İlk devreyi pazar günü Mersin'de kapatacağız.
Mersin; bu hafta içinde iki BCL play-in maçı oynayacak. Salı akşamı Mersin'de, perşembe akşamı ise Le Mans'da parkeye çıkacaklar.
Mersin eski asistan koçumuz Can Sevim'le lige çıkmış ve geçen sezon play-off'a kalmıştı. Ve bu sezon FIBA BCL'de yer aldılar. Can Sevim'le yolları iki hafta önce ayırıp İspanyol çalıştırıcı Carles Duran'la anlaştılar. Ben Bentil'İ gönderip Fransız uzun Chassang'ı eklediler.
Cowan - Cobbs - Kartal* (Sakat)
Cruz - Leon
Ergi - March
White - Koray
Chassang - Olaseni
Fener'den sonra en çok dış atış kullanan takım Mersin. En az ribaund alan takım onlar. Hücumda topu fena paylaşmıyorlar ancak savunmaları zayıf. Çekmece'ye kaybettikleri maçı salonda seyretmiştim. Veteranlardan kurulu bir kadroları olsa da kolay dağılıyorlar. Yeni koçun etkisini yavaş yavaş görecekler. Hafta içinde çift maç oynamaları ve seyahat etmeleri açıkçası bizim için avantaj...
Kazanırsak, 2014-15 sezonunun sonundaki altı maçlık seriyi egale edeceğiz.
Normal sezonda en uzun galibiyet serilerimiz
6 Maç:
2014-15 (24 - 30. Haftalar)
5 Maç:
2014-15 (8 - 12. Haftalar)
2025-26 (10 - 14. Haftalar)
4 Maç:
2010-11 (13 - 16. Haftalar)
2013-14 (15 - 18. Haftalar)
Takımımıza başarılar dilerim.
Mersin; bu hafta içinde iki BCL play-in maçı oynayacak. Salı akşamı Mersin'de, perşembe akşamı ise Le Mans'da parkeye çıkacaklar.
Mersin eski asistan koçumuz Can Sevim'le lige çıkmış ve geçen sezon play-off'a kalmıştı. Ve bu sezon FIBA BCL'de yer aldılar. Can Sevim'le yolları iki hafta önce ayırıp İspanyol çalıştırıcı Carles Duran'la anlaştılar. Ben Bentil'İ gönderip Fransız uzun Chassang'ı eklediler.
Cowan - Cobbs - Kartal* (Sakat)
Cruz - Leon
Ergi - March
White - Koray
Chassang - Olaseni
Fener'den sonra en çok dış atış kullanan takım Mersin. En az ribaund alan takım onlar. Hücumda topu fena paylaşmıyorlar ancak savunmaları zayıf. Çekmece'ye kaybettikleri maçı salonda seyretmiştim. Veteranlardan kurulu bir kadroları olsa da kolay dağılıyorlar. Yeni koçun etkisini yavaş yavaş görecekler. Hafta içinde çift maç oynamaları ve seyahat etmeleri açıkçası bizim için avantaj...
Kazanırsak, 2014-15 sezonunun sonundaki altı maçlık seriyi egale edeceğiz.
Normal sezonda en uzun galibiyet serilerimiz
6 Maç:
2014-15 (24 - 30. Haftalar)
5 Maç:
2014-15 (8 - 12. Haftalar)
2025-26 (10 - 14. Haftalar)
4 Maç:
2010-11 (13 - 16. Haftalar)
2013-14 (15 - 18. Haftalar)
Takımımıza başarılar dilerim.

Yorum