Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beobasket Giresun'a koc getirdi. Oradan cikan bize geldi. Bizimki hemen is buldu. Bu dar donguyu hep yasayacagiz.

Mala once Ksk'de çalıştığı Hakan Demir'i, simdi yine Karşıyaka yıllarından Kandemir'i getirdi. Dusuk butceli takimlari, dar rotasyonla, run and gun oynatan bir koctur Kandemir. Markovic'in sisteminden sonra daha basit fakat daha tempolu bir oyun seyrederiz. Belli ki Fells'i de o istedi. Simdi bir de kirma uzun alacaktır.

Kalan uc ayda tek hedefe odaklanmak gerek. Uc galibiyet gerideyiz play offtan.

Tekrar etmek isterim ki, potansiyelli bir kadroyu disimize gore rakipleri yakamisken zamansiz ve gereksiz hamlelerle mundar ettiler. Trabzonspor Basketbol Takimi, gecen sezonki sicrayisi karsisinda bu sezonu kayip ilan edebilir (Avrupa Kupasi acisindan).
    Sadece Avrupa açısından demek biraz iyimser bir yaklaşım olur üstad.
    Türkiye Kupasında yıllardır hiçbir hamlemiz olmadı, bu yıl da ilk maçta fark yiyerek elendik üstelik iyi sayılabilecek bir kura şansıyla.
    Her ne kadar matematiksel olarak şansımız sürse de playoff'un gerisinde kaldığımız düşüncesindeyim. Galibiyet sayısına bakacak olursak geçen yıl bu haftanın zaten gerisindeyiz.
    3 Kulvarda da daha külfetli ama daha başarısız bir takım görünüyor.
    Markovic'in Kinsey hamlesinde ve Velickovic ısrarında inat etmesinin etkisi çok büyük durumun bu hale gelmesinde.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Bu sene ligte kalalım yeter, başka bir beklentim kalmadı.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Beobasket Giresun'a koc getirdi. Oradan cikan bize geldi. Bizimki hemen is buldu. Bu dar donguyu hep yasayacagiz.

Mala once Ksk'de çalıştığı Hakan Demir'i, simdi yine Karşıyaka yıllarından Kandemir'i getirdi. Dusuk butceli takimlari, dar rotasyonla, run and gun oynatan bir koctur Kandemir. Markovic'in sisteminden sonra daha basit fakat daha tempolu bir oyun seyrederiz. Belli ki Fells'i de o istedi. Simdi bir de kirma uzun alacaktır.

Kalan uc ayda tek hedefe odaklanmak gerek. Uc galibiyet gerideyiz play offtan.

Tekrar etmek isterim ki, potansiyelli bir kadroyu disimize gore rakipleri yakamisken zamansiz ve gereksiz hamlelerle mundar ettiler. Trabzonspor Basketbol Takimi, gecen sezonki sicrayisi karsisinda bu sezonu kayip ilan edebilir (Avrupa Kupasi acisindan).
        bizimki nerde iş buldu?

Yorum

• Oğuz Markovic hangi takımla anlaştı?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oğuz Markovic hangi takımla anlaştı?
            O da yeşil giresuna gitmiştir herhalde. Amaç piyasayı canlandırmak nede olsa.. Alıp verip ekonomiye can veriyorlar..

basketbolda scout sistemini kullanan var mı?

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O da yeşil giresuna gitmiştir herhalde. Amaç piyasayı canlandırmak nede olsa.. Alıp verip ekonomiye can veriyorlar..

basketbolda scout sistemini kullanan var mı?
              bosna milli takimina sanirim
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Gitmediyse AEK'den vs. teklif beklediği icin gitmemistir.

Zdovc'un Aek'le anlastigi gun forumda bir mesajim vardi: Bugun 100 atariz...

(O mesaj http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1920330080 )

Bence cok sey anlatiyordu o mesaj. Ki o gun epey farkli (98-66) kazanmistik.

Arkadaslar, uzgunum ama gercek su ki birileri Trabzonspor adini kullaniyor. Akrabalik, komsuluk iliskileri devam ettigi surece degisim sinirli olacaktir.

EK: Yöneticilerin savunma mekanizması hep hazır, "Biz anlamıyoruz bu işten. Ama geldiğimiz yer fena değil. Seneye üç Euroleague oyuncusu alacağız." Sürekli aynı şeyler. Yazık bu bütçelere...
                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 23.02.2016, 16:18.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ahmet Kandemir ile anlaşma sağlanmış sanırım. Akşam idmanda olması bekleniyor.
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1920248342

Gitmediyse AEK'den vs. teklif beklediği icin gitmemistir.

Zdovc'un Aek'le anlastigi gun forumda bir mesajim vardi: Bugun 100 atariz...

(O mesaj http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1920330080 )

Bence cok sey anlatiyordu o mesaj. Ki o gun epey farkli (98-66) kazanmistik.

Arkadaslar, uzgunum ama gercek su ki birileri Trabzonspor adini kullaniyor. Akrabalik, komsuluk iliskileri devam ettigi surece degisim sinirli olacaktir.

EK: Yöneticilerin savunma mekanizması hep hazır, "Biz anlamıyoruz bu işten. Ama geldiğimiz yer fena değil. Seneye üç Euroleague oyuncusu alacağız." Sürekli aynı şeyler. Yazık bu bütçelere...
                    Basketbolu bilen, içimizden biri menajer olarak göreve getirilmediği, beobasketle yollar ayrılmadığı sürece işimiz çok zor.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadece Avrupa açısından demek biraz iyimser bir yaklaşım olur üstad.
                      Türkiye Kupasında yıllardır hiçbir hamlemiz olmadı, bu yıl da ilk maçta fark yiyerek elendik üstelik iyi sayılabilecek bir kura şansıyla.
                      Her ne kadar matematiksel olarak şansımız sürse de playoff'un gerisinde kaldığımız düşüncesindeyim. Galibiyet sayısına bakacak olursak geçen yıl bu haftanın zaten gerisindeyiz.
                      3 Kulvarda da daha külfetli ama daha başarısız bir takım görünüyor.
                      Markovic'in Kinsey hamlesinde ve Velickovic ısrarında inat etmesinin etkisi çok büyük durumun bu hale gelmesinde.
                      Geç gördüm üstadım, kusura bakmayın.

Haklısınız, hedefler yükselmişken şu anki konum tabii ki kabul edilemez. Türkiye Kupası'na katılmaktı hedef, o tutturulduğu için saymadım. İleriye gitmek tamamen kura ve rakibe bağlı. Darüşşafaka'yla bir ay önce karşılaşsak belki geçerdik. Adamlar form tuttu biz de dibe vurmuşken oynadık.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Geç gördüm üstadım, kusura bakmayın.

Haklısınız, hedefler yükselmişken şu anki konum tabii ki kabul edilemez. Türkiye Kupası'na katılmaktı hedef, o tutturulduğu için saymadım. İleriye gitmek tamamen kura ve rakibe bağlı. Darüşşafaka'yla bir ay önce karşılaşsak belki geçerdik. Adamlar form tuttu biz de dibe vurmuşken oynadık.
                        Eyvallah yanıtladığın için Oğuzcuğum.
                        Bir ara seni Twitter'da görüyordum, sonradan kayboldun.
                        Var mı kullandığın twitter hesabı takip edelim?

Yorum

• Fells karşıyaka maçında saha da olacak mı Oğuz hocam
                          Bilgin var mı bu konu da
                          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                          Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eyvallah yanıtladığın için Oğuzcuğum.
                            Bir ara seni Twitter'da görüyordum, sonradan kayboldun.
                            Var mı kullandığın twitter hesabı takip edelim?
                            Yok abi, Facebook ve twitter kullanmıyorum. Sonuna kadar forum

İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fells karşıyaka maçında saha da olacak mı Oğuz hocam
                            Bilgin var mı bu konu da
                            Lisansı çıkmış Cem.

Yorum

• Markovic milli takıma gitmeyecekmiş.

*

Velickovic giderayak reklamda oynamış. TatilSepeti'nin reklamında boy gösteriyor.

Yorum

Markovic milli takıma gitmeyecekmiş.

*

Velickovic giderayak reklamda oynamış. TatilSepeti'nin reklamında boy gösteriyor.
                                Reklam çok önceden çekilmiş galiba. Erik Murphy halen Beşiktaş formasıyla.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X