Döviz almış başını gitmiş, bu saatten sonra bu takım maalesef lige katılamaz. Katılsa bile iki sene önce TED Koleji'nin yaşadıklarının aynısını yaşar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
2011-2012'de Tolga Hoca'yı gönderip şapkada tavşan arayan basketbol cahilleri zahmet olmazsa Socrates Dergi'deki Tofaş va'kasını okuyup feyz alsın. Yıllardır aynı cahillerin borusu öttüğü için takım bu halde.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa'da iş yapabileceğini düşündüğüm bu yıl mezunlarından takip ettiğim oyuncular:
PG: Chris CHIOZZA (Florida - 1995 - 183)
SG: Brandan SAMPSON (Louisiana St. - 1997 - 196)
SF: B.J. Johnson (La Salle - 1995 - 201)
PF: Maurice DERRICKSON (Georgetown - 1996 - 203)
C: Doral MOORE (Wake Forest - 1997 - 213)
Bonus: Antonio CAMPBELL (Ohio - 2017 Mezunu - 1994 - 206)Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.
KSK almış Campbell'ı. Uzun süre takip ettiğim bir oyuncu. İyi çocuk. White için söylediğim gibi, takım yapısını bilmiyorum. Ama Özhan koç Campbell'dan doğru rolde verim alır inşallah.
Uyum sorunu yasamazsa ilginç bir uzun seyredeceksiniz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İki hafta önce, yönetmek için aday olup seçiliyorlar. Kaldı ki 2013'ten beri onlar yönetiyor, yani yıllardır duruma hâkimler. Ve iki haftadır "çekildik, çekiliriz, çekilebiliriz" haberleri yaptırıyorlar.
Samimiyetinizi sevsinler. Bu kadar borcu yapan ve bütçeleri onaylayan yönetim, Nihat Mala denen beceriksizle birlikte hesap vermeli Trabzonspor camiasına.
Gerçi ortada camia filan da yok işin doğrusu.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDolar artış trendine devam ediyor maalesef, takımın yaşama şansı hiç kalmayacak."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaptan da gitmiş galiba...
Bu arada kalan yerlilerden de şöyle veteran ağırlıklı bir kadro çıkar.
GARD
Soner Şentürk - Engin Atsur - Kadir Bayram (?)
KANAT
Ceyhun Altay - Mutlu Akpınar - Caner Erdeniz (?)
FORVET
Burak Can Yıldızlı - Tevfik Akdamar - V. Pastal
UZUN
(Devam edecekse) Dudley - Dusan CantekinEn son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 08.08.2018, 07:54.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Uzun zamandır basketbol ve ilişkili olduğu futbol yönetimindeki "adamcılığı" yazıyorum. Erdal Hoş'un bugünkü yazısı da benzer hassasiyeti taşıyor. Buyurun:
Sadri Şener zamanı… Bir Trabzon milletvekili Trabzonspor’a, Ankara’da alt liglerde oynayan bir oyuncudan bahsedip mutlaka izlenmesini önerir. Kulüp de sahiden o oyuncuyu izletir. Sonrasında yönetime şu raporu sunar: Elimizde o bölgede bu oyuncuya muadil yetişmekte olan yetenekli oyuncular var, transferini gereksiz buluyoruz. Oyuncu, bilahare Bursaspor ve Fenerbahçe’de forma giyer ve şimdilerde Şili Milli Takımı sağ beki ile rekabet halindedir…İbrahim Hacıosmanoğlu zamanı… Trabzonsporlu ve yarıAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum