Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Basketbol Transfer Dosyası

Hayırlı olsun.

En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 12.06.2015, 21:32.

Yorum

• Ustada yazti twitterde. Transferlerden memnunum şuana kadar.

Yorum

• Combo guardmış, bu durumda onu yedekleyecek yerli guardın takımı oynatan ortalama ustu bir oyuncu olması lazım barış ermiş mesela

Yorum

• Sıra geldi SF ye...
          O isim bu isim aramaya gerek yok.. Direk beobasketin oyuncuları içerisindeki SF lere bakmamız yeterli olacak...

Yorum

• Bu asist ortalamasıyla 1 numara mı oynatıcaz bu adamı?

Yorum

• İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sıra geldi SF ye...
              O isim bu isim aramaya gerek yok.. Direk beobasketin oyuncuları içerisindeki SF lere bakmamız yeterli olacak...
              Baktim bile. Ulm dan Will Clyburn gayet iyi gözüküyor.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu asist ortalamasıyla 1 numara mı oynatıcaz bu adamı?
                Dee Bostum asist ortalamasi daha düşük.

Yorum

• Odom da Beo oyuncusuymuş.Şaşırmadık tabi.
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Odom da Beo oyuncusuymuş.Şaşırmadık tabi.
                    Beo oyuncusu olmayınca daha mı kaliteli oluyor? Veya sırf ordan diye kötü mü?

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beo oyuncusu olmayınca daha mı kaliteli oluyor? Veya sırf ordan diye kötü mü?

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      İyi oyuncu ile alakası yok.Yoksa beo'da çok iyi oyuncular var.Spanoulis,kyle hines Vs.Bütün oyuncularımızın Beo olması ilginç.Beo'nun internet sitesini açıp oradan seçip transfer yapıyoruz gibi.Yoksa tabiki Beo'dan oyuncu alınır.
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyi oyuncu ile alakası yok.Yoksa beo'da çok iyi oyuncular var.Spanoulis,kyle hines Vs.Bütün oyuncularımızın Beo olması ilginç.Beo'nun internet sitesini açıp oradan seçip transfer yapıyoruz gibi.Yoksa tabiki Beo'dan oyuncu alınır.
                        burda çok dillendirildiği için söyledim eğer iyisi de varsa önemli olan en iyisini alabilmek. nerden olduğu önemli değil bana göre.

Yorum

• Bizimkiler şimdi de iyi 3lük atan 3 ve 5 numara alırlar, ikisi de geniş tipler olur. Tam bir sistem takımı oluruz diye düşünüyorum..
                          Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• beobasket'e şöyle bi göz gezdirdim şu 3 isim gözüme çarptı

Will Clyburn (Ulm)
                            Mickael Gelabale (Strasbourg)
                            Charles Lombahe Kahudi(Le Mans)
                            Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• Sanders a ne oldu 3 numara için
                              Bordo-Mavi

Yorum

• DJO hamlesine su acidan bakmak lazim: Randle gonderilip Bost alindiginda, atan degil oynatan gard aldik demisti butun takim yetkilileri. Simdi yine atan garda donuldu. Bunu DJO'yu olumsuzlamak icin demiyorum, kulup idarecilerinin gecen sezonki elestirilere verdikleri cevaplarin icinin ne kadar bos oldugunu gormek lazim. Gerci, takim basarili oldu mu, oldu.

Bost geldiginde de izah etmeye calistigim gibi Markovic duzeninde harika bir playmakera ihtiyaciniz yok. Zaten yari sahada oyun tepeye cikan uzunlar eliyle yonlendiriliyor. Gard tempoyu ayarladigi ve sut soktugu surece makine isleyecekti. Oyle olmadi mi zaten, Bost Subat ayindan play-offlara kadar yaklasik 49% ile sut soktu ve akista aksama olmadi.

Ta ki Efes duvarina carpana kadar... O seride yuksek oyun zekasina sahip ve dogru tercihler yapacak bir lidere ihtiyacimiz oldugu acik secik ortadaydi. DJO, gecen seneki duzende Bost'tan daha verimli olabilir. Hem sut katkisi hem zihinsel olgunlugu hem de savunma cabuklugu avantajlari. Eger topu etrafindaki diger aticilara paylasabilirse bir basamak daha yukari cikariz.

Hayirli olsun.
                                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.06.2015, 10:58.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X