Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Davete icabet eden yok. Tribunler bos. Tam istedikleri gibi...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Karşıyaka - Ülker basketbol maçında tribünler ''MVP Erdoğan'' sesleriyle inledi - Zaytung
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ynt: Türkiye Basketbol Ligi | Rakiplerimiz ve Maçları

Bazı takımlarda oyuncuların giydiği 0 numaralı formalar yeni mi moda oldu yoksa ben mi yeni fark ediyorum
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Karşıyaka'ya nazar değecek diye yazamadım bitene kadar Ne şut soktular be arkadaş Kupa Karşıyaka'nın sonuna kadar hak ettiler.
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ynt: Türkiye Basketbol Ligi | Rakiplerimiz ve Maçları

Tebrikler KAF KAF
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Tebrikler Kaf-Kaf, en az onlar kadar sevindim, Obrardovic'in suratını öyle görmek yetti.

Yorum

• Obradovic'i sevmem fakat kustah ve rakibe saygisiz sikecilere insanlik ogretti.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yönetici arkadaşlardan birisi şu başlığı değiştirebilir mi acaba..Artık Türkiye Basketbol Ligi çünkü
                  Beko Almanya, Italya ve Litvanya liglerine sponsorlugunu surduruyor. Turkiye'de ise artik ligden cekildiler. Cunku harikayiz!

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beko Almanya, Italya ve Litvanya liglerine sponsorlugunu surduruyor. Turkiye'de ise artik ligden cekildiler. Cunku harikayiz!
                    Yeni bir logo yapmışlar lig ve all-star için.

Yorum

• 1) Besiktas'in logosu resmi degil, degil mi?

2) Takimlari neye gore siralamislar? Alfabetik degil, gizli algoritmayi cozemedim.

Yorum

• Bjk, Bajramovic'le anlaşmış.

Gelabale ve Dijon Thompson'la da görüşüyorlarmış.

(BasketDergisi)

Yorum

• Ufuk Sarıca'nın KSK'da yaptıklarına saygım var. Genç ve "winner"; ama önünde çok yol var. Keşke buraları geçip Efes'e gitseydi.

EuroChallenge Finali
                          Türkiye Kupası
                          Cumhurbaşkanlığı Kupası

Bu sene EuroCup'ta ilerleyebilirse (iyi bir gruptalar) Orhun Ene'nin önüne geçecektir. Orhun Ene'nin kupası yok (İkinci Lig'i saymıyorum). Son senesinde finali PO finalini 4-1 kaybetmişti.

*

Yorum

• Uşak ne güzel oynuyor öyle ya
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Sakarya BŞB'de LaceDarius Dunn bugün oynanan Best Balıkesir maçında 6/10 2 sayı , 7/10 3 sayı ve 9/9 serbest atış ile 42 sayı attı.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Darüşşafaka Doğuş'ta dün Beşiktaş'a karşı 16 sayı-7 ribaundla oynayan Taylor Brown'ın bu sezon kontratı 52 bin 500 dolar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X