Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir yanda Dixon bir yanda Doğuş şaka gibi bu arada Heurtel yokken az sayı olur
    Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• Doğuş çok iyi başladı maça. Efes şu ana kadar iyi savunma yaptı.
      En son Manu61 tarafından düzenlendi; 14.06.2015, 18:10.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Valla ben 2 takımın da hücumda ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Özellikle de Efes'in..
        Karambole bir oyun var sanki parkede..
        En son AdemS tarafından düzenlendi; 14.06.2015, 18:32.

Yorum

• Krstic

Yorum

• Tribünlerin Krstic'e, Kırstic'in de tribünlere yaptığı hareketler hiç hoş şeyler değildi..

Yorum

• Salı günü maça Trabzonspor formamla gitsem. KSK desteklemek için.. KSK taraftarından sopa yeme ihtimalim ne olur acaba ?
              Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O gun bizim basketbol maci vardi, seyredemedim. Fener uzunlari yine dokulmus ve haliyle fark yemisler.

Bu sezon F4'a giderken Bjelica ve Vesely ile onlara eklenen ucuncu uzunun etkisi bas roldeydi. Fakat bu seride ikinci macta Oguz'un katkisi disinda digerleri sonuk kaldi. Obradovic'in Zoric'i Palacios'a karsi kullanmasini bekliyordum. Gecmis olsun.

Ksk'nin koc ve bazi oyuncularini itici bulsam da son iki yilda iyi is cikardilar. Tebrikler. Forumda yazan Since1912 adli bir arkadas vardi, okuyorsa ona da selamlar.
                Iticiler. Isin kotu tarafi bunu rakibe zarar vererek ve oyunu cirkinlestirerek her gecen gun ileriye tasiyorlar. Kimse de dur demiyor.

Sezon icinde Mutlu Demir'in Krstic'e yaptigi faulu hatirlayin... Sarica'nin Eurocup'ta PAOK macindaki flopu ve diskalifiyesi...

Sarica demisken, oyuna mudahale edip kazandigi mac var mi? Izlediklerim arasinda hatirlamiyorum.

İlk olarak Since1912KsK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aleyküm selam arada sizin transfer duyumlarına bakmak için giriyorum hatırlanmak güzel
                Eski dostlar unutulmaz.

Semt guzel, bu takim cok cirkin. Tamam basarilisiniz ama keske koc ve bazi oyunculariniz bu basariyi golgelemeseydi.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Iticiler. Isin kotu tarafi bunu rakibe zarar vererek ve oyunu cirkinlestirerek her gecen gun ileriye tasiyorlar. Kimse de dur demiyor.
                  Kimse neden dur demiyor?

fb serisi başlamadan şampiyonluk sözü verildi Karşıyaka'ya.Olay milli takım ile ilgili. Goudelock olayı basit bir olay değil.

Ayrıntıları final serisi bitince paylaşacağım.
                  En son winner tarafından düzenlendi; 15.06.2015, 00:00.
                  ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Krstic Türkiye'de daha devam etmez herhalde, KSK burdan vermez seriyi.

Yorum

• Parkelere dönmesi 8 ayı bulacakmış Krstic'in.

Karşıyaka maçı Türkiye'deki son maçı oldu muhtemelen.

Barış Ermiş (Türk Telekom), Evren Büker (Türk Telekom), Ümit Sonkol (Türk Telekom), Caner Topaloğlu (İBB)
                      Tofaş TB2L için şöyle bir kadro kuruyormuş, ne yapacaklar bu kadar birinci lig seviyesindeki oyuncuyu anlamadım. Bu sene ikinci lig de enteresan olacak.
                      En son Murat' tarafından düzenlendi; 15.06.2015, 14:14.

Yorum

• ufuk sarıca sonunda muradına erdi,Krstiç'ten ebediyen kurtuldu.

mutlu demir'in yarım bıraktığı,cemal nalga'nın devam ettirmek istediği işi parkedeki reklam alanı tamamladı.

Krstiç gibi kariyerli ve dünyada saygı gören bir oyuncu Türkiye'den hiç hoş anılarla ayrılmayacak.

Ben İvkoviç ve Obadoviç'in de Türkiye'de daha fazla kalacağını sanmıyorum.

Yerli koçlar bayram eder,onlar için Türk basketbolu küçük olsun benim olsun demek.

Yorum

• ufuk sarıca'nın 3.maç sonunda ki açıklamalarından bir bölüm:"Ancak, işin gerçeği Heurtel’in yanı sıra Krstic’in de bugün sahada olmaması gerekiyordu."

Daha önce kendi oyuncusunun kasıtlı bir faulle kolunu kırdığı, sahayı sedyede terk etmiş bir oyuncu için herhangi bir geçmiş olsun dileğinde bulunmadan "zaten sahada olmaması gerekiyordu"diyen bir koçun ne olup,ne olmadığının takdirini sizlere bırakıyorum.

Yorum

• Bence kişisel problemlere dayalı yorum da çok gerçekçi değil.

Kristic, Huertel'den önce ceza alması gereken isimdi en başta.

Adam milletin üzerine yürümekten tutulamadı o maçta.

Ufuk Sarıca da buna dikkat çekmiş.

İlk maçta Efes kazanırken yapılan hakem hatalarına burada hiç değinilmemişti.

Pınar Karşıyaka hakkıyla kazanıyor. Anadolu Efes'e ağlamak yakışmıyor o 5 katı bütçe ile.
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence kişisel problemlere dayalı yorum da çok gerçekçi değil.

Kristic, Huertel'den önce ceza alması gereken isimdi en başta.

Adam milletin üzerine yürümekten tutulamadı o maçta.

Ufuk Sarıca da buna dikkat çekmiş.

İlk maçta Efes kazanırken yapılan hakem hatalarına burada hiç değinilmemişti.

Pınar Karşıyaka hakkıyla kazanıyor. Anadolu Efes'e ağlamak yakışmıyor o 5 katı bütçe ile.
                              İş bütçeyle olsaydı her sene Cska Eurleague şampiyonu olurdu ama 1/3 bütçeyle Olimpiakos iki sene şampiyon oldu, bir sene final oynadı.Sporda her zaman para konuşmuyor.Ayrıca 5 kat bütçe farkını futbolda Trabzonspor'un "fakir" anadolu takımlarına hakem hatasıyla kaybettiği maçlardan sonra da hatırlamak ve fazla ses etmemek lazım o zaman.Empati!

Sakatlanarak oyundan çıkan bir oyuncu için herhangi bir geçmiş olsun dileğinde bulunmadan "zaten oynamaması gerekiyordu" demenin en başta insanlıkla ilgisi yok.Ne var bunda diyeni de aynı kefeye koyarım.

İlk maçta bir tane tartışmalı pozisyon var,maçı getirip buraya bağlayan 2.maçta belki de Efes'e maçı kazandıracak Krstiç'e çalınmayan faulü ve 3.maçta ksk'nın 30 faul,Efes'in 8 faul atışı kullanmasını nereye bağlayacak.Ayrıca ilk maçtan sonra burada yaptığı yorumda Krstiç'in o faulü fazlaca gösterdiğini ve çalınmayabileceğini de yazdım.Değindim yani o konuya.

Bu arada Ufuk Sarıca Efes Pilsen efsanesidir.Onu izlemek için 5-6 saat salonun dışında sırada beklemişliğim vardır.1998'de benetton ile Abdi İpekçi'de oynanan f4'e çıkma maçında tamamen sarıya boyattığı saçları ile bir tartışma sonucu gerginleşen benetton'lu Williams'ın gırtlağına kolunu dayayarak parkede sürüklediği pozisyonda benim için en süper kahraman olmuştur.Ama Krstiç sedyeyle çıkartılırken"hadi kardeşim niye oyun başlamıyor" demesini ve maç sonu açıklamalarını bu seri bitince izlesin bir şampiyonluk kazanırken(kazanırlarsa)neleri kaybettiğini görecek.Hem de en çok istediği şeyi kaybediyor.
                              En son winner tarafından düzenlendi; 16.06.2015, 12:56.

Yorum

• Huertel ve Kristic'siz Efes'in isi cok ama cok zor.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X