Diyecek bişey bulamıyorum artık. Takımı izlemek yoruyor beni.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BSL 9. Hafta | Bahçeşehir Koleji 91 - 77 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
maçlara fark yiyerek başlıyoruz sonra da oyun dönmüyor. oyuncuların üstteki takımlara karşı maçı kazacaklarına dair inançları yok. bizim yenebileceğimiz takımlar ligin alt sırasındaki takımlar. bunlar ne koçu gönderecek ne transfer yapacak. nasıl olsa ligden düşecek 2 takım az çok belli diye bu seneyi böyle rezil ola ola bitirirler.
Yorum
-
Bu maçı da kaybettik. BJK ile başlayan zorlu fikstür turunda 0/2'yiz şu ana kadar. Sırasıyla Tofaş, Petkim, Fener, Cimbom ve Telekom maçları var. Bu oyun planıyla diş geçirebileceğimiz tek rakip Petkim gibi duruyor şu an için.
Hayal kırıklığımız devam ediyor maalesef. Hücumda top, savunmada yer paylaşamıyoruz. Sayı bulmak için verdiğimiz efor ne kadar yüksekse savunmada da o kadar çabuk dağılıyoruz. Reed haricinde bir skorer yaratamadık geçtiğimiz 9 haftada. Grant elimizde patladı maalesef.
Sabahtan akşama kadar oyuncuları eleştirelim ancak bu Cömert & Selçuk ikilisi çok başarısız maalesef. 5 hafta geçtikten sonra anca anladılar neden oyun kurucusuz oynanmayacağını. Hadi TY Gordon'un süreleri Reed ile çakışıyor, anladık ama Okben'in gönderilmesi çok büyük hataydı.
Olası bir Petkim mağlubiyetinde istifalar göreceğiz gibi duruyor. Benim esas korkum takımın yalnız bırakılması. Hala bir sponsorumuz yok, sahada da başarı elde edemiyoruz. Seyirci sayısının tahmin edilenin üstünde olmasına rağmen şubenin kapatılması bile söz konusu olabilir.
Bize iletişimi iyi olan bir Genel Menajer lazım. Beklentiyi iyi ayarlaması gerekiyor. Ayrıca fundamentalist bir hoca da gerekiyor. En azından savunma sertliğimizi bir seviyeye kadar kontrol etmeyi başarmamız lazım, basketbolun doğrularını yapmak bu kadar zor olmamalı.
Yorum
-
Maçı salonda Taner Uykuçeken Abi ve adiloş bebe Dostumuzla birlikte seyrettik.
Maç öncesinde 3-2 alan savunmasının B. Koleji'ne karşı kullanılabileceğinden bahsetmiştim onlara. Beş numaraları stretch değil ve 4 nunaraları köşeye açılıyor, yüksek postta zone'u açacak personelleti yok. Tepede Yeboah, iki gard köşede ve içeride çift uzun. Böylece Delgado'nun olmadığı dönemde, Hamm'in savunma ribaundu zaafına karşı havuzda fazla kalabilirdik.
Koç bunu dördüncü çeyrekte bunu tepede Tinkle ile denedi. Fena da işlemedi. Fakat hücumda bir türlü ritm bulamıyor takım. Savunmada canla başla mücadele edip karşı yarı sahada arka arkaya dört top kaybı yaptık. Bahçeşehir de aman aman savunma yapmadı.
Maç sonunda takımın yanına gittim. Tinkle'la konuştuk. Rolünü sordum. "Bugünkünden daha fazlasını yapabilirim" dedi. Diğer oyuncularla ve staffla konuşmadım.
Durum şu:
Grant ve Silins'in gitmesini bekliyorlar. Silins'e teklif gelirse bırakacaklar. Grant için de aynısı geçerli. İkisine de tüm sezon parası ödeyip zarar etmek istemiyorlar. Bütçe de çok müsait değil.
Kısacası giden olmadan yeni oyuncu alamayız Yeni oyuncu da şutör bir skorer olur. Yerli düşünülmüyor.
Ernak'a gelirsek... Camia takımı koçu olmadığı her geçen maç daha da açığa çıkıyor. Koç için TOFAŞ maçını bekleyecekler gibi anladım. Tofaş maçını alırsak, "Direkt rakibi yendik" deyip devam edecekler. Kaybedersek zaten kamuoyu baskısı oluşacak ve gönderecekler. Normalde yeni takım, Delgado'nun sakatlığı gibi faktörlere bakıp istikrar aranabilir. Ancak bunu camiaya doğru bir dille anlatamadıkları için insanlar soğuyacak. Eğer ilk ona girip Avrupa'ya (FIBA Europe Cup'a) gitmeyi başarı olarak görüyorlarsa, bunun için Delgado'ya, Reed'e gerek yok. Çekmece geçen yıl, Manisa önceki yıl bunu cüzî bir bütçeyle yaptı. Bu sebeple Ernak'ın camia takımı koçu olmadığını söylüyorum. Ülker, Banvit, Darüşşafaka gibi kurumsal işleyişi olan, baskısı az yerlerde yıllarca çalışabilir. Trabzonspor'da olmaz, olmuyor zaten. Maçtan sonra "Geçmiş olsun Hocam" diyen taraftarların yanına gidip çocuklarla fotoğraf çektirmek zor değil.
Bu arada Delgado'da sakatlık harici bir durum olup olmadığını sordum. İltihaplı fıtık varmış dört noktada. Bir ay kaçırıyor. Tofaş maçında da yok. Petkim maçında da duruma göre hareket edilecekmiş.
Evet, durum bu.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 3
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum