Reed çok fazla zorluyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BSL 18. Hafta | Bursaspor 75 - 83 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bursa savunmada gömülmeyi tercih ediyor. Bu periyotta zone da denediler. Zaten ilk üç isabeti (Tinkle, Dorukhan, Taylor) yay gerisinden bulduk. Şimdi bir tane de Yeboah'dan geldi.
Hamm & Ege ikili parkedeyken spacing endişesi oluşsa da o bölümü hücumda iyi geçtik. Savunmada biraz aksadık. Nnoko'nun boş kaldığı pozisyonda adamımızı bulamadık, süre dolarken yedik. Yavuz'un Hamm'in üstünden tiplemesine izin verdik. Şu iki pozisyonu yemeyebilirdik.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 gün önce.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Sıkıntlı gecen ilk ceyregin arkasindan cabuk toparlandik 2.ceyrekde, ilk devreyi 8 sayi farkla onde kapattik boyle devam1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Faul sayılarımız aynı. Onlar 13, biz 5 serbest atış... Atışa faul yapıyoruz. Daha erken kesmeliyiz atakları.
Ve bu kadar elden top kaybı sebebiyle ritim yakalayamadık. Savunmada iyiyiz şükür ki...
30 şuttan 24 sayı çıkarabildiler, şut başına 0,80. Biz 1,33...
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
(Skordan bağımsız)
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bunu bir iki arkadaşımz daha söyledi ancak kendi şutunu üretebilen, Reed'i dinlendirebilecek bir skorere gidilecektir. Ligi bilen bir oyuncu olacağını da düşünüyorum.Kadronun güncel hâlinin ihtiyacı (Bence) budur.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerk, Tinkle, gerektiğinde Yeboah ve geçen haftaki gibi Hamm'i 4 numarada kullabiliyoruz. Bize PF mi lazım? Yoksa Allah korusun, sakatlık ve son iki maçtaki gibi erken faul sorunları yaşarsak Taylor ve Reed'in boşluğunu dolduracak bir kısaya mı?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Kötü oynadık. Bu biraz rakibin düzeninden ama daha çok oyunun sık sık faullerle kesilmesinden... Oyun hiç akmadı.
Kazandık. Eve dönüyoruz.
Ahmet Çakı'nın itiraz ettiği pozisyonda net faul var Hamm'e. Bence atış değildi. Lakin oraya kadarki faul ve serbest atış sayıları arasında uçurum vardı. Bu maçta hakemlerden şikayet edemez Bursa. Üçüncü çeyrek sonunda onlar 25 faul attı, biz sadece 9. Ve buna rağmen yedi sayı önde girdik son çeyreğe.
Berk son dört maç 0/12 FG! Şut kaçar, eyvallah. Ama süreyi eritmek varken Nnoko üstünden smaç denemek, top çıkarırken baskıya karşı kısayı bulamamak, sonrasında ribaundu alamamak... Çocuk konsantre olamamışken, koçun o sekansta baskıya karşı Dorukhan'ı kullanmaması da ilginç. Berk'e güvenini de gösteriyor.
BSL'de ilk defa üçüncü sıraya çıktık.
En çok top kaybı yaptığımız maçı oynadık. Bursa maç başından itibaren gömüldü ve bizi şuta zorladı. İyi attık bugün. Penetre ettiğimizde forvetten yardım getirip özellikle Reed'in koridorunu kapattılar.
Hücumda akmasak da savunmada yine iyiydik. 75 sayının 20'sini faul çizgisinden buldular. Kalan 55 sayıyı 60 şutta üretebildiler. 45,8% eFG'de kaldılar.
Arka arkaya dördüncü maçta rakibi 80 altında tuttuk.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 gün önce.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 1
Yorum
-
Surprize yer vermedik tebrikler reed varsa gunundeyse sorun yok..son 2 dakika agir sacmaladik yalniz berk demir ozellikle rakibe calisti resmen allahtan onlarda acele atislara gittiler isabet bulamadilar.maci nasil olsa kazaniriz havasi sezdim ben oyuncularda 3 adamin 5 faulle oyun disi kalmasini bu kadar cok top kaybi yapilmasini buna bagliyorum biraz..sirada diger rovansi almak var merkezefendi gel bakalim..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 1 gün önce.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum