Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sezon sonu şampiyon efes yazacak tekrar

Yorum

• Bu konuya girenlerin %99'u Efes için giriyor.Efes başlığı olarakta düşünebiliriz bu başlığı.Bunda bir mahsur da yok bana kalırsa.Türkiye'de basketbol Efes'ten ibarettir..
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Bu sene Efes'i zorlayabilecek bir takım var mı?
        I am titanium

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu sene Efes'i zorlayabilecek bir takım var mı?
          Turgay Demirel faktörü ile Ülkerspor zorlayabilir yine.

Yorum

• Ben Efes için girmiyorum, ayrıca bana göre de Türkiye'de basketbol, Efes dışındaki takımlardan ibarettir

Yorum

• İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben Efes için girmiyorum, ayrıca bana göre de Türkiye'de basketbol, Efes dışındaki takımlardan ibarettir
              Neden....?

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Neden....?
                Sevmiyorum..
                Ülkerspor basketbol branşını Fener'e devretmeden önce Ülkersporluydum ve o zamanki rakibimiz de Efesti.. Dolayısıyla da sevmiyorum yani

Yorum

• Ben Efes Pilsen'i severim.
                  İyidir.

Trabzonspor lige çıkana kadar Efes Pilsen ve Diğerleri olarak Beko Basketbol ligi devam eder.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ben de Trabzonsporun lige çıkmasını bekliyorum zaten

Yorum

• Trabzonspor çıkana kadar daha çok dövünürsün ülkersporla ilgili olarak.

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      Eduardo Galeano

Yorum

• Dövünüyorum zaten İlhan.. Canımı baya sıkmışlardı o zaman, ne diye kapatırsın ki son iki sene şampiyon olmuş takımı.. Kadro muhteşem, Teknik kadro muhteşem, taraftar muhteşem.. Sen bu muhteşem takımı git kapat.. O kadar taraftarı sokağa atmış gibi oldu..

Yorum

• Çok salakça bir birleşimdi. Hatta ben bile soğumuştum yani basketboldan. Gerçi hâlen eskisi kadar ilgi gösterdiğim söylenemez ama ne zaman Galatasara Cafe Crown, Beşiktaş Cola Turka, Fenerbahçe Ülker oldular midem bulanmaya başladı.

“Ben basit bir '
                          Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok salakça bir birleşimdi. Hatta ben bile soğumuştum yani basketboldan. Gerçi hâlen eskisi kadar ilgi gösterdiğim söylenemez ama ne zaman Galatasara Cafe Crown, Beşiktaş Cola Turka, Fenerbahçe Ülker oldular midem bulanmaya başladı.
                            Bide basketbolda bile 3 büyük deyip Efes'i görmemezlikten gelmeleri yok mu..Ayrı bir rezillik ve komedi.
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Ermal Kurtoğlu Efes Pilsen'de
                              14 Ekim 2009 Çarşamba 09:22
                              Son şampiyon Efes Pilsen Teknosa Türkiye Kupası'ndaki başarısız grafiğinin ardından transfere yöneldi

Lacivert-Beyazlılar bir süredir Beşiktaş Cola Turka’nın ilgilendiği Ermal Kurtoğlu’nu son bir hamleyle tekrar renklerine bağladı.

Geçen yıl İspanyol ekiplerinden Pamesa Valencia’da forma giyen, transfer döneminde ise boşa çıkan tecrübeli pivotla Beşiktaş ciddi şekilde ilgileniyordu.

Efes Pilsen Başkanı Tuncay Özilhan ise Ermal’in tekrar takıma dönmesini veto etmişti. Ancak kupa maçlarında takım kötü performans gösterince Özilhan, Ermal’in alınmasına onay verdi. Tecrübeli pivotun yarın Fenerbahçe’yle oynanacak Cumhurbaşkanlığı Kupası maçına yetiştirileceği öğrenildi.
                              bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Çok iyi bir transfer.Pota altına takviye gerekiyordu zaten.
                                Colmandante

Yorum

Yükleniyor...
                                X