Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Uşak modeli"ni mutlak doğru olarak görmüyorum, o yüzden bu sözlerin muhatabı olmadığımı düşünüyorum. Ayrıca bizdeki yanlışlar ziyadesiyle fazlayken, başka takımların yanlışlarına odaklanmak olmamalı önceliğimiz. Demek ki bizden daha az yanlış yapıyorlar ki daha başarılılar. Yoksa en başarılı oyuncu tercihleri, koçla uyumlu çalışacak ve sezon boyu (sadece transfer dönemleri değil) araştırmalarını sürdürecek profesyonel scout ekibiyle mümkün. Basketbolla ilgili esnafa, öğrenciye sorayım dersen hata payın elbette fazla olur. Fakat Türkiye şartlarında kendileri açısından fena değil. En azından "bir dönem kendi takımlarında yöneticilik yaparken, ekşi sözlük'ten taraftarlarına hakaret eden, genel menajerlerinin dostu olan şahsın elinde kalan" oyuncuları alma stratejisi izlemiyorlar. En azından belli bir oyuncu belirleme mekanizmaları var. Uşak Ulaş'tan oyuncu alıyor biliyorum, ama Ulaş onlar açısından yukarıdaki nitelikleri taşımıyor. Bizdeki rezillik diz boyu. Kendi doğrumuzu nasıl oluşturabiliriz, onu tartışalım.

Yorum

• Bizden daha az yanlis yapip daha basarili olan kim? Usak mi? Hangi basari?

Bu Usak'in basari imaji Edirne'ye cok benziyor, sonlari benzemese bari.

Tabii asil sorun bizde. Dogru hedef, butce yonetimi, PR vs organize edilemedigi icin elin tavugu bize kaz geliyor.
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.10.2016, 16:32.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bence Ligi 8-9 galibiyet alarak kapatırız.
        Bu bize yetebilir de.
        Ama şu an umut vermiyor takım.
        Sihirli değneğe değil belki ama bir galibiyete acilen ihtiyacımız var.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Yarın TBF Genel Kurulu toplanıyor. Başkanlığa dopingci Hidayet atandı cumhurbaşkanı tarafından.

Yönetim Kurulu'na Trabzon'dan tanıdığımız bir kişi asil listeden girecek bu sefer.

Yabancı sayısı aynı kalacakmış. Önceden "Altı yabancı fazla" diyordu. Daha göreve gelmeden kendini yalanladı.

Bakalım ULEB'le ilişkileri ne yapacak? Yine bütçeli sponsor (!) takımların Euroleague'e katılımına ses çıkarmayıp lig sıralamasına göre hak eden takımların Eurocup'a katılmasına mani mi olacak?
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Mustafa daha çok süre bulsun, büyükçekmece maçı başında ısınmalar sırasında beni en çok heyecanlandıran oyuncu o olmuştu, fiziği sandığımdan daha iyiymiş, hızı, şutları da iyi göründü. Maç yapmadan da takım oyunu ve maç temposu yakalayamaz. Koç gençlere şans verir mi pek bilmiyorum ama süre almalı..

NBA de sözleşmeleri fedh edilen oyuncuların listesi ;

View the latest team transactions for the 2025-26 NBA season on ESPN. Check out all signed players, try-out contracts and new coaches signings.
            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• justin carteri rus takimi serbest birakmis. Herzaman bizde görmek istemisimdir. 1,3 ve 5 numara lazim olan Takima transfer yapmayacakmi Mala?

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                justin carteri rus takimi serbest birakmis. Herzaman bizde görmek istemisimdir. 1,3 ve 5 numara lazim olan Takima transfer yapmayacakmi Mala?
                Ivanovic hiç oynatmadı onu. Şutu çok istikrarlı değil. Oyun içinde bazen düşüyor. Bir de SF oynatacaksak ince kalır.

Artıları; savunması iyiydi ve bizim yüksek tempo düzenimize uygun.

Yorum

• Nostalji

Eskiden takip ettigim oyunculari paylasirdim. Beobasket'le iliskiler artik aleni hal aldigindan gerek duymuyordum. En son gecen sene Courtney Fells'in uzerinde durmustum. Usak'a geldi ve sanirim ligi seyredenlerin genel olarak begenisini kazandi.

Simdi icin zor ama ileride belki ihtiyac olursa diye not duseyim:

Pavel Pumprla (Sf-1986-Cek Cum-198)

Son uc sezonu ACB'de gecirdi. Savunmaci. Tam bir motor. Sut tehdidi zayif. Fakat penetresi kuvvetli.

H. Peric (Sf/Pf-1985-Hirvat-201)

Aslinda Peric uzerinde daha once bu baslikta yazmistim, Saric Efes'e geldiginde. Alt yapi yildiziydi Peric. Fakat bir turlu bekleneni veremedi. Son iki yildir Italya'da iyi isler yapti. Stretch 4 veya uzun 3 olarak onemli hucum silahi.

Josip Sobin (Pf/C-1989-Hirvat-205)

Boyali alan bitiriciligi ve ribaund sezgisi ust seviyede. Birebir savunmasi etkili olmasa da takim savunmasina blokla katki veriyor. Bu yaz onemli bir takima giderse sasirmam.

Önemli bir takıma olmasa da önemli bir lige gitti Sobin. ACB'ye geçti, Fuenlabrada'da 10 sayı 4 rib yapıyor 20 dakikada.

Pumprla Eurocup'ta Baron kardeşlerin yanında savunmayı topluyor. Nancy maçında 5 dakikada 7 top çalmış, 5 asist, 4 ribaund... Öyle bir adam işte.

Peric ise yine Venezia ile Eurocup'ta fena gitmiyor.
                  Dünkü KSK maçına bakınca Peric'i gördüm Venezia'da. Aklıma bu mesaj geldi.

Sobin Polonya'ya gitmiş. Amwil'de 10 sayı - 7 rib yapıyor.

Pumprla ülkesine dönmüş.

Vince Hunter veya Justin Harper tarzı bir forveti, bir türlü verim üretmeyen Velickovic'in yerine (veya yedinci yabancı olarak) katabilirler. Ancak Velickovic'in kontratı iki yıllık. Onu ikna etmek kolay olmayabilir. O nedenle Vince Hunter ve Justin Harper gibi okyanus ötesinden düşük maliyetli tamamlayıcı özellikleri olan bir rol oyuncusu eklenebilir.

Justin Harper bu yaz Limoges'un radarındaydı. Harper'ı bir süredir takip ediyorum. Avrupa tecürbesi de var (Fransa, İsrail ve geçen yıl İtalya). Şutu olan, takım savunmasını bilen, topla çembere gidebilen bir uzun. Ayrıca fiziği de iyi. Hunter'a göre daha hazır diyebilirim. Ve yay gerisinde topun akışını sağlayabileceği için Markovic düzenine uygun. Velickovic için çizilen Pick and popları da bitirebilecek şut tehdidi var.

Vince Hunter ise draft edilmeyen en potansiyelli oyunculardan biri olarak görülüyordu. Pistons seçse sevinirdim. NBA'de fiziğinden dolayı pozisyonu olmayan ancak Avrupa'da 4 numara için uygun bir oyuncu. Şut mekaniği aslında iyi ama potadan uzakta oynamayı sevmiyor. Gücü ve atletizmiyle çembere yakın şutları tercih ediyor. Ribaund takibi gayet iyi. Yardım savunmasını geliştirmiş. Geçen sezon Gs'nin Young'dan aldığına benzer bir katkıyı verebilecek potansiyeli olduğuna inanıyorum.
                  PAO Vince Hunter'a şans vermişti geçen yıl. Şimdi yine NBA'den kesilmiş. Bizim şu anki kadromuzda pek ona ihtiyaç yok ama kenarda dursun.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ivanovic hiç oynatmadı onu. Şutu çok istikrarlı değil. Oyun içinde bazen düşüyor. Bir de SF oynatacaksak ince kalır.

Artıları; savunması iyiydi ve bizim yüksek tempo düzenimize uygun.
                    Anladim, bu arada önerdigin Paul Harris Best Balikesire gelebilirmis. Umarim olmaz öyle birsey.

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anladim, bu arada önerdigin Paul Harris Best Balikesire gelebilirmis. Umarim olmaz öyle birsey.
                      Öneri degildi aslinda ornek verdim cunku o tarz bir SF'ye cidden ihtiyac vardi.

Onlar Nichols'tan bekledigi verimi alamiyor. Oraya uyar Harris.

Zaten bizim icin transfer beklenmiyor. Oncelik takimin uyumu.
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 26.10.2016, 21:50.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Öneri degildi aslinda ornek verdim cunku o tarz bir SF'ye cidden ihtiyac vardi.

Onlar Nichols'tan bekledigi verimi alamiyor. Oraya uyar Harris.

Zaten bizim icin transfer beklenmiyor. Oncelik takimin uyumu.
                        Hala var, alinmazsa isimiz cok zor. Balikesir seyircisi salonu dolduruyor. Sürpriz galibiyetler alabilirler. Bu isin sakasi yok, stres yasamak istemiyoruz.

Yorum

• Uşak D'Angelo Harrison ile yeniden anlaşmış.

Notre Dame'dan da yeni mezun Zach Auguste'yi almışlar.

Yorum

• [MENTION=31952]Oğuz ZEYTİN[/MENTION] Mevcut takımımız uyum sağlayacağını düşünmüyorum. Normalde sezon ortası transferlere karşı biri olarak, bu takımın takviyesiz ligde kalabileceğini bile düşünmüyorum. TED'i hariç tutalım, ligde Trabzonspor kadar vasat oynayan bir tek İBB var ki, onlar da başta Varnado olmak üzere rotasyondaki 3-4 oyuncunun sakatlık sorunuyla uğraştılar. Eğer yönetimin ve genel menajerin niyeti takımı küme düşürmekse, ikisinden birinin kesin gitmesi gerektiği hâlde Hardy ile Moody'nin uyumunu bekleyebilirler, ya da sezon bitene kadar Kadji'nin üzerinden ölü toprağını atması için sabredebilirler. Sonuç olarak, kadroda değişiklik olmazsa içerde Best Balıkesir'i bile yenemeyecek müthiş bir proje takımı olduk!

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uşak D'Angelo Harrison ile yeniden anlaşmış.

Notre Dame'dan da yeni mezun Zach Auguste'yi almışlar.
                              KSK, Balıkesir, TOFAŞ, Gaziantep, İBB'den sonra Uşak da hamle yaptı.

İlk olarak alp-ts24 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @Oğuz ZEYTİN Mevcut takımımız uyum sağlayacağını düşünmüyorum. Normalde sezon ortası transferlere karşı biri olarak, bu takımın takviyesiz ligde kalabileceğini bile düşünmüyorum. TED'i hariç tutalım, ligde Trabzonspor kadar vasat oynayan bir tek İBB var ki, onlar da başta Varnado olmak üzere rotasyondaki 3-4 oyuncunun sakatlık sorunuyla uğraştılar. Eğer yönetimin ve genel menajerin niyeti takımı küme düşürmekse, ikisinden birinin kesin gitmesi gerektiği hâlde Hardy ile Moody'nin uyumunu bekleyebilirler, ya da sezon bitene kadar Kadji'nin üzerinden ölü toprağını atması için sabredebilirler. Sonuç olarak, kadroda değişiklik olmazsa içerde Best Balıkesir'i bile yenemeyecek müthiş bir proje takımı olduk!
                              DSK ve GS maçlarından galibiyet bekliyor musun?

Yorum

• [MENTION=31952]Oğuz ZEYTİN[/MENTION] Hayır. Aslında GS ile çok uygun bir zamanda karşılaşıyoruz, ciddî bir guard problemi var onların da. İlk hafta Best'e karşı çok zorlandılar, Ntv Spor'dan izlemiştim. Fakat ne yazık ki bizim maç boyu o direnci göstereceğimize bile inanmıyorum. En fazla KSK maçındaki gibi olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X