Bugün fikstür çekimi var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer sene bir kere yasaklanmadan rahat edemiyoruz.
Mali yapımızın çok kötü olduğunu düşünmüyorum.
En azından TRabzonspor'da oynamış basketbolculara geçmiş dönemlere ait borcu bulunmamalı kulübün.
Abiş Başkana düşüyor bu görev, Trabzonspor camiasına da bu yakışır zaten.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer sene bir kere yasaklanmadan rahat edemiyoruz.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTBF'den transfer yasağı gelmiş yine.İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaya Peker ve Kevinn Pinkney'in açtığı davaların FIBA nezdinde lehlerine sonuçlanması sonrasında kulübümüze transfer yasağı getirildi.
Ortada bir karisiklik var. Sureci yakindan takip edenler hatirlayacaktir, gectigimiz sezon icinde kulupten yapilan ciklamada GECMISE DONUK BUTUN BORCLARIN KAPATILDIGI duyurulmustu. Bugunku karar kulubu zor durumda birakiyor.
Kaya olayi ise basli basina incelenmeli. Cunku bizzat baskan defalarca Kaya ile gorusup anlastiklarini, hic bir sorun olmadigini soylemisti. Oynamadan sezonu bos geciren oyuncuya odeme yapmak zorunda kalan genel menajerin konuyla ilgili izahi ne olacak, dogrusu cok merak ediyorum.
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGuard pozisyonuna kenardan gelip katkı verecek, ikinci 5'e liderlik edecek ve 1-2 numaraları dinlendirecek yerli oyuncu alınmalı.
Engin Atsür tam aradığımız nitelikte.
Öte yandan Kinsey transferi çok iyi oldu. Hem savunmada hem hücumda çok faydalı olacaktır. Bu takımı sahiplendiği takdirde savaşçılığı ve mücadeleci yapısı ile önemli izler bıracaktır.
DJO ve Hardy en az 30 dk sure alacaktir. Arkalarina Engin olsaydi tabii harika olurdu, hem 1 hem 2 numarayi kapatirdi. Fakat maliyeti gercekten yuksek. Ayrica Bjk'den ayrilirsa Efes'e gidecegi soyleniyor.
ABDlilerden kalan sureyi; kariyeri iniste olsa da tecrube ve savunmasiyla Hakan ile son uc sezonu belli bir cizgide geciren Ibrahim'e verecektir.
Tabir-i caizse Usak'la takas yaptik. Yunus ve C. Korkmaz'i verdik, Hakan ile Ibrahim'i aldik. Back up kisalar icin kotu oldugunu dusunmuyorum. Keske net bir sutor daha bulabilseydik.
*
Eurocup'ta gecen sezon yari final oynayan Banvit'in yerli rotasyonu: Simmons (Devsirme), Safak, Maxim, Berkay
Gecdn sene ceyrek final gogoren KSK'nin ise: Yunus Emre, Soner, Erkan, Hersek, Cemal
Onceki sene ceyrek final yapan Ted: Berent, Muhammed (Su cocugu alamadik), Caner Erdeniz, Berkay, Davud (Devsirme)
Hakan
Ibrahim
Alper + Gani
Berkay
Sertac
Bu yerli kadrosu cok ozellikli oyunculardn olusmuyor. Yukarida da degindigim gibi net bir sutor yok mesela, biraz Alper. Ya da harika bir savunmaci da yok. Topa baski icin Hakan, rakip skorer icin Alper...
Ama avantajli tarafi su, derinlik saglayabilir. Her pozisyonu oynayabilecek uc kisi cikarabilir bu kadro.
Djo - Hakan - Ibrahim
Hardy - Djo - Ibrahim
Kinsey - Alper - Gani
Velickovic - Kulig - Berkay
Stipanovic - Kulig - Sertac
Bu kadronun basarisini, DJO'nun oyunu (temposu, sut ritmi, sete yerlesik yari saha oyununda pas tercihleri) belirleyecektir diye tahmin ediyorum.
Hazirlik takvimimiz yavas yavas netlesiyor. Eylul ayi basinda (9-10 Eylul) Bosna'da bir turnuvaya katilip iki mac oynayacakmisiz (KK Bosna, T. Telekom, Kizilyildizl).
Ardindan yine Eylul ayinda (23-26 Eylul) Bursa'da Cevat Soydas'a katiliyoruz (Tofas, RH Gaziantep, Yesilgiresun, Buyukcekmece, TED).En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.07.2015, 12:11.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bilmiyorum takip etmişliğin var mı ama Gani hakkında birkaç kelam edebilir misin üstad.
Katkı verebilir mi? Ne tür bir oyuncu? Hiçbir bilgim yok açıkçası.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmiyorum takip etmişliğin var mı ama Gani hakkında birkaç kelam edebilir misin üstad.
Katkı verebilir mi? Ne tür bir oyuncu? Hiçbir bilgim yok açıkçası.
Kulig ve Stipanovic Eurobasket'te yer alirsa hazirlik doneminde bol sure alir Gani. Buyuk firsat onun icin.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.07.2015, 20:20.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
9-10 Eylul @Saraybosna --- Turk Telekom, Kizilyildiz, KK Bosna
Bu turnuvada iki mac oynayacagiz.
**
23-26 Eylul @Bursa --- Tofas, RH Gaziantep, TED Kolejliler, Yesilgiresun, Buyukcekmece
Bu turnuvada iki grup, bir son gun maci oynayacagiz. Insallah maclardan biri Tofas'la olmaz.
28-30 Eylul @Izmir ---Pinar KSK, UNICS, PAOK
Bursa'dan hemen sonra oynanmasi kotu olacak ama rakipler iyi.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.07.2015, 20:26.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Teoride dogru bir tespit, katiliyorum. Ancak uygulamada kocun planinda "ikinci bes" kavrami pek yok Tugrul.
DJO ve Hardy en az 30 dk sure alacaktir. Arkalarina Engin olsaydi tabii harika olurdu, hem 1 hem 2 numarayi kapatirdi. Fakat maliyeti gercekten yuksek. Ayrica Bjk'den ayrilirsa Efes'e gidecegi soyleniyor.
ABDlilerden kalan sureyi; kariyeri iniste olsa da tecrube ve savunmasiyla Hakan ile son uc sezonu belli bir cizgide geciren Ibrahim'e verecektir.
Tabir-i caizse Usak'la takas yaptik. Yunus ve C. Korkmaz'i verdik, Hakan ile Ibrahim'i aldik. Back up kisalar icin kotu oldugunu dusunmuyorum. Keske net bir sutor daha bulabilseydik.
*
Eurocup'ta gecen sezon yari final oynayan Banvit'in yerli rotasyonu: Simmons (Devsirme), Safak, Maxim, Berkay
Gecdn sene ceyrek final gogoren KSK'nin ise: Yunus Emre, Soner, Erkan, Hersek, Cemal
Onceki sene ceyrek final yapan Ted: Berent, Muhammed (Su cocugu alamadik), Caner Erdeniz, Berkay, Davud (Devsirme)
Hakan
Ibrahim
Alper + Gani
Berkay
Sertac
Bu yerli kadrosu cok ozellikli oyunculardn olusmuyor. Yukarida da degindigim gibi net bir sutor yok mesela, biraz Alper. Ya da harika bir savunmaci da yok. Topa baski icin Hakan, rakip skorer icin Alper...
Ama avantajli tarafi su, derinlik saglayabilir. Her pozisyonu oynayabilecek uc kisi cikarabilir bu kadro.
Djo - Hakan - Ibrahim
Hardy - Djo - Ibrahim
Kinsey - Alper - Gani
Velickovic - Kulig - Berkay
Stipanovic - Kulig - Sertac
Bu kadronun basarisini, DJO'nun oyunu (temposu, sut ritmi, sete yerlesik yari saha oyununda pas tercihleri) belirleyecektir diye tahmin ediyorum. [/QUOTE]
Bir oyuncudan maksimum verim almak için kadroda derinlik sağlanmalı.
Geçen sene yerlilerden verim almadığımızdan Hardy'nin çoğu maçta 40 dakika sahada kaldığını gördük. Bu tempoyu herhangi bir oyuncunun kaldırması, iyi bir performans vermesi imkansız.
Takımdaki ilk 5'i aratmayacak, dinlendirecek.
Girdiği anda takımı baltalamayacak, skor dengesini olumlu bir çizgide değiştirecek kısalara ihtiyacımız.
Eğer hedefimiz Şampiyonluk ve Uleb cup ise belli fedakarlıkların alınması lazım. Engin Atsür bu iş için biçilmiş kaftan.
Karşıyaka, Banvit'in yerli oyuncuları rol oyuncusu hüviyetinde. Belki başarıda da katkıları azdır. Fakat bizim oyuncularımız gibi vasıfsız değiller. Oyuna dahil olduklarında yadırganacak bir performansları olmamıştır. Hatta yeri geldiğinde takımın önemli bir figürü olmuşturlar.
Yeni aldığımız yerli oyunculara senin gibi hakim değilim. Alper, Can gibi süs olsun diye transfer yapılmış ise hoş bir manzara bırakmaz.En son Tuğrul tarafından düzenlendi; 28.07.2015, 20:36.
Yorum
-
Ben hedefimizin şampiyonluk ve EuroCup olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Playoffta yine yarı final yapıp, EuroCup'ta gruptan çıkıp, gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz kısmetse artık.
O iki hedefte çok büyük olur, biraz ayaklarımızın yere sağlam basması gerek renkdaş.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
SUPER LIG'deki Rakiplerin Bugun Itibariyle Kadrolari
*
ANADOLU EFES
PG: HEURTEL -Granger - Dogus
Sg: Diebler - Furkan
Sf: Brown - Cedi - Okben
Pf: Saric - Dunston
C: Tyus - Krstic - Emircan
*
FB ULKER
PG: Dixon - Kenan - Berk
Sg: Sloukas - Melih - Hickman
Sf: Bogdanovic - Datome
Pf: Vesely - Baris Hersek
C: Antic - Udoh
*
DSK DOGUS
PG: Gordon - Ender - Mehmet
Sg: Seibutis - ? - Dogus
Sf: Redding - Taylor
Pf: Bjelica - Samet - Metin
C: Oguz
*
PINAR KSK
PG: Ragland - Soner
Sg: J. Carter - Muhammed
Sf: Diger J. Carter - ? - Inanc
Pf: Gabriel - Kerem
C: Palacios - Egemen
*
BANVIT
PG: Fortson - Tolga - Cem
Sg: Slaughter - Johnson
Sf: Simmons - Maxim
Pf: Moermann - Nusret - Talat
C: Vidmar - Carmichael - Metehan
*
GS ODEABANK
PG: ? - Safak
Sg: Sinan - Goksenin
SF: Micov - Schilb
Pf: Green - Izzet- Ege
C: Lasme - ?
*
BJK
PG: Wolters - Kartal - Berkay
Sg: Seeley - Evren - Muratcan
Sf: Broekhoff- Cenk
PF: Murphy - Dogan
C: Hamilton - Emre
(Engin'in durumu belirsiz)
*
TURK TELEKOM
PG: Woodside - Valters
Sg: Brown - Jenkins
Sf: Erkan - Mutlu - Murat
Pf: Savovic - Cevher
C: Buckner - Ermal
*
RH GAZİANTEP
PG: Calloway - Ugur Can - Erden
Sg: ? - Altan
Sf: Lorbek - Gorkem
Pf: Williams - Balazic - Gokhan
C: ? - Ruzic
*
Ted
Pg: ? - Alper
Sg: Gecevicius - Erol Can
SF: ? - Caner - Kaan
Pf: ? - Onder
C: Elegar - Ayberk
*
IBB
PG: Cobbs - Erbil
Sg: Gladyr -
Sf: Armand - Metecan - Ugur
Pf: Markota - Deniz
C: Batts - Dusan
*
USAK SPORTIF
PG: Watson - Can Korkmaz
Sg: Harrison - Yunus Akcay
Sf: Harris - Sahin
Pf: Johnson - Mesut
C: Birch - Kairys
*
KONYA
PG: Brazelton - ?
Sg: Bremer - ?
Sf: Kromah - Pastal
Pf: Plisnic - ?
C: Williams - Jefferson - Dogukan
*
BUYUKCEKMECE
PG: Walker - Yunus - Baris
Sg: Eldridge - Tayfun - Recep
Sf: ? - Ceyhun
Pf: Robinson - Emre
C: Armstrong - Seawright - CihanEn son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 11:45.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
KESINLESEN KAMP PROGRAMI
Ilk Etap: 17 Agustos - , Trabzon
Ikinci Etap: 28 Agustos - 6 Eylul, Bolu
*
BOSNA HERSEK - Mirza Delibasic Turnuvasi
9-10 Eylul (KK Bosna, Turk Telekom, Kizilyildiz)
*
SIRBISTAN -
12 Eylul: Mega Leks - Trabzonspor
13 Eylul: Paok veya Kizilyildiz'dan biri
*
BURSA - Cevat Soydas
23-26 Eylul ( Tofas, Gaziantep, TED, Yesilgiresun, Buyukcekmece'den uc tanesi)
*
IZMIR - Pinar Cup
28 Eylul ( Pinar Ksk, Unics Kazan, Paok'tan iki tanesi)
*
Simdilik dokuz hazirlik maci gorunuyor.
Insallah bu sezon basinda Hayri Gur'de medya tanitim gunu duzenlenir. Davet edilecek bir takimla hazirlik maci da yapilir. Gonlumden gecen Trabzon'da bir turnuva, gecen sezon da gundeme getirmistim.
Bir cok otel var. Sonbaharda yaylalar serin olur. Davet edilecek takimlar icin iyi bir kamp yeri olur Trabzon.
Yoresel bile dusunulebilir. Biz, Yesilgiresun, VTB'ye katilan Gurcistan takimi Vita Tiflis...
Sponsor bulunur bence. Gloria Cup, TSYD Turnuvasi, Pinar Cup vs oluyor. Trabzon BSB ne ise yarar? KTU ve Avrasya Universitesi sosyal sorumluluk calismalari kapsaminda destek verebilir.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.07.2015, 18:53.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGürcistan'dan VTB'ye takım mı katılıyor, enteresan.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum