Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oğuz üstteki mesajımı da alıntıladım şimdi dediğim gibi ben yanlış anlamışım konuyu kadroda bulunması gereken 5 tane 24 yaşaltı oyuncusu 12 kişilik maç kadrosu için geçerli değil, sezon içerisindeki kadro için geçerli.Bu sezon Bekodaki 12 kişilik maç kadrolarını inceledim çoğu takım 2 tane kendi altyapı oyuncusuna yer vermiş maç kadrolarında.

Söylediğin gibi şimdilik Caner ve Volkan altyapı oyuncularımız statüsünde oynuyorlar.Ben altyapıdan en fazla bir oyuncuyu yukarı çıkaracaklarını düşünüyorum.Bu ya İsmet olur ya da başka bir oyuncu.Senin de söylemiş olduğun gibi maddeleri 2. ligin yönergesi ile karşılaştırdığımda 24 yaşaltı 5 oyuncunun ligimizin herhangi bir takımından yetişmiş olmasının yeterli olduğunu çıkardım.

Benim anladığım kadarıyla Alpella ile hukuki bir bağımız yok ama o takımın altyapısından yetişmiş oyuncuları altyapı oyuncuları saydırabiliyoruz.Caner Öner,Ramazan Öksüz ve Volkan İncekara bunun örnekleri.Ki bu TB2L için geçerliydi, yukarda da söylediğim gibi Beko için bu geçerlilik yok galiba.

Aslında biraz karmaşık bir madde şimdi fikrimi değiştirdim TB2L'nin yönergesini okuyunca ve ikisini karşılaştırınca söz konusu 24 yaşaltı 5 oyuncunun herhangi bir kulüpten yetişmesinin yeterli olacağını çıkardım.
    Anlaştık o zaman
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bütçenin ne kadar olacağı en önemli şey şu durumda.
      Tahminim 5 Milyon civarında bir bütçeyle yola çıkılacaktır.

Kadroya katılması çok zor olmayacak ve faydalı olacağını düşündüğüm isimler ise şöyle:

1 Numara İçin
      Hakan Köseoğlu,
      Soner Şentürk,
      Can Altıntığ

2 Numara İçin
      Yunus Çankaya

3 Numara İçin
      Ersin Görkem,
      Ceyhun Altay,
      Erkan Veyseloğlu

4 Numara İçin
      Mutlu Akpınar,
      Ümit Sonkol

5 Numara İçin
      Furkan Aldemir,
      Umut Yenice

Bunlardan 2-3 tanesi alınabilse olumlu işler yapabilir bu takım.
      Fobbs muhtemelen gönderilir.
      Jamison kalıcı olduğuna göre, 2 tane yabancı guard ve bir 4 numara düşünülebilir ilk etapta.
      Ya da bunları yazmadım varsayın.
      Sinan Güler ya da Barış Ermiş'ten birisi bile kafi beni mutlu etmek için.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Sinan Muratcan kardeşleri bir takımda toplasak hiç fena olmaz.

Yorum

• el amin solomon ve granger ı alsak ilk senemizde şampiyon oluruz.. ama alt yapı yetersiz önce alt yapı sağlamlaştırılmalı...
          Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            el amin solomon ve granger ı alsak ilk senemizde şampiyon oluruz.. ama alt yapı yetersiz önce alt yapı sağlamlaştırılmalı...
            Bu 3 oyuncu da çok iyi oyuncular (ElAmin , Solomon , Granger )gelseler bencede çok iyi bir takım oluruz.Birde eskiden Karşıyaka da oynayan Hosley'i aldık mı süper kadromuz olur
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              el amin solomon ve granger ı alsak ilk senemizde şampiyon oluruz.. ama alt yapı yetersiz önce alt yapı sağlamlaştırılmalı...

İyi oyuncular ama maliyetleri çok yüksek o yüzden üçü de şimdilik hayal bana göre.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İyi oyuncular ama maliyetleri çok yüksek o yüzden üçü de şimdilik hayal bana göre.
                İnşallah zaman sonra maliyetimiz büyür ve iyi oyuncular İnşallah transfer edebiliriz

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ülker altyapısında Ersan Ilyasova, Oğuz Savaş ve Derya Yannier ile birlikte Alaeddin Hoca'nın oyuncusuydu.

Bahçeşehir Üni. Endüstri Mühendisliği bölümünü bu yıl bitirecek diye biliyorum.

Salonda da dışarıda da efendi bir oyuncu olarak görünüyor.
                  İyi bölüm bitiriyor.

Hem Basketbol hem üniversite

Tebrikler.
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• 5-6-7 trabzonsporun ilk sezondaki yeri burası....
                    eğer 5. olabilirsek playoffta 1 grup atlar 2. grubunda tadıyla bırakırız.
                    o yüzden transferlerde ilk senede fazla uçmaya gerek yok.
                    uçacaksak, bjk engin atsür'ü alalım oyun kurucudan bu işi başlatalım...
                    [ille d' 7]

Yorum

• Trabzonsporumuza Bir Ömer Aşık Güzel olur

Yorum

• İlk olarak shenka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonsporumuza Bir Ömer Aşık Güzel olur

Ömer Aşık büyük ihtimalle seneye NBA'de forma giyecek.NBA'a gitmese dahi bizde oynaması olanaksız Fener'de yılda tam 1 milyon dolar alıyordu.Bizim şimdilik bir oyuncuya bu kadar ücret vermemiz imkansız.Takımda kesinlikle Ömer Aşık tarzı bir pivota ihtiyacımız var.Bu ihtiyacımızı muhtemelen bir amerikalı ile gidereceklerdir.

Can Uğur Öğüt transferi gerçekten çok iyi olurdu gibime geliyor.Çok iyi oynamıştı bizim maçlarda keza TB2L'deki ortalamaları da gayet iyi ve sadece 18 yaşında.Gerçi Telekom'dan alabilir miyiz bilemiyorum.

Yorum

• Ben hala güler kardeşlerde ısrarlıyım.En azından Sinan.

Yorum

• Sinan Güler gelse bence de iyi bir transfer olur

Yorum

• Ömer Aşık ısrarı artık bitsin!

Granger basketbolu bıraktı arkadaşlar, kendinize gelin.

Solomon, çok yetenekli ancak çok da hırslı... Ve hırsı genellikle oyununun önüne geçiyor. Ve yapması gerekenleri yapamıyor. Ayrıca çok da pahalıdır kendileri...

Sinan-Muratcan Güler: Aynı pozisyonu oynayan benzer fizik ve özelliklere sahipler. İkisi birden lüks olur. Biri dahi büyük olaydır.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bir aralar Efes de Marcus Brown vardı hala yaşar mı kendileri bigben

Almışken Kambala'yı da alsınlar, bu arada o da basketbolu bırakmıştır değil mi Fener'de iken doping yapmıştı diye hatırlıyorum.Geçen sene Rusya'da Rostov'da oynuyordu galiba.
                                En son Murat' tarafından düzenlendi; 14.05.2010, 23:33.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X