BSL 10. Hafta | Trabzonspor 92 - 87 Tofaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Oğuz ZEYTİN
    Yönetim Kurulu
    • 20.08.2009
    • 26212
    • Danışman
    • Kuzey Amerika

Reed, BSL'de Trabzonspor formasıyla bir maçta en çok sayı (41) atan oyuncu oldu.

Bu ünvan, daha önce Jonathan Gibson'a aitti. 2011-12'de, Elton Brown'ın oynamadığı ve uzatmaya giden deplasmandaki Banvit maçında 38 atmıştı Gibson.

Oradaydım. Kerem Özkan, pota arkasındaki duvara kafasını çarpmıştı. Alacağımız maçı, C. Davis'in faul atışındaki ihlaliyle uzatmışlardı.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Murat Keçeci
      • 30.12.2007
      • 4683
      • Trabzon

Galibiyet için tebrikler.Moral açısından güzel bir galibiyet oldu.

Bu maçta reed çok ekstra oynadı.İşin özeti Tofaş’ı tek başına yıktı.Biraz da tony taylor ve hamm kendisine eşlik etti o kadar.Diğer oyuncuların performansları yerlerde sürünüyor.

Takım oyunu adına bişey göremediğim için galibiyete çok sevinemedim.Takıma seviye atlatacak 2-3 oyuncu daha transfer etmemiz lazım.

Yorum

• Mehmet Cihan Kocaman
        • 24.10.2010
        • 5170
        • Trabzon

M. Reed tek başına 9 üçlük denerken, Yeboah ve Tinkle toplam 5 üçlük denemiş.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
          Yönetim Kurulu
          • 20.08.2009
          • 26212
          • Danışman
          • Kuzey Amerika

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi
          M. Reed tek başına 9 üçlük denerken, Yeboah ve Tinkle toplam 5 üçlük denemiş.
          Yeboah 42%, Tinkle 38% (Bu iki oran dün akşam düşmüş hâli) ile atarken Reed 17%'yle (Dün akşam yükselmiş hâli) atıyor.

Kabahat kimde?

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Mehmet Cihan Kocaman
            • 24.10.2010
            • 5170
            • Trabzon

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi

Yeboah 42%, Tinkle 38% (Bu iki oran dün akşam düşmüş hâli) ile atarken Reed 17%'yle (Dün akşam yükselmiş hâli) atıyor.

Kabahat kimde?
            Dün özellikle ikinci yarıda hep aynı seti oynadık. O atışların bir iki tanesi girmese yenilmiştik. Yeboah ve Tinkle'ı sadece savunma yapsınlar diye oynatıyor bence.

Yorum

• pReN@_61
              • 10.12.2004
              • 25746
              • İstanbul

tebrikler takım

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...