Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yerel basında yok mu Hayri Gür deki tadilatlarla alakalı haber yapacak birisi!!
    Ayın 22 sinde ihalesi olacağı için henüz bir tadilat ile alakalı haber veya görsel çıkmaz.

Yorum

• Needham gereksiz mi olurdu Ty Gordon varken ?
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Needham gereksiz mi olurdu Ty Gordon varken ?
        Boşver Needham'ı, Grant diye bir çocukla anlaştığımızı söylüyorlar. Şimdi New York'la Yaz Ligi'nde. Tam senlik, üçlükçü.

En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.07.2025, 12:32.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Cömert başkandan yeni kalp geldi.

Bakalım kimler gelecek? ( Söylentiler olan Tinkle & Grant & Ege(sözleşme uzatması) açıklanmamıştı..
          En son haas tarafından düzenlendi; 10.07.2025, 12:40.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Okben ve Gordon resmi olarak açıklandı. Oğuz ZEYTİN abinin bahsettiği kısayı merak ettim.

Cihan, Reed işi OK.

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Galiba Delgado için...

Gerçi haftasonu beklediğimiz bir kısa vardı. Onun içinse, mutlu olurum.
            İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Opsiyonu vardı Nusret'in diye biliyorum. Antrenman ve tecrübesi için tutulabilir.

Efianayi, Aliağa ve bizim için iyi oldu. Grant olmuşsa, Efianayi yanlış olurdu zaten.

Ligden beklediğim kısa skorer, M. Reed.
            Hayırlı olsun.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.07.2025, 13:37.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Marcquise Reed olabilir
              „Choose a lazy person to do a hard job.
              Because a lazy person will find an easy way to do it.“
              BILL GATES

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Cihan, Reed işi OK.

Hayırlı olsun.
                İsmail, Dorukhan, Gordon, Grant, Reed

Biraz çorba olmadı mı abi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İsmail, Dorukhan, Gordon, Grant, Reed

Biraz çorba olmadı mı abi
                  Reed'e sevindim, önce bunu belirteyim, bir haftadır bekliyordum, oldu - olacak - olmadı derken...

Çorba mı bilmiyorum biraz riskli yani... Çünkü Grant'in savunmasını bilmiyorum. Etrafındakileri oynatabilecek mi? Koçun rotasyonu nasıl olacak? Hangi ikililer daha fazla birlikte süre alacak? İ. Cem - Gordon'un geçen yıldan alışkanlığı var. Grant'in yay gerisi tehdidi ile Reed'in orta mesafesi birbirini bütünlüyor. Topu nasıl paylaşacağız? Forvette Okben dışındakiler bitirici; forvetten yaratacak, oyun kuracak profilimiz dediğim gibi Okben haricinde yok.

Reed olmasaydı daha çok açık alan takımı gibiydik, Reed'le birlikte sette de alternatif üreticimiz oldu.

Bunların hepsi kağıt üzerindeki yorumlar. Parkede görmek lazım. Bir de tabii Grant işi net mi?

Yorum

• hayırlı olsun

basket formalarımız iyi olsa bari. manisa basket'in formaları baya hoştu geçtiğimiz sene

Yorum

• Reed iyi transfer sanirim bu sene avrupa kupasina davet alip katilacagiz buna yonelik transferler geliyor
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Boşver Needham'ı, Grant diye bir çocukla anlaştığımızı söylüyorlar. Şimdi New York'la Yaz Ligi'nde. Tam senlik, üçlükçü.

bayildim vallaaaa 😆
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• tinkle açıklandı

bu arada basketbolcularımız kısmını güncelledim

Yorum

• Alican Güney ile 1 yıllık sözleşme imzalanmış.
                            Sosyal medyada kızanlar var ama geçen sezon Esenler Erok maçında çok büyük savunma katkısı vermişti.

Yorum

• Her gün transfer haberi okuyorum nasıl kadro kuruyoruz arkadaşlar play off oynar mı bu kadro?

Yorum

• FIBA Europe Cup takımları açıklandı. Katılmıyoruz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X