7-8 kere dinledim, burada* herhalde "Boom, I guess we are going to Trabzon" diyor. Oyunu nasıl herhangi fikrim yok ama telaffuz noktasında kendisini geliştirmesi lazım.
Benden cok daha iyi anlatacak arkadaslar var burda gerci nacizane bir kac bilgi vereyim..
Kinsey ust düzey atletik bir oyuncu..cok yüzdeli atmasa da kendi sutunu yaratip atabilecek yetenekte...savunması iyudir..savunma ve hücum ribaundlarina katkı saglar..Cok yönlü bir oyuncu aldik kisaca..
Çok şükür Kinsey transferi sonunda bitti. Çok ama çok önemli bir oyuncu transfer ettik. Hayırlı uğurlu olsun. Bu sene de basketbol takımımız yüzümüzü güldürecek inşallah.
Ben basketten hiç anlamam diyebilirim de bir şey sorucam. Bu yeni takım da oyun kurucularımız(hani şu kısa hareketli, top eline yakışanlar) kaliteli oyuncular mı? O bölgedeki kaliteli oyuncuları izlemek gerçekten zevk veriyor.
Ben en bastan beri Preldzic i istiyorum....1 den 4 e kadar her pizisyonu oynuyor..Illa oyun kurucu oyunu yonlendirir diye bir sey yok Preldzic bunu cok iyi yapıyor...Zamaninda Efes te Prkacin vardi pota altindan oyun kurardi neredeyse. .Suan da da Tolga Gecim bu isi cok iyi yapıyor. .
Ismail Senol @ismailsenol 41 dk.41 dakika önce
BSL'de tüm kadrosunu tamamlayan ilk takım Trabzonspor Medical Park oldu. Kağıt üzerinde çok iyi kadro kurdular, uyum sürecini beklemek lazım
Ismail Senol @ismailsenol 38 dk.38 dakika önce
Trabzonspor MP 2015-16
Ismail Senol @ismailsenol 37 dk.37 dakika önce
Veliçkoviç ve Kinsey'nin olası sakatlık sorunları için iki pozisyonun da kalabalık tutulması Trabzon açısından doğru planlama. Çok iyi kadro
Ismail Senol @ismailsenol 30 dk.30 dakika önce
Trabzonspor için hedefi doğru yönetmek gerekiyor. Adım adım gitmek önemli. Bu sezon yine playoff yapmak, Eurocup'ta son 8'i zorlamak gerek.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Modern basketbolda onemsedigim ve bizim oyun planimizda on plana cikan en belirgin ozellik yari sahanin her acisinda pick and roll oynanmasi. Bu butunluk icinde, her oyuncu iyi birer pas istasyonu olmali. Saha gorusu genis, gerektiginde dripling yapabilen pasor uzunlarin onemini gecen sezon vurgulamistim.
Burada iki eksik parcamiz vardi: Oyun zekasi yuksek oyun kurucu ve guclu kanat savunucusu.
Djo'nun saf oyun kurucu olmadigi malum. Engin hamlesi bu acigi giderebilirdi, olmadi. Djo bu gedigi topu mumkun mertebe dagitarak giderebilir. Bost'u hatirlayalim. Top elinde kaldikca hucum akisimiz aksiyordu. Iste gardin tempo sorunu ve buna bagli karar mekanizmasi dedigim sey buydu. Bost'un subat ayi ve devaminda verimli oldugu donemde dikkat ceken ozelligi, yuzde 50'ye yakin dis sut performansiydi, ki DJO Bost'tan cok daha istikrarli bir sutor.
Gelelim ikinci eksige, yani Sf'ye. Bunu da Marshall'in DSK serisindeki oyunuyla aciklamaya calisayim. Ilk macta savunma direncini ilk ceyrek nasil da yukariya cekmisti? Iste Kinsey bunu oyunda oldugu her dakikaya cekebilen bir forvet. Ve tabii sezonun geneline yayan... Bir diger avantaji, uzunlari tepede kullandigimiz setlerde Kinsey icin penetre koridorlarinin acilmasi. Cembere Avrupa'da onun kadar net gidebilen forvet az. Takimda bu kadar atici varken hatta uc uzundan ikisi bile aticiyken Kinsey'den orta mesafe veya dis sut katkisindan cok delicilik beklemek gerek. Ama once savunma. Umarim olur.
.
Hayirli olsun. Gercekten onemli bir hamle.
Yukarida deginmistim, ozetlemek gerekirse:
Teknik olarak
1) Savunma
2) Uzunlarin tepeye cikmasiyla acilan koridorlari penetre ve off ball katlarla degerlendirebilecek atletizm
Yorum