Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yenemediler he su ezik insanlari....yenseydiler onlara bira ziyafeti vardi ama yenemediler....[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
      Ancak israrla söylüyorum bir tane avrupali alip (Ligde oynatilmayabilir) kadrodaki skorer oyuncu kitligina çözüm bulunmali.

evet efes pilsen yönetimine tavsiyelerime kulak verdigi için tesekkürler.evet efes pilsen yugoslav forvet dusan kecman ile anlasti.geçen sezon partizan formasi giyen kecman 12,4 sayi ortalamasi ile oynamisti.açikçasi çok iyi tanimiyorum ama devre arasi bulunabilecek de çok fazla oyuncu yoktu.hayirli olsun ne diyelim.

Yorum

Efes ezik jimnastikçileri 71-62 yendi.hadi ugurlar olsun....

Yorum

selcuk abi, senin begenmedigin domercant:-) yine 21 sayi atmis ???

ama el-amin gercekten süper oyuncu, bjk nin el-amin gibibirtane daha oyuncusu olsaydi belkide bu maci alirdi...

musatafa sasirti beni, helal olsun...
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Ya ben geçen bir sey duydum basindan fb-efes maçini anlatan meshur ikili acayip derecede fb yi destekler gibi görülmüs yanli anlatim bu adamlara yakismiyor! Pardon dogru ya tuttuklari takim kimdi yoksa fb mi! Yaziklar olsun Murat-Ismet ikilisine..[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Efes Pilsenin önünde bu kadro ile ligde kimse duramaz ama avrupada herlede 2.tur gruplarinda isleri çok zor! Bir Cska bir M.Tel aviv bunlarla basa çikilmaz..Barcelona yi saymiyor çünkü onlarda aldiklari sonuç itibariyle heyecan meyecan kalmamis.

Yorum

İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi

selcuk abi, senin begenmedigin domercant:-) yine 21 sayi atmis ???

kardeeees ya yukarda yazdiklarimi iyi bir oku istersen, özetlersem ;domercant zaten bejeke, ülker gibi takimlara 20-30 sayi atabilir atiyordu da ancak rakip final-four yolunda maccabi, climamio olunca hem 15-20 sayi atacan hem de vujaniçi, basileyi,anthony parker'i 10 sayilarda tutacak savunmayi gerekirse yapacan ben bu kapasiteyi o benzinci kilikli da görmüyorum.(örnek; italyadaki climamio maçi.adamlar 91 sayi attilar çogu da kisa oyunculardan)haa simdi efesin amaci sadece ligde sampiyon olmak, bejeke, febe,ülkeri yenmekse dogru transfer yapmis helal olsun.ama is euroleauge'e maccabiye, cska'ya, climamioya gelince orda tikanmalar baslar hocam, biz bu isi 13 senedir takip ediyoruz.

Yorum

[QUOTE=selçukabi]
                İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi

kardeeees ya yukarda yazdiklarimi iyi bir oku istersen, özetlersem ;domercant zaten bejeke, ülker gibi takimlara 20-30 sayi atabilir atiyordu da ancak rakip final-four yolunda maccabi, climamio olunca hem 15-20 sayi atacan hem de vujaniçi, basileyi,anthony parker'i 10 sayilarda tutacak savunmayi gerekirse yapacan ben bu kapasiteyi o benzinci kilikli da görmüyorum.(örnek; italyadaki climamio maçi.adamlar 91 sayi attilar çogu da kisa oyunculardan)haa simdi efesin amaci sadece ligde sampiyon olmak, bejeke, febe,ülkeri yenmekse dogru transfer yapmis helal olsun.ama is euroleauge'e maccabiye, cska'ya, climamioya gelince orda tikanmalar baslar hocam, biz bu isi 13 senedir takip ediyoruz.

aynen katiliyor ve ekliyorum

kaç yildir kurdugumuz kadrolar final foura ulasamiyor yani yokmu biraz daha kaliteli kadro kurmayi akil edecek yöneciler!!! bence var ama her ne hikmetse ülkeri yenmekle tatmin oluyorlar yada oluyormus gibi davraniyorlar!
                75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

evet muharrem kardes aslinda bizim yöneticilerimiz çok iyi.ama maalesef türkiyede basketbola olan ilgi belli bir seviyeyi geçemedi.bir de tofas'in kapanmasi onlari çok etkiledi gibime geliyor.aslinda uzun oyuncu konusunda avrupa degil dünya çapinda bir kisirlik oldugundan buraya alinacak iyi bir oyuncu çok para istiyor.ama kisa oyuncu konusunda da bizimkiler biraz pasif.aslinda ben final-four'un istanbulda düzenlenecegi sezonu bekliyorum.iste o sezon patlama yapariz mirsad'i hüseyini filan toplayip söyle kaliteli 3 yabanciyla AVRUPA SAMPIYONLUGU ve 2. yildiz...her zaman söylüyorum final four'a final 4'u amaçlayan degil sampiyonlugu amaçlayan takimlar kalir...

Yorum

efes bu aksam abdi ipekcide ilk maçta yenildigi c.bolognia ile oynuyor maç saat 19.40 da, gidebileceklere duyurulur...
                    75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

<TABLE width="100%">
                      <T>
                      <TR>
                      <TD>EFES, LIDERLIGI BOLOGNA'DAN SÖKTÜ ALDI
                      </TD></TR></T></TABLE>
                      <TABLE width="100%">
                      <T>
                      <TR>
                      <TD width="100%">Basketbolda, ULEB Erkekler Avrupa Ligi (A) Grubu 9. maçinda Efes Pilsen, Italya'nin Climamio Bologna takimini 79-73 yenerek, rakibinden liderligi devraldi.

Salon: Abdi Ipekçi
                      Hakemler: Romualdas Brazauskas (Litvanya) xx, Jose Martin Bertran (Ispanya) xx, Dani Hierrezuela (Ispanya) xx

Efes Pilsen: Solomon xxxx 26, Mustafa xx 3, Domercant xx 5, Ermal xx 9, Kaya xx 3, Prkacin xxx 12, Nikolic xxx 14, Ender xxx 5, Kecman xx 2

Climamio Bologna: Vujanic xxx 18, Douglas xx 13, Mancinelli x 2, Lorbek xx 6, Bagaric x, Smodis xx 8, Rancik x 2, Basile xx 16, Belinelli xx 8, Simone x

1. periyot: 16-20
                      Ilk yari: 39-41 (Climamio Bologna Lehine)
                      3. periyot: 61-53

Bes faul alan: Dk. 30.09 Bagaric (Climamio Bologna)

Abdi Ipekçi'de büyük destek

Grup liderligi için büyük önem tasiyan karsilasmada, basketbolseverler Efes Pilsen'i yalniz birakmadi. Abdi Ipekçi Spor Salonu'nun büyük bölümünü dolduran taraftarlar, karsilasma boyunca tezahüratlariyla Efes Pilsen'e destek verdi. Karsilasmayi, yaklasik 7 bin basketbolsever izledi.

Mahmuti: Kazanmamiz gereken bir maçi kazandik

Efes Pilsen Antrenörü Oktay Mahmuti, ''Kazanmamiz gereken bir maçi kazanarak, liderligi ele geçirdik'' dedi.

Mahmuti, maçtan sonra düzenledigi basin toplantisinda, ilk yarida istedikleri oyunu sahaya yansitamadiklarini ifade ederek, ''Üçüncü periyotta oyunun hakimi bizdik. Hücumda ve savunmada çok basarili bir oyun ortaya koyduk. Son periyot zor oldu. Basile, disaridan buldugu basketlerle farkin kapanmasini saglasa da oyundan kopmadik. Basarili bir savunmayla maçi lehimize çevirdik ve kazanmasini bildik'' diye konustu.

Grupta lider olduklarini vurgulayan Mahmuti, söyle konustu: ''Kazanmamiz gereken bir maçi kazanarak, liderligi ele geçirdik. Artik liderligimizi sürdürmek istiyoruz. Bugün bir kez daha gördük ki, basketbol seyirciyle daha güzel. Salonu doldurup bizi destekleyen taraftarlara tesekkür ediyorum.'' </TD></TR></T></TABLE>
                      *

Yorum

evet özellikle ikinci yaridaki iyi oyunumuzla maçi götürdük.biz zaten idda ediyorum solomon böyle oynasin içerde hiç maç kaybetmeyiz ( 13 maçtirda istanbulda kaybetmiyoruz en son AEK ya yenildik heralde ) özellikle bu maçta hosuma giden sey uzunlarimizin içerde birbirlerini çok iyi asiste etmesi oldu hatta o kadarki represa alan savunmasina dönmek zorunda kaldi[img]smileys/smiley36.gif[/img]eger bu isi gelistirsek final4 yolu açilir.neyse yukaridaki alintiyi da Domercant hakkindaki tahminlerimin -maalesef- tuttugunu belirtmek için aldim vujaniç+basile 31 sayi domercant 5 sayi....[img]smileys/smiley23.gif[/img]özellikle basileyi savunurken bir felaketti zaten semsettin bas'i savunamayan bir adamdan basile'yi savunmasini bekleyemezdik.saygilarEdited by: selçukabi

Yorum

en son istanbulda benettona yenildik diye biliyorum ben. geçen senede ilk grubu lider bitirip ikinci grubtan çikamamistik! önemli olanda 2. grup, umarim takimin gücü finalfoura kadar yeter, zaten kaliteli oyuncu orda ortaya çikiyor... bu arada selçukabi sende domercanta bayagi bi taktin yani[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

ben siz arkadaslara söleyip duruyordum sabredin sabredin die.Ve hala daha sabretmenizi öneriyorum.Dün gece maçi yerinde canli canli izlediim.Uzun süredir bu maçi bekliodum ve intikamimizi aldik demek isterdim ama bu intikam sayilmaz.Gelelim maça,kötü basladik 5.dk 11-4 geriydik snra biraz dengeledik ve ilk yari 2 sayiyla bitti.2.yari gerçekten müthis bi savunma yaptik ki KECMAN sanirim sadece savunma yapsin die alinmis takima çok ii direnç göstertti.Son periyota alan savunmasina karsi hücum edemiyerek basladik ama snra PRKACIN'in bölgesindeki madenden yararlanarak maçi devam ettirdk son anlarda yaptgmz top kayiplari sayesinde maça tekrar ortak oldular ama müthis son dakikalari oynama tecrübemizden yararlanarak maçi kaandik.Maçin oyuncusu tabiki SOLOMON du

Son cümlem lütfen sabredin ve destek vermeye devam edin...
                            Hayat tercilerden olusur ve her tercih bir vazgeçistir...

Yorum

dagittik italyanlari, stad dolu oldumu cok süper oluyor...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              *

Yorum

ben daha fazla seyirci bekliodum ama gelmedi kismet bir sonraki turlara isallah o zmn tipki eski günlerdeki gibi olacagini inaniyorum.
                                Hayat tercilerden olusur ve her tercih bir vazgeçistir...

Yorum

Çalışıyor...
                                X