BSL 12. Hafta | Trabzonspor 99 - 73 Fenerbahçe Beko | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Oğuz ZEYTİN
    Yönetim Kurulu
    • 20.08.2009
    • 26212
    • Danışman
    • Kuzey Amerika

Hall olmadan PAO'yu son topta yendiler. Biz bunlara 26 fafk attık. Ve hiç konuşmadık, büyütmedik. Bence büyütülmeli. O ki Avrupa'nın en iyisi deniliyor onlara, o en iyiye 26 fark atan takımın yaptığı büyük iştir.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Mehmet Cihan Kocaman
      • 24.10.2010
      • 5170
      • Trabzon

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
      Hall olmadan PAO'yu son topta yendiler. Biz bunlara 26 fafk attık. Ve hiç konuşmadık, büyütmedik. Bence büyütülmeli. O ki Avrupa'nın en iyisi deniliyor onlara, o en iyiye 26 fark atan takımın yaptığı büyük iştir.
      9 günde 5 maç, Tucker'ın olmayışı, ligi ciddiye almama vs deyip geçtiler.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
        Yönetim Kurulu
        • 20.08.2009
        • 26212
        • Danışman
        • Kuzey Amerika

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi

9 günde 5 maç, Tucker'ın olmayışı, ligi ciddiye almama vs deyip geçtiler.
        İlk ikisini ben de dedim. Ama onlara rağmen takımımızı daha fazla övmeliydik.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
          Yönetim Kurulu
          • 20.08.2009
          • 26212
          • Danışman
          • Kuzey Amerika

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi

Dört ayda kaybettikleri üç maç: PAO, Dubai ve biz.

Rakibe saygı duyuyorum. Ve galibiyetimiz unutulmamalı, daha çok konuşulmalı.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...