Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahmet,

Bunlar, Avrupa'ya gelmiş dönemin büyük NBA oyuncuları (all-star, sayı kralı vs.)
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 25.10.2010, 21:38.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Tebrikler Kaf-Kaf

Yorum

• Maç başına 34.5 sayı nasıl bir istatistiktir be abi .

Wilkins'i Jordan'ı smaç şampiyonasında yenmesinden tanıyorum az çok Murat Murathanoğlu epey anıyor sağolsun . Araştırmıştım daha önce

McDaniel hangi takımda efsane olmuştu abi ?

Belli bir takımda mı oynadı yani , Ron Artest'i mi ne ona benzetmişti asabiyet olarak yanlış hatırlıyor da olabilirm .

Bunlar benim dönemimde efsane olmuştu ama

Iverson ise tam ben baskete ilgi duymaya başlayınca efsane oluyor

~~

Oğuz Abi bu arada senle basket konuşurken hiç bir şey bilmediğimi görüyorum valla .
        En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 25.10.2010, 23:02.
        Twitter Adresim

Yorum

• şu anda 2 hafta geçti herhalde en ateşli seyirci Edirne Olinde olsa gerek, salon ne çok küçük ne çok büyük hem pota arkalarında da seyirci var ve takımı ateşleyici tezahuratları iyi yapıyorlar... bu arada hala unutamamışlar , bize çok fena diş biliyorlar

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şu anda 2 hafta geçti herhalde en ateşli seyirci Edirne Olinde olsa gerek, salon ne çok küçük ne çok büyük hem pota arkalarında da seyirci var ve takımı ateşleyici tezahuratları iyi yapıyorlar... bu arada hala unutamamışlar , bize çok fena diş biliyorlar
            Olin'in hocası Gökhan Taştimur'a, sinan erdem deki final four maçları sırasında tam da umudunu kaybettiği bir anda kendisiyle konuşarak "Trabzonspor'dan sonra BBL'ye siz çıkacaksınız, yeterki savunmanızı biraz daha sertleştirin" diyerek moral vermiştim. Hatta hacettepe maçını alıp BBL'yi garantilediğinde basın tribününe kadar gelip beni işaret ederek alkışlamıştı

Şimdi bunu niye yazdım. Gökhan hocanın bize karşı çok ciddi bir sempatisi var, bunda benim de nacizane katkım vardır. Haliyle Gökhan hocayı da Edirne'de severler ve sayarlar. Maçtan önce Olin seyircisinin gazını alacak açıklamalar yapar diye düşünüyorum Cengiz

Gerçi bizim için farketmez ama yine de dostluk kazanır diyelim.

Bu arada Kaf Kaf'a da tebrikler, cin cona kötü sürpriz yaptılar
            En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 26.10.2010, 00:23.
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,
            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Beşiktaş'ta da olsa heyecan verici. TBL'de bir Iverson'ın bulunması heyecan verici. Ne formdadır, Türk basketbolunu küçümser mi, istikrarlı olur mu? Bunlar ilgilendirmiyor beni fazla. Point Guard dendiğinde benim aklıma gelen ilk iki isimden birisi (diğer Steve Nash) Beko Basketbol Ligi'ne gelmiş
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• 27-28 kasımda bjk-ts maçı var..acaba akatlara bizi sokarlarmı eğer sokarlarsa ıversonu izlemek heyecan verici olur...
                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Nerde kaldı bu Iverson ya.. Günde 100 kere İstanbula gelmiş mi diye bakmaktan sıkıldım Bu arada Colin Kazım bile heyecanlanmış:

" great news for turkish basketball allen iverson coming to play in turkey!!! turkiye!! turkiye!!! "
                  33# DRAGO GABRIC
                  61# IBRAHIMA YATTARA #11
                  13# Steve Nash
                  10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Ülker potadan çekiliyor
                    Üç büyüklerle (neyin üç büyüğü, futbolun mu? Hay Allah'ım... -Oğuz-) anlaşması 2011 Mayıs ayında sona erecek olan Ülker bir daha yenileme yapmayacak. Ülker bu kararı alırken THY'nin anlaşmalarını gerekçe gösteriyor..

2006 YILINDA basketbol kulübünü kapatıp Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a sponsor olan Ülker'in önümüzdeki yılın Mayıs ayında sözleşmesi bitiyor. Ülkerli yöneticiler, üç büyüklerle yeniden sponsorluk anlaşması yapmayı düşünmüyor.

ÜLKERLİ yetkililer, 'Zor durumda kalmasınlar diye bunu önceden kulüplere bildirdik. Aslında geçtiğimiz yıldan itibaren bu görüşmeler var. Gerçekten bu işe çok büyük bütçe ayırıyoruz. Özellikle basketbolda adeta bütün sponsorluklar bizim üstümüzde. Sponsorluklar artık çeşitlenmeli' açıklamasını yaptılar.

77.5 MİLYON EURO
                    TÜRK Hava Yolları'nın M.United'le yıllık 2.7 milyon sterlin, Barcelona'yla da 2.5 yıllığına 6.7 milyon euroya anlaşma yapması, Avrupa'ya açılan Ülker'in de iştahını kabartıyor. Yıllık F.Bahçe'ye 7 milyon, G.Saray'a 5, Beşiktaş'a 4.5 milyon euro veren Ülker, 5 yılda 77.5 milyon euro harcıyor.

Euroleague ne olacak?
                    ÜLKERSPOR Basketbol takımı kapandıktan sonra Fenerbahçe ile birleşmiş, Euroleague'te oynama hakkı da Fenerbahçe'ye geçmişti. Şimdi sponsorluk anlaşmasının bitmesi halinde bu hakkın kullanımı da yeniden gündeme gelecek. Ancak Fenerbahçe ile spor salonu yatırımı da bulunan Ülker'in bu hakkı Sarı-Lacivertli kulübe kullandırmaya devam edeceği de konuşuluyor.

Futbolda yola devam
                    POTADA sponsorluk anlaşmalarını bitirmeye hazırlanan Ülker, futbolda ise böyle bir tasarrufa gitmeyi düşünmüyor. Ülkerli yetkililer, futbol konusundaki sponsorluktan çok memnun olduklarını her fırsatta dile getiriyorlar. Ayrıca futbolda yapılan sponsorluk anlaşmalarının da uzun vadeli olması, böyle bir ihtimali ortadan kaldırıyor. Futbol Federasyonu ile yapılan anlaşmalar da sürecek.

Kenan KARCI

*

Yeni sponsorları Medical Park olursa şaşırmam.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İzlenesi bir iverson videosu .
                      En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 27.10.2010, 13:58.
                      Twitter Adresim

Yorum

• KEndisi iin yapılacak antremana gelmiyor. Takım ceza veiryor, o da basın toplantısı düzenleyip "ulan altı üstü bir antreman, abartmayın" diyor.

Ama süper videodur.(Oğuz Zeytin )

Oğuz abi az önce önerdi izledi koptum harika bir iverson videosu daha
                        En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 27.10.2010, 16:14.
                        Twitter Adresim

Yorum

• Ahmet, videoyu göremiyorum. Auto-tune versiyonu mu yoksa, sadece basın toplantısı mı?

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ahmet, videoyu göremiyorum. Auto-tune versiyonu mu yoksa, sadece basın toplantısı mı?
                            Basın toplantısı abi

Günün eğlencesi bölümüne baksana bi oraya da ekledim bir de Pistons'a imzalarken çok komedi olmuş

Onu da ekledim oraya
                            Twitter Adresim

Yorum

• Bu da remixi abi off koptum harbi yaa bilmiyordum ben bu videoyu , basının çok diline düşmüş ya
                              Twitter Adresim

Yorum

• Bu arada müthiş egosu var bu adamın. "Ben bu takımın franchise oyuncusuyum" diyerek kabahatini örtmeye çalışmasına ne denilebilir?

*

Bu efsane olay sonraki yıllarda da tekrarladı. İki gün önce izah etmeye çalıştığım bunlardı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X