Gerçekten heyecanın doruklarda olduğu bir maç ama bunu bize yaşatan takımımıza sonsuz teşekkür Gönül isterdiki final oynamak ama olmadı seneye İnşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ST Türkiye Kupası Yarı Final | Trabzonspor M.P. 88 - 90 Beşiktaş C.T.
Daraltma
X
-
- Olsun çocuklar olur böyle şeyler , yılmak yok , sizinleyiz her daim
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Bu kadar basit top kayıpları yapmamalıydık, özellikle Snow bu maçta saç baş yoldurttu, son dakikalarda Snow yerine Obasohan parkede olmalıydı.Cakic gibi bir oyuncu için yabancı kontenjanını doldurmak hiç de akıllı bir iş değil.Finalin kıyısından döndük, ilk senesinde bize bu heyecanı yaşatan oyuncularımızı kutluyorum.Maçı Beşiktaş'a kazandıran oyuncu Serkan Erdoğan oldu, acayip şutlar soktu.
Yorum
-
-
Şu fotoğrafı görür görmez merak ettim sorayım dedim, eyvallah.
Yorum
-
güzeö basketti ama tecrübesiz olmamiz maci kaybettirdi ama yinede Basketcilerimizi kutlarim bize bu heyecani yasattilari icin. Önümüzde sezonlar insallah sampiyonda olacagiz. Ajansspor serefsiz site Trabzonu bir ermeni yunan takimi olarak görmesi beni sinir etti bjk takimimiz diye basedilip Trabzona yapanci gözünle yazi yasmisti bügün tepkiden sonra degistirmisler. Gerci hangi medyala savasacagizki kendi icimizdekileri ugrasmakdan bunlara sira gelmedi.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum