Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor MP Basketbol Takımımızın Maçlarının Yayınlanması İçin Mail Kampanyası

Daraltma
X

Oguz Zeytin

Olabilir. Dedim yeni sözlesmeyi bilmiyorum. En az mi yada kesin 4 mü. Saha disinda isterse buz hokeyine baslayalim, kimse büyüklügümüzü tartisamaz.

Hazar Kolcu

Ben hatirliyorum. Bizim maclar herzaman ligtv'den yayinlandi. Her kötü gittigimizde ama yayindan kaldirildik. Mesela gecen sene Bursa maclari yayinlandi. 1-2 hafta. sonra 5. mac parasi verdiler tff ye.

ondan önce sivas bizim yerimize yayinlandi. ondan önce kayseri.

yani.. futbol maclarimiz bilen yayinlanmadi. basket'de isimiz zor. uzun lafin kisasi.

Yorum

spormax yayın konusunda haftada minimum 3, maksimum 5 maç konusunda anlaştı fedarasyonla.

fbülker, efes, gscc, bjkct nın öncelikli olduğunu kabul edersek bizim 5. maçın yayınlaması için baskı yapmamız gerekiyor. (aslında bu beş maç yayınlanma işide ligin son haftalarındaki kritik lig sıralaması göz önüne alınarak düşünüldü, şuanda 5. maç için pek ihtimal vermiyorum)
      tabi bu konuda da ligde üstümüzde yer alan banvit, telekom, olin, karşıyaka gibi takımlarında madur edilmemesini kabul etmemiz gerek. takım kötü giderken hiç bu konular konuşulmuyordu. 3 maç kazanınca böyle bir istekte bulunmamız da banvit, olin, kafkaf gibi takımları göz önüne aldığımızda bir tuhaf duruyor.
      En son EROS87 tarafından düzenlendi; 18.01.2011, 00:18.

Yorum

İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lig Tv herzaman 4 mac yayinlamisdir.

eger Trabzonsporumuz o sezon kötü gittiyse baska takim almislardi.

federasyon izin vermiyordu. son 4-5 hafta fazladan para veriyordu ligtv 2 mac daha fazla göstermek icin.

ama basket'de sartlar ne bilmiyorum.
        Futbolda onceleri sadece 3 mac yayinlaniyordu..

Bizim maclar 3 istanbul takimlariyla oynadigimiz maclarda yayinlaniyordu ve birde eger 3 istanbul takimindan ikisi karsilasirsa bizim mac veriliyordu..

Sonrasinda cok ciddi bi sekilde tepki koyduk ve 4 mac yayinlamaya basladilar..

Sonrasinda sivasspor iyi gittigi icin eklendi.. En sonundada bursanin maclari verilmeye basladi sampiyonluga gittikleri icin..
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Futbolda onceleri sadece 3 mac yayinlaniyordu..

Bizim maclar 3 istanbul takimlariyla oynadigimiz maclarda yayinlaniyordu ve birde eger 3 istanbul takimindan ikisi karsilasirsa bizim mac veriliyordu..

Sonrasinda cok ciddi bi sekilde tepki koyduk ve 4 mac yayinlamaya basladilar..

Sonrasinda sivasspor iyi gittigi icin eklendi.. En sonundada bursanin maclari verilmeye basladi sampiyonluga gittikleri icin..
          Aynen öyle.Çünkü ben hatırlıyorum.Trabzonspor'un maçlarını cep telefonlarına gelecek bilgi mesajlarından takip ettiğimi.

Yorum

Mesajınız iletilmiştir.
            Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz
            ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

NBA league pass den nba maçlarını izliyorum şuanda.HD kalitede tüm maçları izleyebiliyorsun.Ayrıca ekranı bölüp aynı anda 2-3 maça bakabiliyorsun.Biz de maçlarımız tv'de yayınlansın diye uğraşıyoruz.
              (NBA league pass bu hafta ücretsiz denemek isteyenlere)
              En son exuu tarafından düzenlendi; 18.01.2011, 01:35.

Yorum

Mail kampanyasına katılan-katılacak olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Bunu isim olarak kimin başlattığı gerçekten önemli değil önemli olan maçlarımızın yayınlanması ve taraftar olarak bizimde yani Trabzonspor olarak bulunduğumuz yerde ağırlığımızı koymamızdır.

Bazı yorumlardan anladığım kadarı ile bu talebin ligde alınan 3 maçlık galibiyetle alakası varmış gibi söylemler oldu.Bu tabiki önemlidir sonuçta ticari bir amaç için yayın yapan bir işletmedir.Ligin ilk sıralarında yer alan takımların daha çok seyirci çekeceği kesindir.Ama unutmamazın gereken birşey vardır o da biz "Trabzonspor'uz"!.Bulunmuş olduğumuz her yerde yayın anlamında söylüyorum.Her zaman gösterilmeliyiz.Biz bu ülkenin 4.büyüğü değil 4 büyüklerinden biriyiz!

Haklı talebimizi sürdürmeliyiz.Lütfen gerekli yerlere mesajlarımızı gönderelim.Umudu olmayanlarda var,stat konusunda birçok renkdaşımızın "şimdiye kadar 1 taş atsaydık dolgusu biterdi" diye bir söylem var.Bizde haftalık 1 adet mailimizi yollayalım.Belki dolgu 1 taşla bitmezdi ama her hafta göndereceğimiz 1 mail maçlarımızı yayınlatabilir.

Son olarak mail atarken digiturk üyesi olanlar için mutlaka digiturk üye numaralarımızı formda bulunan alana yazalım.Önemli çünkü bu.

Birde iletişim formunda bir değişiklik oldu mu? Yoksa her zaman vardı da ben mi fark etmedim.
                Saygılarımla,
                Adem Hotaman.

Yorum

İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  spormax yayın konusunda haftada minimum 3, maksimum 5 maç konusunda anlaştı fedarasyonla.

fbülker, efes, gscc, bjkct nın öncelikli olduğunu kabul edersek bizim 5. maçın yayınlaması için baskı yapmamız gerekiyor. (aslında bu beş maç yayınlanma işide ligin son haftalarındaki kritik lig sıralaması göz önüne alınarak düşünüldü, şuanda 5. maç için pek ihtimal vermiyorum)
                  tabi bu konuda da ligde üstümüzde yer alan banvit, telekom, olin, karşıyaka gibi takımlarında madur edilmemesini kabul etmemiz gerek. takım kötü giderken hiç bu konular konuşulmuyordu. 3 maç kazanınca böyle bir istekte bulunmamız da banvit, olin, kafkaf gibi takımları göz önüne aldığımızda bir tuhaf duruyor.
                  Düz mantıkla olaya bakarsak saymış olduğunuz 4 takım ve bir de biz eklenirsek 5 takım olur.Bu da 5 yayın yani 10 takım demek.Diğer takımlarda o hafta BAY geçmesi gibi bir şey olur.Bence çok da tuhaf durmuyor.
                  Saygılarımla,
                  Adem Hotaman.

Yorum

İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.facebook.com/notes/trabzo...-/499593674393

Facebook'taki en büyük Trabzonspor Basketbol sayfasından tam destek !

Ben de yolladım bu arada maili Oğuz abi. Ellerine sağlık. N'apıp edip yayınlattıracağız inşallah.
                    İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Facebook taki renkdaşlardan ricam bu sayfaları hem önersinler hemde daha çok destek için paylaşsınlar.
                    Saygılarımla,
                    Adem Hotaman.

Yorum

Sonuç alamıyacağımızı bildiğim halde yolladım.
                      Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

Spor basın-yayınının dikkatle takip ettiği BMN bu çağrıyı ana sayfasına taşıyamaz mı?

Bu forumlardan doğan bir tepki var! Davamız Trabzonspor sonuçta...

"Trabzonsporlular'dan Spormax'e Çağrı" desek, ardından ilk sayfalardaki derdimizi açık mektup şeklinde yayınlasak...

Biz yapalım da, yayınlarlar mı yayınlamazlar mı sonra düşünürüz.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Kesinlikle, bu tepkimizi organize bir şekilde dile getirirsek farkettirebiliriz diye düşünüyorum.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Mesajımızı ilettik.

Yorum

İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              biz "Trabzonspor'uz"!.Bulunmuş olduğumuz her yerde yayın anlamında söylüyorum.Her zaman gösterilmeliyiz.Biz bu ülkenin 4.büyüğü değil 4 büyüklerinden biriyiz!
                              biz Trabzonsporuz, bu ülkenin büyük futbol klüplerinden biriyiz -hatta bana göre en büyüğüyüz- doğrudur. ancak basketbolda daha yolumuz var ve bizim dışımızdakileri de görmezden gelemeyiz. ilk 4-5, playoff mücadelesi verdiğimiz sırada bu kampanya daha yerinde ve etkili olacaktır.

İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Düz mantıkla olaya bakarsak saymış olduğunuz 4 takım ve bir de biz eklenirsek 5 takım olur.Bu da 5 yayın yani 10 takım demek.Diğer takımlarda o hafta BAY geçmesi gibi bir şey olur.Bence çok da tuhaf durmuyor.
                              fikstüre tekrar baktım malesef 1-2 hafta dışında durum söylediğim gibi. mesela bu hafta 4 maç yayınlanıyor. 5. maç için olinin-ksknin mi yoksa Ts un mu yayınlanmasını ister bir baskebolsever.

ayrıca muhalif gibi durmayayım ben de maili mi gönderiyorum ancak pek etkili olmayacağını düşündüğüm için bizbizeyken bunları söyleyeyim dedim.

Yorum

Arkadaşlar inşallah bu isteğimiz dikkate alınır.Acaba kulübümüz de bizim gibi çağrıda bulunuyor mudur?Mesela Saner Ayar Tv dünyasında çok önemli bir isim kendisinin de girişimleri oluyor mudur acaba?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X