Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

gidecek olan arkadaşlar varsa şimdiden iyi seyirler...Efesten bu sene çok umutluyum, gerek koç gerekse yeni gelen oyuncular çok iyi...gregory'i geçen seneki lemansdan eurolig maçlarından hatırlıyorum efesin canına okumuştu..

Yorum

bakalım gorelım ne olcak ne gorecegız
      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

Timberwolves hazır
        Minnesota Timberwolves, Türkiye'deki bir haftalık kamp çalışmalarını tamamladı

''NBA Europe Live Tour 2007'' organizasyonu kapsamında İstanbul'da bulunan NBA takımı Minnesota Timberwolves, Türkiye'deki bir haftalık kamp çalışmalarını tamamladı.

Minnesota Timberwolves, Efes Pilsen'in Merter'de bulunan tesislerinde bu sabah gerçekleştirdiği son antrenmanla hazırlıklarını tamamlarken, organizasyon kapsamında yarın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Efes Pilsen ile karşı karşıya gelecek.

Minnesota Timberwolves Antrenörü Randy Wittman, yarın hayranlarının karşısına çıkmak için sabırsızlandıklarını söyledi.

Wittman, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, İstanbul'da iyi bir hafta geçirdiklerini söyleyerek, ''İyi bir çalışma dönemi geçirdik. Burada çok iyi imkanlarla karşılaştık. Verimli bir dönem oldu bizim için. Bize tahsis edilen çalışma alanları çok iyiydi. Artık oynamak istiyoruz. Bunun için çok heyecanlıyız'' dedi.

Türkiye'yi çok beğendiğini kaydeden ABD'li çalıştırıcı, ''İstanbul'un büyük olması ve insanların sıcaklığı ilgimizi çekti'' derken, NBA'de forma giyen Türk oyuncular Hidayet ve Mehmet ile ilgili soruyu ise, ''Hidayet ile 1 sene çalıştım. Çok başarılı bir oyuncu. Mehmet ise harika bir sezon geçirdi. Gelecek sezonlarda çok başarılı olacaklarına inanıyorum. İkisiyle de tanışmak mutluluk vericiydi'' diye yanıtladı. Randy Wittman, Efes Pilsen'in ABD'li antrenörü David Blatt ile ilgili ise, ''David Blatt çok iyi bir antrenör. Avrupa Şampiyonası'nda Rusya'nın başında çok başarılı oldu. Efes Pilsen için iyi tercih'' diyerek sözlerini tamamladı.

Minnesota Timberwolves oyuncusu Randy Foye ise, yarınki Efes Pilsen maçının çok eğlenceli olacağını ifade ederek, ''Burada bizi misafir gibi ağırladılar. Yarın çıkıp oynayacağız ve eğleneceğiz'' ifadesini kullandı.

Bu arada geçen yıl ABD'de, NBA takımlarından Denver Nuggets ve Golden State Warriors takımlarıyla hazırlık maçları yapan Efes Pilsen, bir ilke daha imza atarak, Türkiye'de bir NBA takımıyla maç yapan ilk Türk takımı olacak.
        -1461 TRABZON-

Yorum

İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Birini görmek için maça giden var mı diye sormadım.Sadece gidicek olan var mı diye sordum.Görülecek oyuncu olmasa bile sonuçta bir Nba takımı.
          bu maç 10 sene önce hatta 5-6 sene önce olsaydı bu sölediğine katılırdım ne olursa olsun bir nba takımı süper yıldızı olmasada görülmeye değer derdim,
          bu bnm görüşüm...

Yorum

Tamam sen de haklısın.Garnett'lı Minnesota'yı izlemekle Garnett'sız Minnesota bir değil ama yine de güzel maç olur izlenmeye değer İstanbul İstanbul olalı böyle maç görmedi
            -1461 TRABZON-

Yorum

Jwon Howard'i Canli izlemek isterdim...

Harika bir $utör....

Haydi Efes....
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

bn efesin minnesotayı zorlayacağını düşünüyorum
                efesin yabancılarını hiç görmedim ama kupada attıkları sayıları görünce iyi olduklarını düşünüyorum

Yorum

Maça az kaldı Vallaha ben Efes'in zorlayacağını değil kazanacağını düşünüyorum

Efes'in Wolves'ten bir eksiği yok

Şarküteri sporlularda hasetinden patlar artık
                  " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

Sinan katılıyorum sana.Ben de Efes'in kazanacağını düşünüyorum.İzleyenler için çok zevkli bir maç olur umarım.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

maç kafa kafaya gidiyor.
                      29-26 gerideyiz
                      david blatt takıma daha ilk günlerden belli ki bişeyler katmış.
                      tek sorun savrunma reboundları.çok dikkat etmek lazım
                      En son Bartuğ13 tarafından düzenlendi; 06.10.2007, 21:50.
                      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

Efes bu maçı kazanırsa şampiyon olur TBL'de =)
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Woods'la Hutson'ı beğendim çok iyi oynuyorlar.İyi transfer bence.Zevkli bir maç oluyor.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

Şu bizim pivot woodstu sanırım , gayet iyi transfere benziyor , efes bu sene ligin tozunu atar

Yorum

durum 74-74

Wolves mola aldı . Bu arada Woods birine fena bi blok yaptı

Özge yahu bu maçın biletleri satılmamışmıydı ? bu tribunlerin hali ne böyle . Bomboş tribünler ya ben yanlış görmüyorum değil mi

Yorum

Efes Pilsen yenildi fakat çok iyi mücadele etti.Eski Efes geri dönüyor sankiHutson'ı çok beğendim.19 ribaunt aldı.Sinan internetten baktığımda biletlerin tükendiğini yazdı.Evet Sinan boş yerler vardı özellikle yan taraflarda
                                -1461 TRABZON-

Yorum

Çalışıyor...
                                X