Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ST Türkiye Kupası Yarı Final | Trabzonspor M.P. 88 - 90 Beşiktaş C.T.

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gerçekten heyecanın doruklarda olduğu bir maç ama bunu bize yaşatan takımımıza sonsuz teşekkür Gönül isterdiki final oynamak ama olmadı seneye İnşallah.
    En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
    En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Oyuncularımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. tebrikler
      TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

• Yok arkadaş biz bu stres olayını kaldıramıyoruz hiç bir branşta . Ama helal olsun takımımıza buraya kadar geldiler ya . Lakin Türk oyuncularımız ve bir iki yabancı dışında kadromuz çok yetersiz .
        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• - Olsun çocuklar olur böyle şeyler , yılmak yok , sizinleyiz her daim
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• sonuçta bu işte yeniyiz..ama çeyrek finaldeki oyunu da göz önüne alırsak süper maçtı..her nekadar hala o rasic bu rasic mi desem de fena takım sayılmaz inşallah ligi ilk 8 de bitiririz.
            *********ŞERAHLI*********

Yorum

• Maçın belli kısımlarını izledim.Son dakikalarını izleyemedim.Bunda da vardır bir hayır

Daha yeniyiz zamanla daha da iyi olacağız
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Bu kadar basit top kayıpları yapmamalıydık, özellikle Snow bu maçta saç baş yoldurttu, son dakikalarda Snow yerine Obasohan parkede olmalıydı.Cakic gibi bir oyuncu için yabancı kontenjanını doldurmak hiç de akıllı bir iş değil.Finalin kıyısından döndük, ilk senesinde bize bu heyecanı yaşatan oyuncularımızı kutluyorum.Maçı Beşiktaş'a kazandıran oyuncu Serkan Erdoğan oldu, acayip şutlar soktu.

Yorum

• Uşaklar bu maç nerede oynandı ?

(UEFA)

Yorum

• Kayseri'de.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şu fotoğrafı görür görmez merak ettim sorayım dedim, eyvallah.

(UEFA)

Yorum

• Güzel bir skor benc tbrik etmek gerkir
                        Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• güzeö basketti ama tecrübesiz olmamiz maci kaybettirdi ama yinede Basketcilerimizi kutlarim bize bu heyecani yasattilari icin. Önümüzde sezonlar insallah sampiyonda olacagiz. Ajansspor serefsiz site Trabzonu bir ermeni yunan takimi olarak görmesi beni sinir etti bjk takimimiz diye basedilip Trabzona yapanci gözünle yazi yasmisti bügün tepkiden sonra degistirmisler. Gerci hangi medyala savasacagizki kendi icimizdekileri ugrasmakdan bunlara sira gelmedi.
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                          Yükleniyor...
                          X