Bu akşam saat 20:00'da serinin ikinci maçı SKYTurk'te.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Şu Fenerliler Ülker'in malının üstüne kondu, ondan sonra Türkiye'nin en büyüğü biziz, Efes Pilsen'de kim naraları atmaya başladılar.Efes'in bu sefer finalde kaybetmemesi gerekiyoır.Böyle büyük bir camiaya yakışmıyor..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
ilk periyot efes in 14-11 üstünlüğü ile sona erdi.kaya peker attığı 9 sayıyla efesi taşıyorKazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."
Yorum
-
İlk yarı 32-27 Efes'in üstünlüğü ile sona erdi.
Willie solomon triple-double şaşırmam.(8 sayı ,5 ribaunt,5 asist)Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."
Yorum
-
67-70 fb kazandı durum 2-0 oldu.
yuhh diyorum başkada birşey demiyorum.nerden maçı verdi efesKazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."
Yorum
-
komple zeka özürlüler sürüsü!!!!!
şampiyonluğu bu adi fenere vermek için yırtının durun aferin.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
Yorum