Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BSL 19. Hafta | Trabzonspor - Y. Merkezefendi Bld. | 07.02.26 Cumartesi - 15:30

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BSL 19. Hafta | Trabzonspor - Y. Merkezefendi Bld. | 07.02.26 Cumartesi - 15:30

Bu yukatel denen dandik takımın bu kadar maç kazanması ve play off hattının hemen altında olması bayağı bir sürpriz bana göre. ligin ilk yarısındaki maçı çok saçma hatalar yüzünden kaybetmiştik. rövanşı almalıyız. rakip formda inşallah bir kazaya uğramayız.

rakip deplasmanda 9 maç yapmış 7 mağlubiyet 2 galibiyet almış. kolay sayı yiyen bir takım. kadrosu çok kısıtlı. ilk maçta bizi yenmeleri tamamen kendi hatamız ve iyi bir dönemden geçmiyorduk. maç oynanmadan kazanılmıyor. sahada, parkede her şey mümkün. ciddiyeti elden bırakmadan galibiyet serisini sürdürmemiz gerekiyor. başarılar takım.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Biletler: https://www.passo.com.tr/tr/etkinlik...passo/10695325

Merkezefendi, ligin geride kalan bölümü için pozitif anlamda en büyük sürpriz. Aliağa'nın olmasını beklediğim sırada, onlar var. Bunu başarırken çok oyuncu getirip gönderdiler. Vanwijn bizim maçı alıp sezonu kapattı. Smith, Roberts ve Hawkins ayrıldı. Son beş maçın dördünü (Normal sürede) ortalama 88 atıp kazandılar. Savunmada yumuşaklar ancak hücumda yerleşimleri çok iyi. Bu sayede hem Cazalon ve Griffin'e çembere gidecek alan açıyorlar hem de Vrenz ve Badzim'e şut hazırlıyorlar. KSK maçındaki gibi oyun içinde düşebiliyorlar. Bence tecrübeli oyun kurucu eksikliği hissediliyor. Kısa pozisyonundaki beş oyuncunun dördü 2001 ve sonrası doğumlu.

Badzim - Ömercan
      Cazalon - Griffin - Erbey
      Vrenz
      Miles - Emre
      Mahir - Omic - Egemen

Bizim açımızdan seriyi taçlandırma maçı. Haftaya ligde Efes ve kupada (Ankara'da) T. Telekom'la oynayacağız. O sert viraj öncesi evde kazanmamız lazım.

Başarılar...
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Ciddiyeti elden bırakmadan Bjk maçına kadar galibiyetle devam etmek lazım.
        www.x.com/zykmda

Yorum

Hesap kapatmaya devam.bursa ile hesabı kapattık.Şimdi sırada bunlar var.

Güzel bir ahenk yakaladık.Herkesin gayreti iyi.Her maç mutlaka birkaç etkisiz isim olsa bile bu kez başkaları sahneye çıkıyor.Takım olmakta böyle bişey .Mesela geçen haftanın kötüleri İsmail cem,berk demir ve hamm dan bu maç iyi işler bekliyorum.

Yeni transfer kadroda olur mu acaba merak ediyorum.Bakalım nasıl oyuncuymuş.Kulubümüze hayırlı olsun.

Yorum

deplasmandaki beşiktaş maçına kadar galibiyetle devam edersek çok güzel olacaktır. ben şahsen o maçta da beşiktaş'ı yenme ihtimalimizin olduğunu düşünüyorum. beşiktaş'ın öyle elinde üst düzey bir kadrosu yok.

Yorum

Biletler ilk çıktığı an bilet almaya giriyorum sisteme, ama yine de Mavi Alt taraf satışta olmuyor hiç.. Bu kadar çok koltuğu kime veriyorlar anlamıyorum. Ama her maç da dolu oluyor orası.

Yorum

İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biletler ilk çıktığı an bilet almaya giriyorum sisteme, ama yine de Mavi Alt taraf satışta olmuyor hiç.. Bu kadar çok koltuğu kime veriyorlar anlamıyorum. Ama her maç da dolu oluyor orası.
                Bilet satışı başladığında ilk satılan yerler orası oluyor. Mavi alt b de oturuyorum her maç, İlk bilet alanlardan biriyim. Oranın biletlerini kimseye vermiyorlar. Satılıyor.

Sadece pota arkasında genciz biz yazan bölümde gençlik spor bilet veriyor yurtta kalanlara
                En son haas tarafından düzenlendi; 13 saat önce.

Yorum

İlk maçın rövanşını alırız inşallah.

Yorum

ligin en formda takımıyız. herkes bizden korkuyor. fenerbahçe deplasmanı dışında her maç %50 %50 şansımız var üstteki takımlara karşı. kimse bize karşı öyle net favori değil. bahçeşehir, beşiktaş, tofaş, türk telekom, galatasaray hepsini yenecek güçteyiz ligin ikinci yarısı.

Yorum

Merkezefendiyle olan hesabi da kapatiriz bursadan sonra
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                      X
                      WhatsApp Resmi İletişim