    Evet yönetim futboldaki transferleri yaptığı kadar bu konuda hızlı değil

Yorum

• Basketbol bizim icin guzel bir teselli olurdu.
      Futbolda sikinti yasadigimiz haftalarda.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Bence Basketbol Takımımız konusunda medyaya pek haber verilmeden ve gizliden alt yapı ve anlaşma yolları netleştirilmeye çalışılıyordur. Son anda bir bomba patlatılacak bu gidişle. Yöneticilerimiz; birlik, beraberlik ve iletişim içinde güzel bir çalışmaya da imza atmak üzere. Yolları açık olsun.
        Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS

Yorum

• Futbolun yanında basketbol takımımızada bol şanslar.
          "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

• Alpella Oluyor!

Trabzonspor basketbol takımının 2.ligde mücadele etmesi için çalışmalar sürüyor.Bornova Belediyespor'a elenerek 2.lige yükselme hakkını kaybeden Trabzonspor basketbol takımı Alpella'yı alarak 2.ligde mücadele etmeyi planlıyor. Bu sezon Süper Ligden 2.lige düşen Alpella ile görüşmeler sürürken Bordo mavililer anlaşma sağlaması halinde Alpella isminin önüne Trabzonspor ismini koyarak 2.ligde mücadele edecek.Bu konuda hem Alpella yetkilileri hem de Basketbol Federasyonu ile görüşmeler sürüyor.

spor61.net
            Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
            • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak mutuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alpella Oluyor!

Trabzonspor basketbol takımının 2.ligde mücadele etmesi için çalışmalar sürüyor.Bornova Belediyespor'a elenerek 2.lige yükselme hakkını kaybeden Trabzonspor basketbol takımı Alpella'yı alarak 2.ligde mücadele etmeyi planlıyor. Bu sezon Süper Ligden 2.lige düşen Alpella ile görüşmeler sürürken Bordo mavililer anlaşma sağlaması halinde Alpella isminin önüne Trabzonspor ismini koyarak 2.ligde mücadele edecek.Bu konuda hem Alpella yetkilileri hem de Basketbol Federasyonu ile görüşmeler sürüyor.

spor61.net

çook iyi haber hemde aLpeLLa da fooss bi takım deiLL..
              #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• alpella takımı tamamen bize devredilecek. ayrıca trabzonspor isim olarak istediği bir Ülker markasını seçebilecek."dido, metro...gibi"

bir de trabzonspor Alpella ismini kullandığı için bir nevi sponsor ücreti de alacak Ülkerden. çünkü ülker fenere yaklaşık 15 milyon dolar para kaydırdı toplamda.(sadece basketbolda) bize de bişeyler yapacaklar. çünkü Ülkerin hukuk danışmanı çok sağlam bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu. Onun sayesinde Ülker kapımız her zaman açık kalacaktır.
                ...Memleketsiz Köpekler İstanbul'u Destekler...

Yorum

• Alpella birinci ligdeyken nerdeydik?!? Basketbolda orta sıralara oynayan dandik fenerbahçe Ülkerspor'u aldıktan sonra şampiyon oldu. Her konuda müthiş ataklar yapan yönetmimiz bu konuda da en azından Alpella yı alarak seneye artık "Beko Basketbol Ligi"nde boygöstermelidir.
                  İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

• Galatasaray türk telekomla birlesiyormus keske bizde efesle birlessek .
                    Bir yandan seviniyorum alpellayla birlesicegimize ama düsündügümde ülker bize nekadar katki yapacak merak ediyorum .
                    Ülker yalandan gs , bjk ve fb le calisiyor ama sadece fb ye yaptiklari yatirim bjk ve gs ye yaptiklarinin birkac kati .
                    Bjk ve gs resmen fb önünde eziliyor ve bizde öyle olmamiz icin efes yada baska bir büyük takimla birlesmemizi isterdim ..

Yorum

• keşke dediğin olsa "efes" in yeni bir yasayla adını değiştirmek zorunda olduğunu duymuştum. Bu da bizim için bir fırsat olabilirdi.
                      İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

• Keske Efes'le birlesebilsek.
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Galatasaray türk telekomla birlesiyormus keske bizde efesle birlessek .
                          Bir yandan seviniyorum alpellayla birlesicegimize ama düsündügümde ülker bize nekadar katki yapacak merak ediyorum .
                          Ülker yalandan gs , bjk ve fb le calisiyor ama sadece fb ye yaptiklari yatirim bjk ve gs ye yaptiklarinin birkac kati .
                          Bjk ve gs resmen fb önünde eziliyor ve bizde öyle olmamiz icin efes yada baska bir büyük takimla birlesmemizi isterdim ..
                          emin ol biz ne istersek o kadar yardım ederler! yeter ki kimden ve nasıl isteyeceğimiz bilelim. fb nin yeri ayrı. çünkü Murat Ülker Fbli. bu arada bjkye delgadoyu alan ülker. sanırım lincolnu de gs ye aldılar. fb ye futbolcu almadılar ama basketbolla açığı kapattılar. hatta murat ülker albayraklar için "onlar istemediler ki!" demişti. onun için bu yönetim Ülker opsiyonunu iyi kullanacaktır. içimiz rahat olsun.
                          ...Memleketsiz Köpekler İstanbul'u Destekler...

Yorum

• İlk olarak tncy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            alpella takımı tamamen bize devredilecek. ayrıca trabzonspor isim olarak istediği bir Ülker markasını seçebilecek."dido, metro...gibi"

bir de trabzonspor Alpella ismini kullandığı için bir nevi sponsor ücreti de alacak Ülkerden. çünkü ülker fenere yaklaşık 15 milyon dolar para kaydırdı toplamda.(sadece basketbolda) bize de bişeyler yapacaklar. çünkü Ülkerin hukuk danışmanı çok sağlam bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu. Onun sayesinde Ülker kapımız her zaman açık kalacaktır.
                            Dedigin gibi olursa ne ala.
                            Ama ulker nedense fb'yi kolluyor genelde.

Yorum

• hadi yaaa artık bir gelişme olsun ne olur...meraktan çatlayacağız...

Yorum

• Bekliyoruz sabirla.
                                Umarim gelismeler olumlu olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim