Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence Rako fiziksel olarak büyük düşüş içinde seneye göreceğiz ne yapıp yapamayacağını, Cenk için geçenlerde ibrahim Kutluay ayakları çok yavaş dedi ki çok haklı ben umutdsuzum, haislip konusunda da size katılıyorum ben de heyecanlanmadım peki niye onu almaya çalışıyorlar kendini çok mu geliştirmiş acep? giden gelenle ilgili yaptığınız eleştiriye de katılmamak mümkün değil Kaya gibi oyuncu bırakılmazdı mesela...
    Aslında takımın tüm kısaları fiziksel dezavantaja sahip.Şu kısa kadrosuna bakıyorum ve ancak bir sihirli değneğin çare olabileceğini düşünüyorum. Cenk hep böyleydi zaten savunma stancesinde ayaklarını çekene kadar rakip turnikeyi atardı.

Kaya olayı başka.Kayanın özel hayatındaki problemler nedeniyle sezon içinde kulüp içinde ciddi karışıklar çıktı. Özellikle Ergin'le gırtlak gırtlağa geldi. Bu olaylar onun gönderilmesini gerektirdi. Ama alırsın Furkan'ı gönderirsin Kaya'yı. Bu işin amnetüsü budur. Önce alternatifi bulursun eğer büyük kulüpsen.
    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aslında takımın tüm kısaları fiziksel dezavantaja sahip.Şu kısa kadrosuna bakıyorum ve ancak bir sihirli değneğin çare olabileceğini düşünüyorum. Cenk hep böyleydi zaten savunma stancesinde ayaklarını çekene kadar rakip turnikeyi atardı.

Kaya olayı başka.Kayanın özel hayatındaki problemler nedeniyle sezon içinde kulüp içinde ciddi karışıklar çıktı. Özellikle Ergin'le gırtlak gırtlağa geldi. Bu olaylar onun gönderilmesini gerektirdi. Ama alırsın Furkan'ı gönderirsin Kaya'yı. Bu işin amnetüsü budur. Önce alternatifi bulursun eğer büyük kulüpsen.
      Kayayı da Karşıyakadan almışlardı , sırada Furkan var ..kayanın özel hayatı ile lgili olayları bilmiyorduk tabi biz...

Yorum

Kayayı da Karşıyakadan almışlardı , sırada Furkan var ..kayanın özel hayatı ile lgili olayları bilmiyorduk tabi biz...
        Hüseyin Beşok da Karşıyaka'dan.

Final serisi oynanırken eşinden ayrıldı Kaya. Dilerim kafasını toplar ve tekrar başarılı olur.

Kaya'nın FB taraftarından yediği küfürü ve geçen seneki fiili darpları profesyonellik diye adlandırıp Ülker'e gitmesine ne demeli asıl? Gerçekten bu profesyonellik mi? Eğer "imzamı atarım, formamı giyer çıkar oynarım, paramı da alırım" ise olay... Ben bunu kabul etmiyorum.

Diğer bir husus ise medyada pek yer bulmayan Kaya'nın anlaşma zamanı. Fb ile Kaya seri bitmeden anlaştı haberleri ciddi ağızlardan deklare edildi. Geçen seneki Mirsad olayında fırtınalar koparken bu sene çıt çıkmaması çok "demokrat" kurumlara sahip olduğumuzu gösteriyor. Bizim anladığımız demokrasi "hep bana-hep bana"...
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hüseyin Beşok da Karşıyaka'dan.

Final serisi oynanırken eşinden ayrıldı Kaya. Dilerim kafasını toplar ve tekrar başarılı olur.

Kaya'nın FB taraftarından yediği küfürü ve geçen seneki fiili darpları profesyonellik diye adlandırıp Ülker'e gitmesine ne demeli asıl? Gerçekten bu profesyonellik mi? Eğer "imzamı atarım, formamı giyer çıkar oynarım, paramı da alırım" ise olay... Ben bunu kabul etmiyorum.

Diğer bir husus ise medyada pek yer bulmayan Kaya'nın anlaşma zamanı. Fb ile Kaya seri bitmeden anlaştı haberleri ciddi ağızlardan deklare edildi. Geçen seneki Mirsad olayında fırtınalar koparken bu sene çıt çıkmaması çok "demokrat" kurumlara sahip olduğumuzu gösteriyor. Bizim anladığımız demokrasi "hep bana-hep bana"...
          Oğuzcum, yazmıyım yazmıyım dedim ama madem bu etik yöneticilik konusuna değindin bende yumuyorum gözümü.

Fb ülker yönetiminin, kendi tribünlerinin p.ç Kayası ile anlaşması bir yana bu iş final serisinde zaten biliniyordu. Kaya'nın çok istekli oyunu da! buna işaret zaten.Kaya ve fb yönetiminin midesine işi bırakıyorum.

Asıl bomba Lavrinoviç olayı.Önce şunu belirteyim mesleğim gereği kimsenin geçmişiyle yaşamasına taraf değilimdir. Yeri geldiğinde cinayet zanlısını da savunurum başka suçlarla itham edilenleri de.Çünkü savunma hakkı kutsaldır.

Bizim etik! fb cephesi Kerem Gönlüm olayında ve Mirsad konusunda geçen sene bayağı zıplamıştı, Kerem'in basketbol hayatını bitirmeye çok uğraştılar,milli takıma alınmaması için kulis yaptılar Mirsad'a da yarı metazori imza attırdılar. Sonra bir de baktık Darius Lavrinoviç tranferi patladı. Bilmeyenler için söyleyeyim basketbolcu ikiz kardeşiyle beraber 2000 yılında bir kızın ırzına geçmekten mahkum oldular ve 2 sene hapiste yattılar.Asıl iğrenci ırzına geçilen kızı tecavüzcüsü Darius ile evlendirdiler.Şimdi o Darius fb ülkerin şerefli formasını giyecek.

"Dopinge hayır ırza geçmeye evet" işte fb ülkerin yeni sloganı. Hani etik, hani dürüstlük,hani ahlak. Nba yolu bile bu olay nedeniyle kapandı iki oyuncu için.Ama fb ülker cephesi bir sakınca görmedi, tribünlerde sırtını sıvazlar artık.Ne de olsa doping yapmadı...

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oğuzcum, yazmıyım yazmıyım dedim ama madem bu etik yöneticilik konusuna değindin bende yumuyorum gözümü.

Fb ülker yönetiminin, kendi tribünlerinin p.ç Kayası ile anlaşması bir yana bu iş final serisinde zaten biliniyordu. Kaya'nın çok istekli oyunu da! buna işaret zaten.Kaya ve fb yönetiminin midesine işi bırakıyorum.

Asıl bomba Lavrinoviç olayı.Önce şunu belirteyim mesleğim gereği kimsenin geçmişiyle yaşamasına taraf değilimdir. Yeri geldiğinde cinayet zanlısını da savunurum başka suçlarla itham edilenleri de.Çünkü savunma hakkı kutsaldır.

Bizim etik! fb cephesi Kerem Gönlüm olayında ve Mirsad konusunda geçen sene bayağı zıplamıştı, Kerem'in basketbol hayatını bitirmeye çok uğraştılar,milli takıma alınmaması için kulis yaptılar Mirsad'a da yarı metazori imza attırdılar. Sonra bir de baktık Darius Lavrinoviç tranferi patladı. Bilmeyenler için söyleyeyim basketbolcu ikiz kardeşiyle beraber 2000 yılında bir kızın ırzına geçmekten mahkum oldular ve 2 sene hapiste yattılar.Asıl iğrenci ırzına geçilen kızı tecavüzcüsü Darius ile evlendirdiler.Şimdi o Darius fb ülkerin şerefli formasını giyecek.

"Dopinge hayır ırza geçmeye evet" işte fb ülkerin yeni sloganı. Hani etik, hani dürüstlük,hani ahlak. Nba yolu bile bu olay nedeniyle kapandı iki oyuncu için.Ama fb ülker cephesi bir sakınca görmedi, tribünlerde sırtını sıvazlar artık.Ne de olsa doping yapmadı...
            Katılıyorum Erdoğan Abi,

"Dün dündür; bugün de bugün" ve Makyavelizm karışımı üstün bir olgu var bunların genlerinde (veya kültürlerinde)...

Bu sezon kimi düşman ilan edecekler peki: Ergin Hoca da gitti, Kaya da... Artık kendileri çalıp kendileri oynarlar...

Yazık...
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Lawrence Roberts Efes Pilsen’de...

Efes Pilsen Partizan’ın Amerikalı oyuncusu Lawrence Roberts ile anlaştı. Power forvet pozisyonunda oynayan başarılı oyuncu 28 yaşında ve 2.06 metre boyunda.

Missisipi State Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra 2005-06 sezonunda NBA’de Memphis Grizzlies takımına transfer olan Roberts burada iki sezon forma giydi. Lawrence Roberts, bir yıl sonra Yunanistan’ın Olympiacos takımına geçti ve burada da bir sezon oynadıktan sonra Sırbistan’ın Kızılyıldız takımına transfer oldu. Başarılı oyuncu geçtiğimiz sezon ise Sırbistan’ın Partizan takımında oynadı.

Amerikalı oyuncu 2010 yılında Partizan ile birlikte Adriyatik Ligi’ni ve Sırbistan Kupası’nı kazandı.

Avrupa Ligi’nde geçtiğimiz sezon Partizan forması ile 21 karşılaşmada görev yapan Roberts maç başına 9,0 sayı, 7,4 ribaunt ve 2,3 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Lawrence Roberts 2009-10 sezonunda Avrupa Ligi’nde kaydettiği maç başına 7,4 toplam ribaunt ortalaması ile tüm sezonun en fazla ribaunt alan ikinci ismi oldu. Roberts ayrıca 2,2 hücum ribaunt ortalaması ile dördüncülüğü ve 5,2 savunma ribaundu ortalaması ile de üçüncülüğü elde etti.

Efes Pilsen Lawrence Roberts ile bir yıllık anlaşma imzaladı.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Preston Shumpert gsde gibi haberler dolaşıyor ortalıkta.Efes için kötü olur Shumpert'ı kaybetmek,Oktay Mahmuti'den sonra gs iddaasını belli etmeye başladı.

Yorum

• ayrıca shumpert gsye giderse büyük ihtimalle türk vatandaşı yapacaklar onu.gs efes ve fbden sonraki sıra yani 3.lük için en iddaalı takım.
                  '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Lawrence Roberts transferi biraz toparladı olayı. Özellikle 7 civarında ribaunt ortalaması Efes'in son dönemdeki yumuşak karnı için ilaç gibi görünüyor. Bu transfer Nachbar ile yolların ayrılmasına neden olabilir. Bir ihtimal de Preston'un da gitmesiyle Nachbar'ın 3 pozisyonuna çekilmesi.Hücumda tamam da, savunmada o yavaş ve isteksiz ayaklar rakip forvetleri nasıl durduracak işte bu konu soru işareti bile değil, bariz sıkıntı yaşanacak.

Yorum

• Az önce Efes Pilsen'in belgeselini izledim Ntvspor'da çok güzeldi. Ne günler yaşanmış öyle. Ufuk Sarıca'nın her attığının girmesi. Naumoski'nin oyunu ve hakemin saçma faullerle onu bitirmesi..

Koraç Kupasında finaldeki Stefanel takımının Antrenörü Tanjevic'miş yeni öğrendim..

Birde o takımda Bodiroga vardı bu adam daha sonra Türkiye'de oynadı mı hiç yabancı gelmedi ismi..
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Az önce Efes Pilsen'in belgeselini izledim Ntvspor'da çok güzeldi. Ne günler yaşanmış öyle. Ufuk Sarıca'nın her attığının girmesi. Naumoski'nin oyunu ve hakemin saçma faullerle onu bitirmesi..

Koraç Kupasında finaldeki Stefanel takımının Antrenörü Tanjevic'miş yeni öğrendim..

Birde o takımda Bodiroga vardı bu adam daha sonra Türkiye'de oynadı mı hiç yabancı gelmedi ismi..
                        bodiroga ne yazık ki Türkiyede hiç oynamadı ama avrupanın sayılı oyuncularından biriydi....

Yorum

bodiroga ne yazık ki Türkiyede hiç oynamadı ama avrupanın sayılı oyuncularından biriydi....
                          O zaman öyle duymuşumdur ismini. Kadroda o zaman Mirsad'ta varmış kaç yaşındaydı acaba.
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O zaman öyle duymuşumdur ismini. Kadroda o zaman Mirsad'ta varmış kaç yaşındaydı acaba.
                            daha gençti , olsa 17-18'dir...

Yorum

• TBL takımları, bu yazı geçmişe göre daha "akıllı" geçiriyorlar. İşe koç tercihleriyle başladılar, sonra yerli oyuncular yeni takımlarını buldular. Sıra yabancılara gelmişti, ki işte en güzel gelişmeler bu aşamada oldu.

Bir Rakocevic, Giricek gelmedi belki... Ama zaten bunlara gerek yok ki!

Şimdi azı isimlere bakalım:

Bence bu yazın transferi: A. Petkim - Aubrey COLEMAN. Houston mezunu, NCAA sayı kralı, 2 numara.
                              Mock draftlarda adı geçiyordu ama fizik dezavantajından dolayı seçilemedi. Ama Avrupa için iyi bir yıldız adayı.

Yine Aliağa'nın getirdiği gard Randle. All-American adayı bir PG.

Banvit, V. Golubovic'i getirdi. Çok potansiyelli genç bir pivot.

Antalya'nın yeni skoreri Patrick Christopher. Müthiş bir şutör.

Efes'in genç uzunu Raduljica...

Sadece bu oyuncular bile ligimizin karakteristiğini açıklamak için yeter:

GELİŞİM LİGİ!

NCAA'den gelip ilk profesyonel deneyimlerini ülkemizde geçirecek oyuncuların birçoğu Euroleague takımları tarafından takibe alınır, şubat ayına doğru. Mesela McCalebb... Geçen yıl Partizan'la Final 4, bu yaz Siena!

Gary Neal, Benetton'a gitti KSK'den. Şimdi SA Spurs'te, yani NBA.

Bunlar kadar parlayamayanlar da Avrupa'nın en iyi ligi İspanya'da boy gösterdi. Hosley, Lofton...

Daha eskilerden Domercant mesela. Veya Nicholas Efes'le olgunlaşıp Avrupa'nın elit oyuncuları arasındaki yerlerini sağlamlaştırdılar.

Raduljica ise Drobnjak projesi gibi geliyor bana. Onun kadar yetenekli mi? Hayır ama, Efes'in Blatt'la değişen yabancı oyuncu seçimlerinden geri dönüş sinyali gibi düşünmek istiyorum bunu.

Kısacası, Trabzonsporumuzun da mücadele edeceği TBL çok sert geçecek gibi.

Bizim tercihlerimizin tecrübe kokması ise mantıklı. Lige yabancı bir takım, deneyimsiz oyuncularla yola çıkmamalıydı. Ve gereken yapıldı.

Şimdiden hayırlı olsun 2010-11...

Yorum

• işimiz zor Oğuz... playoff'a kalmak büyük başarı olacak diye düşünüyorum...

Yorum

Yükleniyor...
                                X