Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konusunca, kafasini kaldirinca, pas verince ve tempo yapacak alani bulunca faydali. Onun disinda negatif bence.
    Bir senelik Avrupa deneyiminden sonra nasıl bir oyuncu olacağını çok merak ediyorum ama evet şu an yetersiz.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir senelik Avrupa deneyiminden sonra nasıl bir oyuncu olacağını çok merak ediyorum ama evet şu an yetersiz.
      Gecen haftasonu birkac kolej macini bulup seyrettim.

Genel gorusum: http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1920541613
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Daginik run and gun oynuyoruz. Caleb Green (saglikliysa) bu duzende is yapar.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 97-82

Umarım ikinci ceyrekten itibaren oynadigimiz oyun kalici olur.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            97-82

Umarım ikinci ceyrekten itibaren oynadigimiz oyun kalici olur.
            Umarım...
            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• moody 10 asist yapmış malcolm lee de güzel istatistik yapmış
              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• bu sene bence herkesin düşüncesinin aksine tehlike falan yaşamayız tipik koşkoş takımı oluruz ilk 10 a gireriz

Yorum

• Ucuncu ceyrekte, Dusan'in savunma zaafini ortmek icin denedigimiz 1-3-1 zone'u biraz daha calisarak sezon icinde daha sik kullanabiliriz. Tabii iyi bir ribaundcuyla...

Yorum

• Evet Oguz abi Kenny Kadji ne diyosun hakkinda

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet Oguz abi Kenny Kadji ne diyosun hakkinda
                      Detayli takip ettigim bir oyuncu degil. En son İtalya'daydi, bu yaz ne yapti bilmiyorum. Mobil uzunlardan...

Yorum

Detayli takip ettigim bir oyuncu degil. En son İtalya'daydi, bu yaz ne yapti bilmiyorum. Mobil uzunlardan...

*Rytas'a gitmis.

Rytas'tan cikmis, bize gelmis.

Hic duymadim. Kravtsov disinda adi gecenler arasinda yoktu.

Gecen yil Bazarevich onu İtalya'dan biliyordur. Jajuan Johnson tarzinda bir 4/5.

O zaman Caleb isi yatar mi acaba? Kadji'yi 5 oynatmak hizli hucumlarda ve spacingde avantaj saglasa da yarisahada alcak post uretkenligini kestiremiyorum.

Eddy Fobbs'tan sonra bu fizik ve patlayiciliga sahip ilk uzunumuz.

Hayirli olsun.
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 01.10.2016, 13:02.

Yorum

• İşin teknik yönü hakkında atıp tutacak değilim; ama bazen iyi koçlar beklenmedik kadrolarda, beklenmedik kimyalar yakalar. Ben işin içine Bazarevich etkisinin büyük oranda gireceğini düşünüyorum.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

Ben biraz baktım videolarına tarz olarak M.Slaughter'a benziyor. Hayırlı olsun.

Yorum

• Rytas'da sadece üç maç oynamış bu sezon.

Yorum

• Nihat Mala Kenny Kadji'yi transferini yalanlamış.

Yorum

Yükleniyor...
                                X