BSL 23. Hafta | Beşiktaş GAIN 86 - 80 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Doğukan Uçan
    • 11.04.2011
    • 23666
    • Güney Amerika

bırak abi benim için bitmiştir bu sene artık. şu maçı baştan sona önde götürüp maçı son 1 dakika kala kaybetmek büyük rezilliktir. lanet olsun ya. anadolu efes'i yenemezsin, beşiktaş'ı yenemezsin. kimi yeneceksin karşıyakayı mı.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• TurnaSuyu
      • 15.07.2009
      • 608
      • Muhasebe
      • Trabzon

Dorukhan yani sanki genç acemi bir oyuncusun bos turnike atacaksın ne arkadan gelen adami kollarsin ne de hizlanip bir an once basketi atmak istersin. Sonra gitti mav aleyhimize döndü. Sonra Reed iki hcunda acik fauller verilmedi coch sacma sapan faul yapin telkinleri. Yani son iki dakikayı yönetemedik resmen.

Yorum

• Adem Akyüz'

Gerçekten yazık oldu. Dorukhan’ın yediği blok ve dönüşündeki üçlük maçın kırılmasına sebep oldu. Yani Dorukhan’ın ilk adımından belliydi blok yiyeceği. Galibiyet beklemiyordum ama bu şekilde kaybetmek üzdü.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
          Yönetim Kurulu
          • 20.08.2009
          • 26210
          • Danışman
          • Kuzey Amerika

Efes ve T. Telekom maçlarındaki gibi dirençsiz değildik, mağlubiyete rağmen bu tarafı sevindirici.

Kazanabilirdik, kazansaydık; uçtu kaçtı denilen Bjk'yle tek galibiyet farka geliyorduk.

Şimdi BK - TOFAŞ - Aliağa serisinden üçte üçle çıkabilirsek, son dört hafta PO için hazırlık olur. Biz Aliağa'yla Trabzon'da oynarken, onlar Akatlar'a Bjk'ye gidecek.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 4 gün önce.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hasan61
            • 29.12.2007
            • 7688
            • Muğla

Kazanabileceğimiz bir maçı kaybetmek üzücü olsa da, ilk senemizde şampiyonluk adayı bir takıma karşı kazanabilecek seviyede oynamak sevindirici.
            İsmail Cem'in yokluğu rotasyonu çok zorluyor belli. Sadece çok iyi bir yedek oyuncu kaybetmedik, kaliteli 20 dakika ortaya koyabilen bir yerli kaybettik.

Yorum

• Gürsoy61
              • 14.10.2008
              • 996
              • Trabzon

Kaybetsek de bugün verilen mücadeleden memnunum. Bir ara acaba 2. olur muyuz hesaplarını yapmadık değil. Buralarda olmak, bu heyecanları yaşamak lazım.

Maç boyu önde olup son 2 dk sayı atamayarak kaybetmek sinir bozucu olsa da yerli rotasyonsuz ve 4 numaradan hiç katkı almadan muhtemelen eurocup şampiyona olacak bir takıma karşı oynadığımızı unutmayalım.

Yerli rotasyonu demişken, sene başı Cem ve Okben ile sezona başladık. Bunun planlaması geçen seneden yapılmıştı. Sene başı hedeflerimiz doğrultusunda iş görecek seviyedeydi bu ikisi. Okben’in gidip Cem’in sakatlanması işleri bozdu. Dorukhan, Berk bunlar takımın 4-5. yerlisi olarak düşünülüyordu. Okben gidince yerine bir yerli çekilebilirdi, orada yapılan hata pahalıya patladı.

Bugün 4 numaralardan 2 sayı bulduk sanırım. Böyle maçlarda creek i daha da arıyor gözler. Creek olsa Mathews maçın sonunu göremezdi bugün. Mahkeme işleri bittiyse yolumuz bir daha kesişir umarım.

Bu arada, yeni oyun kurucuyu pek beğenmedim. Baskı altında ve maç sonlarında dağıtacak izlenimi verdi bana, umarım yanılıyorumdur.
              En son Gürsoy61 tarafından düzenlendi; 4 gün önce.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                Yönetim Kurulu
                • 20.08.2009
                • 26210
                • Danışman
                • Kuzey Amerika

Dorukhan pozisyonu, Reggie Miller - Tayshaun Prince pozisyonunu hatırlattı. Turnikeyi bitirse veya faul alsak, muhtemelen Bjk son molasını kullanırdı.

Ancak o pozisyonun vahim tarafı, dönüşü. Dörde dört kaldığımızda, rakiple eşleşemedik. Yiğit bomboş. Yeboah karşılayamadı, Taylor havuzda... Dorukhan hatalı diyelim, herkes ona kızıyor da, savunmadaki dört oyuncunun adam bulamamasına ne diyeceğiz? Dört oyuncumuz da hücum sahasına koşmamıştı ki "geri dönemediler" diyeyim.

Yazık...

İşte bu duyguları yaşadık bu sezon. "Sezonun takımı" diye yere göğe sığdırılamayan Bjkyi, Akatlar'da elimizden kaçırdığımıza yanıyoruz. Pişiyoruz. Tecrübe böyle maçlarla kazanılıyor. Ders çıkaralım.

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
                Transfer rüzgarı dinip ortalık sakinleştiğine göre şu üç konuyu not düşmek lazım:
                1) Göksenin söylentisiyle doğan tepkilerin yarısı, çeyreği, onda biri "Doping" yaptığı iddia edilen oyuncu için verilmedi.

Çocuk ceza almadı diye biliyorum, cezasını görmedim. Aldı diyenler nerede gördü, onu da bilmiyorum.

"Gençtir, hatasından ders çıkarır." denilebilir. iLab maçında bizi sevince de boğmuştur. Fakat biraz katıyım.

Okben'le uzatmak hata bence. "Temiz Trabzonspor" mottomuzla pek uyuşmuyor.

2) Tinkle için daha önce de yazdım. İyi liglerde oynadı ama oynadığı dört takımın üçü düştü. Yarışmacı bir takımda ne yapacağını göreceğiz.

3) Dae Dae Grant potansiyelli ama kurulan şu takımda yeri yok. O tercih gözden geçirilip Phil Pressey tarzı daha az top kullanan, oynatan, (belki daha fizikli) ve savunmacı bir gard düşünülebilir. Chiozza gibi...
                Tinkle = İstikrarsızlık

Açıkçası hücumda ondan beklentim yüksekti. Pozisyon olarak da önemi, bugünün oyununda çok fazla. Fakat olmuyor. Yetenekten dolayı değil bence. Seviye farkı... Alt sıra takımında öne çıkmakla tepe takımda rotasyon rolünü oynamak arasında fark oluyormuş gerçekten.
                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 4 gün önce.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Murat Keçeci
                  • 30.12.2007
                  • 4683
                  • Trabzon

Kaybettik ama bence güzel maç çıkardık.Dorukhan ve tinkle hariç herkesin eline sağlık.

Tarafsız biri olarak maçı izleseydim şöyle yorum yapardım.Bordo mavili takım siyah beyazlı takımdan daha kaliteli daha doğru işler yapıyor.Sezon başına göre geldiğimiz nokta çok iyi.

Sezon başına göre çok iyi durumdayız.bjk gibi bir takıma karşı deplasmanda maçın sonuna kadar oyun ve skor üstünlüğüne sahip olmak kolay iş değil.Takım bana göre bu maçı kazanmıştır.Son dönemdeki en iyi en coşkulu en sert savunmayı yaptık.

Ege arar bile iyi maç çıkardı.Yeni transfer de iyi oyuncuya benziyor.İlk yarı güzel katkı verdi.İkinci yarı durdu.Reed de ikinci yarı ritmini kaybetti.Reed İkinci yarı devreye girebilseydi çift haneli sayı farkı erimezdi.

Son söz maçı rakibe hediye eden dorukhana üzerine freni patlamış kamyon gibi gelen bir adam varken bu ürkeklik niye koysana vücudunu rakibin önüne basket faulu alsana hadi basket olmadı faulu alsana maçı izleyen Trabzonsporlu herkes muhtemelen kulaklarını çınlattı bu arkadaşın.Arkadaşlarının emeğini heba etti.Sezon sonunda İsmail cem dışında bütün yerlileri postalamak lazım.

Yorum

• adiloş bebe
                    • 15.06.2015
                    • 4935
                    • İstanbul

Dorukhan'ın tecrübesine yakışmadı o yediği blok. Bu sezon İsmail ve çeyrek Ege dışında hiçbir yerli katkısı alamadık. Maalesef özgüvenleri çok eksik. Berk içeri penetre edebileceği ikiye bir pozisyonlarda bile potaya gitmektense pası tercih ediyor. Dorukhan'ın dün ağır kaldığı pozisyonda, arkasından freni patlamış kamyon gibi gelen oyuncuyu fark edip frene basması gerekirdi. Gerekirse hücumu sete taşı ama bile bile o bloğu yeme. Bunu Batu ya da Efe yapsa, hata yapa yapa öğrenecekler derdik de Dorukhan'ın bu eşiği çoktan aşmış olması gerekirdi. Acı verici bir mağlubiyet oldu ama bence play-off potasındaki her takıma eşleşmekten çekinecekleri bir takım olduğumuz mesajını hissettirdik.

Hakemlerimize de bir çift laf söylemek istiyorum: Avrupa'da mücadele eden takımlarımıza iltimas geçiliyor maalesef. İlk yarı dozunda sertliğe müsamaha gösteren hakem triosu, ikinci yarı farkın 15'ten düşmesi için çok kolay faul düdükleri çaldı aleyhimize. Son bölümde Reed'in faul beklediği iki tartışmalı pozisyon var ki biri üç atış sırasında yaşandı. Tekrarını da göremediğim için net bir şey diyemiyorum ama BJK'ye çalınan düdükleri baz alınca gayet bize de çalınabilirdi diye düşünüyorum. Zaten Selçuk Ernak'ta maç sonu açıklamalarında buna değindi.
                    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• Mehmet Cihan Kocaman
                      • 24.10.2010
                      • 5170
                      • Trabzon

Yeboah'ın smacıyla 76-80 öne geçtik. Kalan sürede 10-0 seri yiyip 86-80 kaybettik, olacak iş değil. En etkili oyuncularını faul problemine sokmamıza rağmen bunu kullanamadık. 82-80 gerideyken ve 50 saniye varken niye bilerek faul yapıp 2 sayı yedik onu da anlayamadım o hücumu savunsak ciddi şansımız vardı.

Bu arada dünden beri foruma giremiyorum genel bir sorun var zannettim ama herkes girmiş.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                        Yönetim Kurulu
                        • 20.08.2009
                        • 26210
                        • Danışman
                        • Kuzey Amerika

Bizim TOFAŞ maçı cuma günü olabilir. Açıklanmadı ama o hafta içi Eurocup yarı finalleri var, çift maç. Gs'nin BCL çeyrek final maçları da o hafta, 1 Nisan'da. Onları ve EL takımlarını, yani altı maçı pazar - pazartesi günlerine sıkıştırmaya çalışacaklar. Bize de cuma / cumartesi kalıyor.

Yorum

• Mehmet Cihan Kocaman
                          • 24.10.2010
                          • 5170
                          • Trabzon

Özeti izledim, o kadar çok detay var ki.
                          76-80 öndeyken bitime 2:30 kala Dorukhan'ın çok iyi savunmasına rağmen Matthews'ın üçlüğü var. Tam 14 üçlük yemişiz, bunların bazıları hücum ribaundlarından kaynaklı. Kalan maçları ve play-off'u düşününce buna benzer mağlubiyetlerimiz olacak muhtemelen, hepsi tecrübe.

Yorum

• efeborasaral
                            • 20.05.2021
                            • 100
                            • Trabzon

Maçın Kırılması dorukhan engindeniz turnike kaçırması Sete Sete Çevirip Post Oyunu Oynasaydık Daha iyi olurdu ve bizim takım halinde hiç ne oyuncular ne staff ekibi bazında beşiktaş gain in jonah mattwesini oyundan attırmayı hiç düşünmememiz oldu
                            En son efeborasaral tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• efeborasaral
                              • 20.05.2021
                              • 100
                              • Trabzon

İlk olarak Gürsoy61 tarafından gönderildi
                              Kaybetsek de bugün verilen mücadeleden memnunum. Bir ara acaba 2. olur muyuz hesaplarını yapmadık değil. Buralarda olmak, bu heyecanları yaşamak lazım.

Maç boyu önde olup son 2 dk sayı atamayarak kaybetmek sinir bozucu olsa da yerli rotasyonsuz ve 4 numaradan hiç katkı almadan muhtemelen eurocup şampiyona olacak bir takıma karşı oynadığımızı unutmayalım.

Yerli rotasyonu demişken, sene başı Cem ve Okben ile sezona başladık. Bunun planlaması geçen seneden yapılmıştı. Sene başı hedeflerimiz doğrultusunda iş görecek seviyedeydi bu ikisi. Okben’in gidip Cem’in sakatlanması işleri bozdu. Dorukhan, Berk bunlar takımın 4-5. yerlisi olarak düşünülüyordu. Okben gidince yerine bir yerli çekilebilirdi, orada yapılan hata pahalıya patladı.

Bugün 4 numaralardan 2 sayı bulduk sanırım. Böyle maçlarda creek i daha da arıyor gözler. Creek olsa Mathews maçın sonunu göremezdi bugün. Mahkeme işleri bittiyse yolumuz bir daha kesişir umarım.

Bu arada, yeni oyun kurucuyu pek beğenmedim. Baskı altında ve maç sonlarında dağıtacak izlenimi verdi bana, umarım yanılıyorumdur.
                              Mitch Creek Romanya da Cluj Takımında bu sezon gelmesi zorda seneye belki denebilir yeni oyun kurucunun ilk maçı idi olur öyle performans asıl sorun jamar gulleyin oynamaması hasta ise bu adam neden alındı

Yorum

• efeborasaral
                                • 20.05.2021
                                • 100
                                • Trabzon

https://trabzonanaliz.com/spor/47-36...tas-geri-dondu maç haberi trabzon analizde yayında yorum ve okumanızı bekleriz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...