İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir senelik Avrupa deneyiminden sonra nasıl bir oyuncu olacağını çok merak ediyorum ama evet şu an yetersiz.
Genel gorusum: http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1920541613Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle97-82
Umarım ikinci ceyrekten itibaren oynadigimiz oyun kalici olur.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Oguz abi Kenny Kadji ne diyosun hakkindaAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Oguz abi Kenny Kadji ne diyosun hakkinda
*Rytas'a gitmis.
Rytas'tan cikmis, bize gelmis.
Hic duymadim. Kravtsov disinda adi gecenler arasinda yoktu.
Gecen yil Bazarevich onu İtalya'dan biliyordur. Jajuan Johnson tarzinda bir 4/5.
O zaman Caleb isi yatar mi acaba? Kadji'yi 5 oynatmak hizli hucumlarda ve spacingde avantaj saglasa da yarisahada alcak post uretkenligini kestiremiyorum.
Eddy Fobbs'tan sonra bu fizik ve patlayiciliga sahip ilk uzunumuz.
Hayirli olsun.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 01.10.2016, 13:02.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İşin teknik yönü hakkında atıp tutacak değilim; ama bazen iyi koçlar beklenmedik kadrolarda, beklenmedik kimyalar yakalar. Ben işin içine Bazarevich etkisinin büyük oranda gireceğini düşünüyorum.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Oguz abi Kenny Kadji ne diyosun hakkinda
Yorum
Yorum