Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süper haber.Efes i bırakıyoruz demekki

Yorum

• Ülker'den dev bir adım daha!
      Trabzonspor da Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi BEKO Basketbol Ligi'nde mücadele edecek.

04.06.2008 23:26
      HABERTURK.COM SPOR SERVİSİ ÖZEL HABERLER

Fenerbahçe Ülker'in şampiyonluğunu ilan ettiği gece BEKO Basketbol Ligi'nin yeni bir üyesi oldu. Ülker'in 4. takımı olan Alpella, yeni sezon için Trabzonspor'la birleşti.

Trabzonspor, gelecek sezon Alpella'nın sponsorluğunda 'Trabzonspor Alpella' adı altında BEKO Basketbol Ligi'nde mücadele edecek.
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ülker'den dev bir adım daha!
        Trabzonspor da Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi BEKO Basketbol Ligi'nde mücadele edecek.

04.06.2008 23:26
        HABERTURK.COM SPOR SERVİSİ ÖZEL HABERLER

Fenerbahçe Ülker'in şampiyonluğunu ilan ettiği gece BEKO Basketbol Ligi'nin yeni bir üyesi oldu. Ülker'in 4. takımı olan Alpella, yeni sezon için Trabzonspor'la birleşti.

Trabzonspor, gelecek sezon Alpella'nın sponsorluğunda 'Trabzonspor Alpella' adı altında BEKO Basketbol Ligi'nde mücadele edecek.

Sayın Saner Ayar'ın ne zamandır sesi soluğu çıkmıyordu . Sonunda böyle bi şey patlatacağını tahmin etmeliydik .

Kurumsal anlamda yönetimin şimdiye kadar yaptığı en iyi hamlelerden biri .

İlk defa futbol klübü gibi değil , spor klübü gibi hareket ediyoruz , harika .

Yorum

• Allahım bu aralar çok sevindik güldük sonumuzu hayret
          Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
          -ismail-

Yorum

• Alpella ligden düşmemişmiydi?
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Düşme kalkmış mıydı diye düşünüyorum...Alpella 15. bitirdi ligi geçen yıl...Normal şartlara göre düşmüş olması gerekiyor...
              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Hayır Alpella düşmedi benim bildiğim..

Ülker azda olsa sempatimi kazandın..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Obaa....Süper oldu bu iş süper..Yönetim helal olsun..
                  Sadece futbolda olmucaz...Basketbolda da varız

Yorum

• Size birazcık sabredin,bombalar patlayacak demiştim
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,
                    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• resmi sitede haber yok

ayrıca alpella küme düşmüştü

galiba 2.ligde devam edeceğiz
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bende Ttnet Beykoz ile Alpella'nın küme düştüğünü biliyorum. Yok yok biz Efes Pilsenle birleştikte yanlış açıklama yaptılar

Yorum

• Arkadaşlar bu kadar heyecan hepimize fazla Habertürk hepimizi uçurdu
                          Küçük bir açıklama yapma gereği duyuyorum.
                          Habertürk'ün Bu haberine hepimiz heyecanlandık fakat soğukkanlı olmakta fayda var.
                          Hepimiz isteriz 1 nci ligde olmayı ama,şu anda bu teknik olarak mümkün gözükmüyor,Saner beyinde 1 nci ligi bu aşamada düşündüğünü zannetmiyorum,ileriki saatlerde sanırım bir açıklama yapılır veya habertürk sürdüğü bu haberi geri çekebilir.
                          Alpellayla görüşmeler yapıldığı doğru fakat alpella 2 nci lige düştü,federasyonun 1 nci ligi 18 takıma çıkarması hedefi var bu şu anda olsa bile alpellanın 1 nci ligde olabilmesi için eleme maçı oynaması gerek,
                          Ama sanırım şukadarını söyliyebiliriz,seneye büyük ihtimalle 2nci ligdeyiz.
                          Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,
                          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar bu kadar heyecan hepimize fazla Habertürk hepimizi uçurdu
                            Küçük bir açıklama yapma gereği duyuyorum.
                            Habertürk'ün Bu haberine hepimiz heyecanlandık fakat soğukkanlı olmakta fayda var.
                            Hepimiz isteriz 1 nci ligde olmayı ama,şu anda bu teknik olarak mümkün gözükmüyor,Saner beyinde 1 nci ligi bu aşamada düşündüğünü zannetmiyorum,ileriki saatlerde sanırım bir açıklama yapılır veya habertürk sürdüğü bu haberi geri çekebilir.
                            Alpellayla görüşmeler yapıldığı doğru fakat alpella 2 nci lige düştü,federasyonun 1 nci ligi 18 takıma çıkarması hedefi var bu şu anda olsa bile alpellanın 1 nci ligde olabilmesi için eleme maçı oynaması gerek,
                            Ama sanırım şukadarını söyliyebiliriz,seneye büyük ihtimalle 2nci ligdeyiz.
                            sonuçta bu gelişmelere de sevinmeliyiz...

en azından Bölgesel Lig Samçalığından Kurtulduk!

Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                            • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• ne olursa olsun şu anki mevcut koç bu takımın başında kalmamalı. zaten başka bir takımla birleşirsek kalmaz ama olur da bir birleşme olmazsa bu koç ile birlikte yerimizde saymaya devam ederiz.
                              Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• 2.Lig de olsa iyidir.Birkaç sene içerisinde 1.lige çıkarız.

Direk 1.Ligden başlamamak bizim için belki de avantaj olacaktır...

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim