Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor MP Basketbol Takımımızın Maçlarının Yayınlanması İçin Mail Kampanyası

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öyle bir anlaşmamı var.Ben en az 3 maç yayınlamak zorundalar diye biliyorum.
    gecensene sky türk'de final four oynarken. spiker söylemisdi. seyircilerimize bir'de sevindirici haber verelim dedi. beko basketbol ligi spormax'de hafta'da 4 (3 olabilir ama 4 diye hatirliyorum) mac ilen sizler'len demisdi.

tabi ben tam bilmiyorum. bunu ögrenmek daha iyi olur. nerden bulabiliriz bilmiyorum ama.

Yorum

Mail gönderilmiştir...
      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

saner ayar show un genel müdürü ve takımımızın başkanı. birbirinden ayrı kurumlar ama sonuçta kardeş kurumlar olan show tv ve digiturk. haliyle yayınlamıyorlarda bence saner ayar ı daha çok rahatsız etmek lazım..

Yorum

İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mail gitmisdir.

Ama yine'de belirteyim.

TRT 'de sonuna kadar hakliyiz, ama burda baska bir önemli nokta var.

Spormax hafta'da 4 mac yayinlayabilir.

Derbi olmadigi süre ise Efes Pilsen, GS CC, FB Ülker ve BJK CT nin disinda mac yayinlamiyorlar.

Efes ve fb'nin basket deki basarilarindan ötürü yerleri garanti.

gs bu sene iyi.

biz 4. yayin icin savasa biliriz ama bence zor
          Böyle bir şey olamaz yayıncı kuruluş istedikten sonra 8 maçıda yayınlar .

Bkz : SSL
          Twitter Adresim

Yorum

Gelen Cevap:

Digiturk'ten Merhaba,

Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.

Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime
            iletilmistir.

Saygilarimizla

ELIF OZKAN

DIGITURK Musteri Hizmetleri
            Tel:0212 473 73 73
            Fax:0212 473 73 03
            Mailto:destek@digiturk.com.tr

Yorum

Spor Max'a Şikayetimizi iletiyoruz
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Böyle bir şey olamaz yayıncı kuruluş istedikten sonra 8 maçıda yayınlar .

Bkz : SSL
                ona görede para veriyor.

gecen seneler'de niye vermiyorlardi `!!?

Yorum

Bu başlık süper olmuş bu konuda bastırmalıyız Digitürk üyeliği olan herkes mail göndermeli ben göndermiştim ama gene göndereceğim.
                  KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

Mehmed Said senin dediğin şey doğru olabilir ama spiker minimum durumu da söylemiş olabilir.
                    Benim bildiğim haftada en az 3 maç yayınlamak zorundalaydılar ihaleyi aldıklarında.Sonrası yayıncı kuruluşu ilgilendirir.

Zamanında Ligtv de yapıyordu bunu.3 maç yayınlıyordu.Ama sonra Trabzonspor potaya girince bizim maçlarıda yayınlamaya başlıyorlardı.

Veya geçen yıl Bursaspor'un maçlarını yayınlamaya başlamışlardı sonradan.

Yorum

Yolladık bakalım..
                      Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mehmed Said senin dediğin şey doğru olabilir ama spiker minimum durumu da söylemiş olabilir.
                        Benim bildiğim haftada en az 3 maç yayınlamak zorundalaydılar ihaleyi aldıklarında.Sonrası yayıncı kuruluşu ilgilendirir.

Zamanında Ligtv de yapıyordu bunu.3 maç yayınlıyordu.Ama sonra Trabzonspor potaya girince bizim maçlarıda yayınlamaya başlıyorlardı.

Veya geçen yıl Bursaspor'un maçlarını yayınlamaya başlamışlardı sonradan.
                        Lig Tv herzaman 4 mac yayinlamisdir.

eger Trabzonsporumuz o sezon kötü gittiyse baska takim almislardi.

federasyon izin vermiyordu. son 4-5 hafta fazladan para veriyordu ligtv 2 mac daha fazla göstermek icin.

ama basket'de sartlar ne bilmiyorum.

Yorum

@ Burçak ve Batu

Facebook'dan destek için teşekkürler ama fikir Adem Hotaman kardeşimize ait. Yani benim kampanya başlattığım filan yok

Rica etsem, o notu düzeltseniz. Sonuçta kişisel değil yaptığımız iş. Söz konusu olan camiamız.

@ Mehmed Said Çelik

Geçen seneki anlaşmayla bu seneki farklı. Ve sezon başında EN AZ 3 maç denildi.

İşin kötü tarafı her hafta aynı takımların maçları yayınlanıyor;tıpkı bu sezona kadar olan futbol yayını gibi...

Hani biz saltanatları yıkmıştık ya futbolda, şimdi sıra basketbolda. Belki parkede skor olarak zirvede yer almamız zaman gerektirecek; ama saha dışında BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜ KİMSEYE TARTIŞTIRMAYIZ!
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lig Tv herzaman 4 mac yayinlamisdir.

eger Trabzonsporumuz o sezon kötü gittiyse baska takim almislardi.

federasyon izin vermiyordu. son 4-5 hafta fazladan para veriyordu ligtv 2 mac daha fazla göstermek icin.

ama basket'de sartlar ne bilmiyorum.
                            Ligtv'nin her zaman 4 maç yayınladığı konusunda yanılıyorsun.Ben Trabzonspor'un maçını Trt ' de izlediğimi hatırlıyorum.Ondan evvelki sene radyodan dinlediğimide.Şampiyonluğa gidince bizim maçları da yayınlamaya başladılar.

Yorum

Tamam Oğuz düzenledim tekrar.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tamam Oğuz düzenledim tekrar.
                                Sağol...

Bu arada bugün bazı girişimlerde bulundum. İnşallah sonuç verir.

Cumartesi günü futbol takımımız için şehrimize gelecek olan LİG TV canlı yayın ekibi pazar günü basketbol maçımızı yayınlayabilir. Bu noktanın üzerine gitmek gerekir.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X