Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beşiktaş, Krasny'den Lamont Hamilton'la anlaşmaya yakın.
    D. Fischer, James Augustine, L. Hamilton'dan birinin yolu nihayet Turkiye'ye dusuyor demek. Guzel, sevindim lig adina.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kinsey işi resmiyete dökülsün artık.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kinsey işi resmiyete dökülsün artık.
        M.Usta'nin twitlerini özledik
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Beşiktaş D.Doğuştan Emre Bayav'la anlaşmış.Ayrıca çok istedikleri Eric Murphy'de imzayı atmış.
          Konyaspor A.Özurgancı ile imzaladı ayrıca Sean Williams'ın cezası kalkmış 1 sene daha kontrat uzattı.
          Galatasaray Caleb Green ile Blake Schilb resmen anlaştı.
          En son axelman tarafından düzenlendi; 22.07.2015, 16:19.

Yorum

• Transferde yaprak kımıldamıyor.
            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Fener icin Papanikolaou yu yazmislar....Alamazlar Insallah...

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fener icin Papanikolaou yu yazmislar....Alamazlar Insallah...
                İyi adam.Alacaklar galiba.

Yorum

• Ben cok begeniyorum abicim insallah alamazlar..
                  En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 22.07.2015, 19:27.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cavanda ayarinda hucumcu bir sol bek...

Hızlı süpürücü bir stoper

Adam eksiltip skora katkı saglayacak bir sağ acik...

Ve Muhammet Demir....

Gecen sene 900 e alınan topcunun bu sene 300 e satilmasi kulübün ekonomik anlamda ne kadar darda olduğunun göstergesidir. .Burdan çıkan diger bir sonuçta bizim göndermeye calistigimiz hicbir oyuncumuya eli yüzü düzgün bir teklif yok..Soner e kimsenin para vermesine gerek yok para almadan gitsin yeter...
                    Bir ara ne oluyor dedim
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir ara ne oluyor dedim
                      Hemen sildim ama yakalamissin hocam 3 5 başlık açık olunca karışıyor bazen

Yorum

• Denver birakacak, zaten son yili. Avrupa'ya doner. Preldzic'i cikarmadan almazlar bence.

Preldzic dedim de, basacaksin parayi yerli statusunde oynatacaksin. Bizde is yapar mi?

Preldzic-Djo-Hardy-Velickovic-Stipanovic besinde point forvet oynarsa acayip bir hal aliriz.

3 numara icin Kinsey mi Preldzic mi? Kinsey derim. Ama Engin'i istiyorsak ve maliyeti Preldzic'e yakinsa Preldzic'i tercih ederim, pozisyon esnekliginden. Gecen seneki Altintig hamlesi gibi bir operasyonu yapabilsek harika olur.

O zaman Kinsey'e gitmeyip daha ucuz bir atletik 3 numara dusunulebilir. Karisik...

Bu arada son bir ayin internet taramasini ancak su son iki gunde yapabildim. Kinsey'le ilgili Avrupa basininda bizimle alakali haber goremedim. Cok ilginc. Gerci Kulig de oyleydi.
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 22.07.2015, 19:51.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu arada halini hatırını sorayım Oğuzcum.İyisindir inşallah.

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada halini hatırını sorayım Oğuzcum.İyisindir inşallah.
                            Sukurler olsun, iyiyim. Sizler nasilsiniz Necmettin Agabey?

Yorum

• Kinsey bitti sonunda.Hayırlı olsun
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• hayırlı olsun imzaladık galiba.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X