Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Terrance Kinsey ile anlaşmak üzereymişiz.

Hayırlısı bakalım.

Bu arada Erdem de Büyükçekmece ile anlaştığını yalanladı.

Yorum

• Bu hafta Can Maxim Mutaf ve Terrance Kinsey transferleri bitebilir.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu hafta Can Maxim Mutaf ve Terrance Kinsey transferleri bitebilir.
        inşallah biter bitsin artık bu sezon futboldan daha çok basketboldan umutluyum.
        2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• can maxim beşiktaşta diye biliyorum sıkıntımı olmuş transferde?

Yorum

• eğer öyleyse yazık olmuş.
            2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Can Maxim için bizim takım çok ideal şu kadroyla. Bjk'de Muratcan ve Caner'den süre çalması zor.

Altyapılarda birçok kez izleme şansım olmuştu. Pozisyonuna göre güçlü bir çocuk. Bileği de düzgün. Gelirse katkı sağlar. Tam bir üç numara diyemeyiz.

Kinsey ise hazırsa yani sağlıklıysa bence savunma ve atletizm açısından büyük bir açık giderir. Hele tek kulvarda gidecek bir takım için önemli bir parça olur.

Kelati'yle görüşmüşlerdi. Kelati'yle Kinsey apayrı tarzda oyuncular. Hangi sistem için birbirinin alternatifi oldular, açıkçası merak ediyorum.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Since1912KsK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                can maxim beşiktaşta diye biliyorum sıkıntımı olmuş transferde?

Transfer henüz netleşmedi diye biliyorum ben de.

Yorum

• Maxim ile Kinsey i alsak bile o bölgeye bir transfer daha yapmamız lazım. Ayrıca kinsey pek doğru bir tercih gibi gelmiyor bana.(tamamen sakatlıklarından dolayı yoksa yetenek olarak tam bir oyuncu)
                  'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Can Maxim için bizim takım çok ideal şu kadroyla. Bjk'de Muratcan ve Caner'den süre çalması zor.

Altyapılarda birçok kez izleme şansım olmuştu. Pozisyonuna göre güçlü bir çocuk. Bileği de düzgün. Gelirse katkı sağlar. Tam bir üç numara diyemeyiz.

Kinsey ise hazırsa yani sağlıklıysa bence savunma ve atletizm açısından büyük bir açık giderir. Hele tek kulvarda gidecek bir takım için önemli bir parça olur.

Kelati'yle görüşmüşlerdi. Kelati'yle Kinsey apayrı tarzda oyuncular. Hangi sistem için birbirinin alternatifi oldular, açıkçası merak ediyorum.
                    Maxim mevcut piyasada iyi transfer vasat savunmacı. Boş bırakıldığında özellikle alan savunmalarına karşı ceza kesebiliyor. 2 numaraya daha uygun olduğu konusunda hem fikirim.

Maxim olursa Kelati transferi yapılmaması lazım. Kelati Avrupa şampiyonalarında düzgün şutörlüğünün yanı sıra vasatın üstünde savunmasını gördük. Penney,Can dan savunması daha iyi.Penney alınmasa idi banko alınmalıydı. Hem de Avrupa pasaportuna sahip.Takım içi denge şart. Benim tercihim de Kinsey tarzı olurdu. Oğuz Zeytinin yazdıklarına katılıyorum. Oyunun iki tarafını da iyi oynuyordu. Kinsey geçen 23 Aralık ta Pessaroda forma giydi hiç maç kaçırmadı. Nisan ayında Malagaya geçti maç kaçırmadan 5 maç oynadı. Kinsey olacaksa idi detaylı sağlık kontrolü şarttı.
                    Pessaro (İtalya) Ort. İstatikleri
                    16 maçta 29,6 dk 12,4 S. %46,6 2 lik (61/131)- %20,9 3 lük (9/43) -% 87,5 1 lik (49/56) 1,7of. 4,9 def. top. 6,6 Rib. 1 as
                    2,1 tç 2 tk
                    Unicaja Malaga
                    5 maçta 14,8 dk. 2,2 S. % 28,6 2 lik (4/14) - % 0,0 3 lük (0/5)- % 75 1 lik (3/4) 0,8 of. 2,4 Def top. 3,2 Rib. O,6 as.
                    1,4 tç 0,6 tk

Maxim olursa o bölgeye şu an için yabancı düşünülmüyor. Maxim-Kinsey transferi daha efektif olurdu.Penney-Can 2 numarada birbirini yedekleyebilirdi.
                    TS basket Genel Sekreteri Bora Numanoğlu Tweeter da
                    İSTEDİĞİMİZ YERLİ 2 NUMARA OLMAZSA HEMEN 5 YABANCIYA GEÇİP 2,4 YABANCI OLACAKTIR
                    TUTKU/EL AMİN/ALPER
                    SÜPRİZ/CAN
                    PENNY/SÜPRİZ
                    KAYA/ÖNDER/SÜPRİZ
                    JACK/EREN
                    Yazışmalar sonucu Penney 3 numara gözüküyor.
                    Bugün yerli transferinin sonu. Bakalım hangi oyuncular ile anlaşılacak.Ona göre yorumlama yaparız
                    En son dread61 tarafından düzenlendi; 31.08.2013, 04:48.

Yorum

• İlk olarak dread61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maxim mevcut piyasada iyi transfer vasat savunmacı. Boş bırakıldığında özellikle alan savunmalarına karşı ceza kesebiliyor. 2 numaraya daha uygun olduğu konusunda hem fikirim.

Maxim olursa Kelati transferi yapılmaması lazım. Kelati Avrupa şampiyonalarında düzgün şutörlüğünün yanı sıra vasatın üstünde savunmasını gördük. Penney,Can dan savunması daha iyi.Penney alınmasa idi banko alınmalıydı. Hem de Avrupa pasaportuna sahip.Takım içi denge şart. Benim tercihim de Kinsey tarzı olurdu. Oğuz Zeytinin yazdıklarına katılıyorum. Oyunun iki tarafını da iyi oynuyordu. Kinsey geçen 23 Aralık ta Pessaroda forma giydi hiç maç kaçırmadı. Nisan ayında Malagaya geçti maç kaçırmadan 5 maç oynadı. Kinsey olacaksa idi detaylı sağlık kontrolü şarttı.
                      Pessaro (İtalya) Ort. İstatikleri
                      16 maçta 29,6 dk 12,4 S. %46,6 2 lik (61/131)- %20,9 3 lük (9/43) -% 87,5 1 lik (49/56) 1,7of. 4,9 def. top. 6,6 Rib. 1 as
                      2,1 tç 2 tk
                      Unicaja Malaga
                      5 maçta 14,8 dk. 2,2 S. % 28,6 2 lik (4/14) - % 0,0 3 lük (0/5)- % 75 1 lik (3/4) 0,8 of. 2,4 Def top. 3,2 Rib. O,6 as.
                      1,4 tç 0,6 tk

Maxim olursa o bölgeye şu an için yabancı düşünülmüyor. Maxim-Kinsey transferi daha efektif olurdu.Penney-Can 2 numarada birbirini yedekleyebilirdi.
                      TS basket Genel Sekreteri Bora Numanoğlu Tweeter da
                      İSTEDİĞİMİZ YERLİ 2 NUMARA OLMAZSA HEMEN 5 YABANCIYA GEÇİP 2,4 YABANCI OLACAKTIR
                      TUTKU/EL AMİN/ALPER
                      SÜPRİZ/CAN
                      PENNY/SÜPRİZ
                      KAYA/ÖNDER/SÜPRİZ
                      JACK/EREN

Yazışmalar sonucu Penney 3 numara gözüküyor.
                      Bugün yerli transferinin sonu. Bakalım hangi oyuncular ile anlaşılacak.Ona göre yorumlama yaparız
                      Bu depth chartta Zuza yok! İlginç...
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu depth chartta Zuza yok! İlginç...
                        Zuza olmaması sevindirici
                        4-5 oynayabilecek çapraz denklemli bir yabancı alacakmışız. Çapraz denklemi henüz çözemedik
                        Mevcut kadroda sence El amin ile olur mu?

Yorum

• Zuza gönderilmeyip tribünde tutulacak herhalde.5. yabancı hakkımızı lig devam ederken durumumuza göre kullanırız.

Yorum

• yerli oyuncu transferinin son günü bugün hareketli bir gün geçiricez gibi 1-2 transfer gelebilir gidecek isimler olabilir

Yorum

• CAN MAXİM MUTAF TRABZONSPOR'DA...
                              Ayrıntılar ilerleyen saatlerde...

Kaynak: Trabzonspor Basket
                              En son Sacit tarafından düzenlendi; 31.08.2013, 13:24.

Yorum

• Harika olur gerçekleşirse.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X