Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Efes ne kadar iyi ise Ülker'de o kadar kötü.

Efes Pilsen keyfimizi yerine getirirken Ülker bozuyor.
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• -(B) GRUBU-
      BC Lietuvos Rytas Vilnius (Litvanya)-BC Pire Olympiakos (Yunanistan): 78-67
      KK Cibona VIP Zagreb (Hirvatistan)-Armani Jeans Milano (Italya): 67-60
      Efes Pilsen (Türkiye)-Maccabi Elite Tel Aviv (Israil): 90-88
      Prokom Trefl Sopot (Polonya)-FC Barcelona (Ispanya): 60-65

TAKIMLAR: O G M A Y P
      -------------------------------------
      1-Efes Pilsen 4 4 - 305 292 8
      2-Maccabi Tel Aviv 4 2 2 344 315 6
      3-Barcelona 4 2 2 305 293 6
      4-Prokom Trefl Sopot 4 2 2 300 295 6
      5-L.Rytas Vilnius 4 2 2 291 291 6
      6-Cibona VIP Zagreb 4 2 2 273 280 6
      7-Pire Olympiakos 4 1 3 295 320 5
      8-A.Jeans Milano 4 1 3 262 289 5

ajansspor.comEdited by: gerçekefsane
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Efes yine kopardi bizi helal olsun mükemmeller ancak bunu maç boyuna yayamiyorlar.Kritik noktalarda aliyorlar maçi.Ve sunu söyliyeyim bu takim bu sene kupayi alamazsa gerçekten yazik olur.Çok üzülürüm.
        keyif adamı ..

Yorum

• Efes çok iyi olacak ama umarim su pota altinda problem yasamayiz,bi sakatlik durumunda2 kisi kalacak bu bölgede ve sorun teskil edecek,Ermal'in durumu nedir yada transfer düsünülüyor mu buraya ayrica transfer yapilirsa statü ne olacak oynayabilecek mi euroleague te bilgisi olan varsa aktarirsa sevinirim. Ayrica,Cenk biraz daha katki saglarsa bu takim çok daha iyi olacak diye düsünüyorum ben çok sey bekliyorum ondan.Edited by: emre81

Yorum

• Euroleagudeki transfer metodolojisi hakkinda bilgi sahibi olmak isteyen varsa Ülkeri izleyebilir[img]smileys/smiley36.gif[/img]Bu arada Cuma günü nedenini anlayamadigim bir sekilde siteye giremedim.O yüzden maçla ilgili çok da bir sey yazmak istemiyorum.Efes Pilsen dereyi geçti ama çayda bogulabilir.Özellikle basimizin belasi Cibona deplasmani ve basketbol stilleri bize çok ters gelen Rytasa dikkat etmeliyiz.Bu maçlarda konsantrasyon problemi yasamazsak en kötü 2 veya 3 maglubiyetle grubu bitiririz.Bu da grup birinciligi demektir.Maccabi veya Barçanin seri galibiyetleri halinde 2. olabiliriz aslinda bunun hiç önemi yok çünkü benim tahminim Efes-Maccabi-Panathinaikos ve Tau (Tauya kesin diyemiyorum ) seri basi olurlar.Ondan sonrasi Mahmudi ve çocuklara kalmis.

Yorum

• süperler avrupada 4 de 4 yaptilar hemde macabi yi yendiler çok iiiyi

Yorum

• Bisey soracam grupta malar tek devreli mi bi daha bu takimlarla maç edecegiz mi?
                keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
                  Bisey soracam grupta malar tek devreli mi bi daha bu takimlarla maç edecegiz mi?

he edecez, çift devreli[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Selam Selçuk;

Bende bir seyler yazmak istedim.. Takimimiz bu sene iyi gidiyor avrupa'da.. Kaya Kasim ayinin MVP'si seçildi.. Biraz da faul atsa ve yuzu donuk sut sokabilse super olacak.. Ermal konusu hizla çozulmeli..

Granger Moskova'da donmus heralde hala isinamadi..[img]smileys/smiley36.gif[/img]Ama ktkisini arttirmali.. Cenk iyi yolda.. Ondan çok umutluyum... Hidayet'ten sonra altyapidan gelen en iyi oyuncu eline top çok yakisiyor.. Bu sene çikisini surdurmeli ve cesur olmali..

Ama yinede zor anlarda 2 ve 3 numaradan daha çoksayi üretmeliyiz.. Yoksa isimiz yine kolay olmaz.. Bu yuzden Granger'in acilen agirligini koymasi lazim.. Bende katiliyorum sana DOmercant'te guvenilmez..

Daha Efes'i izlemedigim için Popoviç hakkinda fazla bir sey soylemiyecegim.. Haberleri çok iyi umarim kritik maçlarin zor anlarinda da bu kadar iyi oynar..

Eski bir Efes taraftari olarak daha sik yazacagim bundan sonra.. (Keny Green 'li donemlerinden beri..)

PS: Selçuk daha Fantasy kadromu kurmadim.. Kurunca gorusuruz..

ootezel

Yorum

• MVP Kaya

Efes Pilsen'in pivotu Kaya Peker Euroleague'de kasim ayinin en degerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Bu sezon Euroleague'e mükemmel bir baslangiç yaparak ilk dört maçindan galibiyetle ayrilan Efes Pilsen'in pivotu Kaya Peker, kasim ayinin en degerli oyuncusu seçildi.

25 yasindaki Kaya, Efes'in oynadigi dört Euroleague maçinda 16.7 sayi, 7.2 ribaund ve 1.2 blok ortalamalari tutturarak zirvede yer aldi.

Efes Pilsenli basketbolcu, organizasyonun resmi internet sitesi euroleague.net'e verdigi ropörtajda en degerli oyuncu seçilmesinin kendisini az da olsa sasirttigini söyledi.

Önemli olanin iyi baslangici devam ettirmek oldugunu belirten Kaya Peker, geride kalan dört maçi ortalamda sadece üç sayi farkla kazandiklarini ve bunun da B Grubu'nun zorlugunu ortaya koydugunu ifade etti.

Kaya Peker'in kasim ayindaki maç istatistikleri söyle:

Armani Jeans Milano: 20 sayi, 11 ribaund, 2 asist, 1 blok (MVP puani 29)
                      Barcelona: 7 sayi, 3 ribaund, 1 asist (MVP puani 11)
                      Olympiakos: 23 sayi, 7 ribaund, 3 blok (MVP puani 24)
                      Maccabi Tel Aviv: 17 sayi, 8 ribaund, 1 blok (MVP puani 17)

CNN Türk
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• maalesef bu aksam litvanya temsilcisine kaybettik 21 maçlik rekor da bu takim yüzünden suya düstü, ben maçi bugün biliyordum ama 7 de baslamis ve oynanmis direk sonucu ögrendim 20 sayi fark yemisiz oyunun basinda kayanin sakatlanmasi bizi çok etkilemis ( schumi'nin anlattiklari bunlar) bir türlü içime sindiremiyorum sen git barcayi maccabiyi yen sonra bu takima yenil, gerçi takimi da pek tanimiyorum ama selcukabi bizi bilgilendirir ..[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                        bir lafa bakarım laf mı diye,
                        bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• <TABLE cellSpacing=2 cellPadding=4 width=385>
                          <T>
                          <TR>
                          <TD =katayrintibaslik>EFES PILSEN: 51 - LIETUVOS RYTAS: 72 </TD></TR>
                          <TR>
                          <TD>ISTANBUL -Basketbolda, ULEB Erkekler Avrupa Ligi (B) Grubu'nda yapilan maçta Efes Pilsen, Litvanya'nin Lietuvos Rytas takimina 21 sayi farkla 72-51 yenilerek, grubundaki ilk yenilgisini aldi.
                          Maçin ilk devresini 43-28 önde kapatan Litvanya takimi karsisinda sezonun en kötü oyununu sergileyen lacivert-beyazlilar, karsilasmayi 72-51 yitirdi.
                          Avrupa Ligi'nde bu sezon ilk 4 maçini kazanan Efes Pilsen, bu sonuçla grubunda ilk yenilgisini alirken, sahasinda da kazandigi 21 maçtan sonra maglubiyetle ayrildi. Lietuvos Rytas'a 21 sayi farkla maglup olan lacivert-beyazlilar, sahasinda son yillarin en agir yenilgisini almis oldu.</TD></TR></T></TABLE>

Efes 21 sayi farkla yenildi.Vay be[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• Burada defalarca yazdim, Ermalin durumunu biran önce netlestirin yoksa 3 uzunla bu isler gitmez diye.Tabi yine kendimiz çaliyor kendimiz dinliyoruz.Kayanin yerine oynayan Keremin potaya sutu yok[img]smileys/smiley5.gif[/img]. Yönetim pota altina bir oyuncu almamanin cezasini Rytas bize kesti, simdi haftaya Kaya oynamazsa bir ceza da Prokom keser benden söylemesi.Bu arada Granger böyle oynamaya devam edecekse gönderilmesi uygun olacaktir.Bir lafim da Cola Turka soyadli kargalara olacak.Ne oldu seyirciniz olmadan siz bu kadarsiniz iste Avrupanin 3. sinif takimina yenildiniz aldiniz boyunuzun ölçüsünü.Kaçinci sinif takim oldugunuz belli oldu.Öyle hakemin, rakip oyuncunun yüzüne kaskolla maske yapmayla deplasmanda maç kazanilmiyormus demekki.

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
                              Burada defalarca yazdim, Ermalin durumunu biran önce netlestirin yoksa 3 uzunla bu isler gitmez diye.

bunlar densiz selçukabi seni dinlemiyorlar. )

Olayi saha içinde yasiyorsun be abi )
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• bu farkliyenilgi hiç iyi olmadi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X