Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sabah bir BJK arkadaşım beni arayarak ne kadar doğru ve yanlış olduğunu bilmiyorum ama şöyle söyledi ;

Demirören Iverson disiplinsiz davranışların olursa alacağı ücretten %50 kesinti yaparız demiş.

Iverson %1 diretmiş daha sonrasında %10 anlaşılmış.

Dediğim gibi doğruluk payını bilmiyorum ama baştan bunların konuşulmasıda garip tabi
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Oğuz Abi , bir iverson hastası olarak bazı şeyleri dışardan şu an daha net görebiliyorum .

İmza töreninde bile bir umursamaz I3 abartmıyorum , Demirören fotoğraf çekinmek için çırpınıyor I3'le zaten azıcık duygularımdan arınıp düşününce futbolcuların Katar olarak gördüğü Türkiye'Yi yavaş yavaş basketçilerde öyle görecek diye korkuyorum .

Bu arada futbolda Avrupa'da iyi ligler arasında değiliz ama baskette iyiler arasındayız diye biliyordum . Yayınımızı niye kimse almıyor acaba ?

~

Serdar Abi aslında şu konuşma bile çoğu şeyi anlatıyor .
      Twitter Adresim

Yorum

• Gs CC - Tofaş maçı Spormax'te başladı.

İlkan Karaman'ı izlemek güzel olabilir, ama gelecek yıl Gs'de oynayacak. İnşallah sönük bir maç çıkarmaz.

Bu arada Gs'li Göksenin Köksal Trabzonlu'dur. Altyapıda yıldızdır.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bizim 302'ler konforsuz görülüyor, Avrupadaki ikinci el otobüsler daha şık ve konforlu olduğundan bir dönem Avrupadan ithal otobüs furyası yaşanmıştı ülkemizde. Hatta bir seferinde keyifli keyifli yolculuk yaparken, gecenin bilmem kaçında Tosya'nın o zamanki tek şeritli ve stablize yolunda bozulmuş ve mahsur kalmıştık.

Sonradan anlaşıldı ki, Avrupadaki neredeyse hurdaya çıkacak tüm otobüsler ülkemize gelmiş ve otobüs çöplüğüne dönmüştük.

Basketbolun tepesinde olan tüm isimler, ülkemizin yabancı çöplüğüne döndüğünden bahsederler. Bu yabancı furyasının ise Türk basketbolunun önünü tıkadığından filan bahsederler. Ama gel gör ki, hiç birisi de geri durmaz yabancı sevdasından. Sanki yabancı oynatmak kanun.

Biz bile 1 yabancı daha nasıl fazla oynatırız diye Michael Wright'i Ali Karadeniz yapmadıkmı.

Şimdi Beşiktaş İverson'u getiriyor ! Getiriyor da bu adam zamanında bir efsaneydi. Ama şimdi eski şaşalı günlerinden uzak. Ve takımı bozar bana göre.

Tek olumlu tarafı, öyle ya da böyle, Türk basketbolseverler İverson'u izleme şansı bulacaklar. Faydası olur mu dersek, basketbol tanıtımı adına katkısı olur. Takıma katkısını ise performansı gösterecek !
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,
          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Iverson'un ülkeye gelmesinin tek bir olumlu yanı varsa, transfer vizyonumuzu olumlu etkileyecek olmasıdır.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Son periyot GsCC 61- 51 Tofaş

Tutku attı 64-51 oldu .
              Twitter Adresim

Yorum

• Offf İlkan harika bir blok yaptı .
                Twitter Adresim

Yorum

• 67-51 Gs aldı maçı .

69-51 .
                  Twitter Adresim

Yorum

• Basketbol maçında Nevizade Geceleri'ni söyleyen taraftarı basketbol taraftarı olarak görmek imkansız. Bayanlar Cumhurbaşkanlığı kupası keşke Botaş İÜ oynasaydı. KAdınlara küfürler, sahaya şişeler, çakmaklar... Hadi futbol stadyumlarını mahvettiniz, eskiden salonlar boştu ama olay yoktu, şimdi güya dolu...
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Iverson transferi Turk spor tarihinin kuskusuz en buyuk transferi.Ama aklima bir soru takildi.Iverson'un imza torenindeki forma numarasi 3.Benim bildigim ligimizde 3 numara kullanilamiyor.

Besiktas bir de hazirlattigi formalarin hepsine 3 numarayi basmissa epey komik bir durum ortaya cikar.

Tamam biliyoruz Iverson 3 ile ozdeslesmis belki de Tbf kurallari degistirir.

Yorum

• 5 veya 7 giyecekmiş ligde.

Yorum

• Iverson için içkici, kumarcı ve 1,5 senedir basketbol oynamıyor diyorlar. Galiba yazık oldu paralara
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• NBA atmosferinden sonra burada gelip oynamak onun icin de cok zor olsa gerek.

25 bin seyirci nerde Akatlar'da, Ankara'da, Trabzon'da 2000-3000 seyirci nerde.

Bu bakimdan kultur soku yasayabilir Iverson.

Yorum

• Efes P. 97 - 72 Pınar KŞK

Mersin Bşb 71 - 79 Erdemir (Helal olsun)

Yorum

• Jonathan Gibson . Bugün bizi yıkan adam oldu (35 sayı - 6 ribaund - 5 asist)

Yerli kadronun çatısını kurduktan sonra yabancı transferlerine yönelen ve bu konuda koç Yücel Platin'in başarısına güvenen Oyak Renault'ta 2010-11 sezonun ilk yabancı oyuncusu belli olmuş: Jonathan Gibson. 1987 doğumlu oyun kurucu kolej kariyerinin ardından profesyonel hayata ilk adımı önümüzdeki sezon Bursa'da atacak. 2006-07 sezonunda ortalama 7 dakika sahada kaldığı New Mexico State takımında geçirdiği dört sezonun sonuncusunda geçtiğimiz yıl 34 maçta maç başına 32 dakika süre almayı başardı. Maç başına 17.5 sayı - 2.8 asist - 2.9 asist rakamları ile mücadele eden Gibson'ın takım arkadaşlarını oynatmaktan ziyade potayı düşündüğünü görmemizi sağlayacak rakamlar bunlar. Kolej kariyeri boyunca %37.7 gibi bir yüzdeyle üçlük isabeti sağlayan Gibson, 9 Ağustos'ta Oyak kampına dahil olacakmış. Forvet ve pota altı pozisyonları için yabancı arayışlarını sürdüren teknik ekip de bu tarihe kadar tüm transferleri bitirmek niyetindeymiş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X