bu aksam 20:00'da abdi ipekçide armani jeans milano ile oynuyoruz sky turk naklen yayinliyor....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Efes 4 yabancisinin sov yaparak 77 sayi urettigi macta Armani Milano`yu 85-57 yenerek bu sezon ilk defa farkli bir galibiyet aldi ve de bozuk olan averajini bir nebze de olsun duzeltti. Mactan cikarilacak en onemli netice yabancilarin toplu halde patlama yapmasiydi.
Domercant ve Popovic 7`ser uclukle (Popovic+Domercant=50 sayi) rakibi cokertirken, Efes ikilik atislarda % 70, ucluklerde ise % 55 gibi inanilmaz yuzdelerle oynadi. Efes, sut yuzdesini yukselltigi zaman ne kadar etkili oldugunu ve neticeye cabuk gittigini kanitlamis oldu. Yuksek sut yuzdesi rakibin direncinin kirilmasi acisindan da cok onemli.
Macin Efes adina 2 olumsuz neticesi yerli oyuncularin sadece 8 sayi atabilmesi ve yapilan 19 top kaybi oldu.
Bu galibiyet takima moral verdi. Onemli olan bu performasin istikrarli bir sekilde diger maclara tasinabilmesi. Bunu da zaman gosterecek.
Gruptaki diger maclarda, bu sezon bir turlu dikis tutturamayan Barcelona, Olymiakos`a yenilirken, Maccabi beklendigi gibi Prokom`u deplasmanda maglup etti. Dunku macta ise Rytas, Cibona`yi farkli yenerek ust uste 6. galibiyetini almisti. Boylece ilk 2 mucadelesinin Rytas, Efes ve Maccabi arasinda gececegi hemen hemen kesinlesti. Bu sezon diger gruplarin ikincileri de yuksek galibiyet yuzdesi yakalayacak gibi. Yani en iyi ikinci olarak cikma ihtimalimiz gecmis yillara gore daha dusuk.Bu nedenle, Top 16`da iyi bir kura cekebilmek icin Efes`in Rytas`i deplasmanda yenerek grup birinci olmasini beklemek gerekecek ki bu ihtimal mevcut sartlarda % 30. Edited by: The Londoner"Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!
Yorum
-
İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi
Top 16`da iyi bir kura cekebilmek icin Efes`in Rytas`i deplasmanda yenerek grup birinci olmasini beklemek gerekecek ki bu ihtimal mevcut sartlarda % 30.
Abdullah, çok iyimser bir yüzde vermissin[img]smileys/smiley17.gif[/img]. Maçin büyük bölümünü izleyebildim, gerçekten bizi kurtaran yüksek sut yüzdesi oldu.Diger oyuncularin istatistiklerine bakmadim ama, popoviç heralde ikinci kez MVP olur derken Bambergden Nelson 48 rating ile cosmus (20 rebound[img]smileys/smiley5.gif[/img]) neyse grupta durumu söyle özetliyim; bu maç gruptan çikip-çikamama açisindan büyük önem tasiyordu.Kazandik ve bence gruptan çiktik.Simdi gelelim 1-2. mücadelesine.Ben burada Rytas-Maccabi ve Efesin arasinda oynayacagi maçlarin sonucu etkileyecegini düsünüyorum.Ve Rytas hepsiyle içerde oynuyor.Ama Maccabinin ciddi bir yükselisi var ve bence Sampiyon geri döndü.Benim görüsüm; Maccabi-1 Rytas-2 ve Efes-3 olur.Ha Efes yönetimi kendinden beklenmeyecek sekilde çok iyi bir oyuncu ile anlasip transferini gerçeklestirirse o ayri.
Yorum
-
Dun Rytas Milano onunde 20 sayi farki yakaladiysada ancak uzatmada 101-95 yenebildi. Bu sonucla grup 1.ligi icin Efesin bu aksamki Barcelona maci bir kat daha deger kazandi.......Haydi Efes, sen isini bilirsin [img]smileys/smiley32.gif[/img]Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
İlk olarak TS61_NL tarafından gönderildiDun Rytas Milano onunde 20 sayi farki yakaladiysada ancak uzatmada 101-95 yenebildi. Bu sonucla grup 1.ligi icin Efesin bu aksamki Barcelona maci bir kat daha deger kazandi.......Haydi Efes, sen isini bilirsin [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Efes bu grubu 1. bitirsin ben de BMNde essek gibi aniracam
Yorum
-
İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
İlk olarak TS61_NL tarafından gönderildiDun Rytas Milano onunde 20 sayi farki yakaladiysada ancak uzatmada 101-95 yenebildi. Bu sonucla grup 1.ligi icin Efesin bu aksamki Barcelona maci bir kat daha deger kazandi.......Haydi Efes, sen isini bilirsin [img]smileys/smiley32.gif[/img]
[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Tamam, Efesin Rytas, Barcelona, Maccabi ve Cibona gibi deplasmanlari var ama Efes bu, zamaninda ne zorluklari basardi, unutmamak lazim. O soylediklerini Ulker icin deseydin tamam derdim, fakat bir hayli ilginc ve buyuk bir iddia attin sanki ortaya...Edited by: TS61_NLYa olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
[img]smileys/smiley21.gif[/img]
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum