Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Oğuz Bjk iverson'a teklif götürmüş, ne dersin biz alsak mı ? ...kumar yüzünden batmış, paraya ihtiyacı varmış ...
Abi, olay şöyle:
Biz geçen hafta Chucky ATKINS'i isteyince bunların bir taraftar forumu da gaza geldi. Iverson'ı istedil taraftarları. Quaresma'yı alınca sandılar ki onu da alırız.
Medical Park Trabzonspor'dan ayrılan Evren Büker, Beşiktaş Cola Turka ile Galatasaray arasındaki tercihini, geçen sezon da formasını giydiği sarı-kırmızılılardan yana kullandı.
Ancak basketbolda yerli oyuncu transferi kapandığı için Evren'in Galatasaray'a dönüşü 'hülle' yolu ile olacak.
Buna göre Evren önce mahalli ligde oynayan bir kulübe gidecek, ardından Galatasaray'a kiralanacak. Sezon sonunda da Evren, Galatasaray'a 3 yıllık imza atacak.
Ahanda buldum o zaman bu adamlar sallıyorlar yuh ya
Medical Park Trabzonspor'dan ayrılan Evren Büker, Beşiktaş Cola Turka ile Galatasaray arasındaki tercihini, geçen sezon da formasını giydiği sarı-kırmızılılardan yana kullandı.
Ancak basketbolda yerli oyuncu transferi kapandığı için Evren'in Galatasaray'a dönüşü 'hülle' yolu ile olacak.
Buna göre Evren önce mahalli ligde oynayan bir kulübe gidecek, ardından Galatasaray'a kiralanacak. Sezon sonunda da Evren, Galatasaray'a 3 yıllık imza atacak.
Ahanda buldum o zaman bu adamlar sallıyorlar yuh ya
Şenol Abi,
Bu habere göre, Evren bölgeselde oynayınca Türk vatandaşlığından çıkarılacak
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Evet, hülleyle alacak ama onun sebebi oyuncunun aynı transfer döneminde iki farklı takımla arka arkaya sözleşme imzalayamaması.
Ya yurt dışına gidip gelecek ya da bölgesel ligde bir takıma imza atıp Gs'ye geçecek oradan. Etik değil ama yasal ne yazık ki...
Sağolasın Oğuz daha çok yolumuz var bu basketbol konusunda desene.Oğlumdan biraz bir şeyler öğrenmiştim ama burada okuyup bilgi çoğaltmak daha güzel.Ne de olsa öğrenmenin yaşı yok
Sağolasın Oğuz daha çok yolumuz var bu basketbol konusunda desene.Oğlumdan biraz bir şeyler öğrenmiştim ama burada okuyup bilgi çoğaltmak daha güzel.Ne de olsa öğrenmenin yaşı yok
Estağfirullah Şenol Abi...
Hep birlikte zamanla çok şey öğreneceğiz. İki hafta sonra takımımız oturunca, güzel oyun ve skorlar aldıkça daha olumlu yorumlar da paylaşacağız.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum