Pasecniks boy haricinde sifir bir eleman ya bence gayet kötü hamle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Pasecniks değildir inşallah. Silins olursa sevinirim.
Beklediğimiz gibi stretch 5... Tepe ikili oyun sonrası açılabiliyor. Yüzü dönük oyunu var. Şutu var. Fiziği de iyi... Post up savunması zayıf. Orada İsmail ve Yeboah gibi yardım getirebileceğimiz adamlar var.
İyi hamle.
Akıllardaki soru şu: Rotasyon ve roller... Ve de en önemlisi, oyun kurucu. Grant ve/veya Gordon bunun altından kalkabilecek mi?
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bir önceki mesajda sorduğum sorudan devam edeyim: Roller ve rotasyon...
Şüpheyle yaklaştığımız esas nokta, takımı kimin oynatacağıydı.
Reed iki sezondur yanında Alex Perez varken sayı krallığına gidiyordu. Tinkle ve Yeboah'a kim hazırlayacaktı?
Bu ve benzeri sorular veya endişeleri haklı buluyorum. Zaten yeterince tartıştık. Gordon ve Grant'in oyun kurucu özelliklerinden çok skorer vasıflaeına şahitlik etmiştik.
Fakat...
Geçen sezon EL şampiyonu olan Fb'nin de gard rotasyonunda saf bir oyun kurucu yoktu. Bunu, vaziyetimizi meşrulaştırmak için yazmıyorum. Üzerine tartışalım, düşünelim diye belirttim. Hatırlatmak gerekirse;
Devon Hall
Guduric
Baldwin
E. McCollum
Topu elinde isteyen, atletik, hem çembere gidebilen hem de şutundan oynayabilen gardlar.
Jasikevicius, bu kısa rotasyonunun yanına çok iyi kanatlar koydu. Hem iç - dış dengesini sağladı, tempoyu kanat oyuncularıyla yönetti. Elbette başta Nigel Hayes'le...
Aynı olmasa da benzer yapıya NBA şampiyonu OKC'de de rastlıyoruz. Shai takıma liderlik yapsa da saf bir oyun kurucu değildi. Ona da kainatta J. Williams çok destek verdi. C. Wallace, Wiggins, Caruso SGA'ya savunma ve şut desteği verdiler (Bizim de oyun liderimiz Reed olacaktır. Onun skorerliğinden faydalanırken bir de arkadaşlarına hazırlanmasını bekleyecek miyiz?).
Koç Ernak, İ. Cem - Reed - Gordon - Grant rotasyonundan açık sahada tempolu bir oyun bekleyecektir. Sete kalınca üretkenliğin az almaması için kanat desteğini Tinkle - Yeboah - Okben'den ne kadar alabileceği? Bunların bitiriciliği haricinde yaratıcılığını kastediyorum.
Dolayısıyla önce savunma, ardından Delgado faktörüyle ribaund hakimiyeti ve yüksek tempoda hızlı hücum bekliyorum takımdan. Bu plan ne kadar işlerse, sıralamada yerimiz yükselir.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yıl NCAA'de takipmettiğim, muhtemelen seçilemeyip Avrupa'ya düşebilecek oyuncuları paylaşayım:
Zakai ZEIGLER - Tenneessee - 2002 - PG
Aslında Zeigler mezun olacaktı fakat mastera devam edip beşinci yılını oynamak istiyor. Hatta bu durum davalık oldu. Kolej sporundaki ücret düzeninin değişmesiyle oyuncular okulda kalmak istiyor. NIL (Name, image, likeness) olayından dolayı ülkemizdeki gençler de artık koleji daha çok tercih edecek.
Drew THELWELL - Iowa - 2002 - G
Thelwell tam Avrupa basketbolu oyuncusu. Dengeli. Savunmacı. Bencil değil. Hem penetre sonrası hem de sabit şutu var. Gelişir bu çocuk.
Brice WILLIAMS - Nebraska - 2001 - SF
Aslında üç numara için kısa görünüyor fakat kuvvetli bir çocuk. Sahayı çabuk geçiyor. Zeki.
Great OSOBOR - Washington - 2002 - PF
Osobor'u gördüğümde Zion'a benzetmiştim. Fizik olarak da andırıyor, post oyunu ve pasör özellikleri de... Avrupa'ya uyum sağlayamayabilir,kafa olarak. DeShaun Thomas, Justin Anderson, Kyle Weems, Nigel Hayes gibi kısa - kalın forvetler buralarda iyi işler yaptılar.
Aziz BANDAOGO - Cincinati - 2001 - C
Pota altında iyi bitiren, ikili oyun oynayan, perde zamanlaması ve açısı iyi, mobil çember koruyucu...
Clifford OMORUYI - Alabama - 2001 - C
Aziz'le benzer özelliklere sahip.
Master için kalıp NIL'dan faydalanacaktı, davayı kaybetti. Draft edilmedi. Pistons'la Yaz Ligi oynadı. Açıkçası şu son bir iki ay istediği gibi geçmedi. Ama Fransa Ligi'ne adım atması güzel oldu. Çok kısa, çabukluğu ve zekasıyla bunu örtmeye çalışıyor.
TOFAŞ, adamım V. Sanders'le ilgilenmişti (Hatta anlaştığı söyleniyordu). Olmayınca Besson'u aldı. 4 nunara için Kuban'dan beğendiğim Whaley'yi aldılar. Bütçe düştü. İyi koç Rajkovic ve doğru oyunculara gidiyorlar.
Takımların bugünkü durumuna bakarsak;
* Efes - Fb
* Bjk - BK
* TT - Gs
* Biz
* Aliağa - Tofaş - Mersin - Erok
KSK - Bursa - Manisa - Merkezefendi - B. Çekmece (Şu an için belirsiz)
Yorum
-
TOFAŞ, adamım V. Sanders'le ilgilenmişti (Hatta anlaştığı söyleniyordu). Olmayınca Besson'u aldı. 4 nunara için Kuban'dan beğendiğim Whaley'yi aldılar. Bütçe düştü. İyi koç Rajkovic ve doğru oyunculara gidiyorlar.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
+ Maxwell LewisAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Erok, Thurman'i almış. Oostende'den beri takip listemdeydi. Son iki yıl Wolves'ta oynuyordu. Türkiye'de de Beşiktaş'a karşı oynadığında tanışmıştık.
Screenshot_20250726-155034_WhatsApp.jpg
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayri Gür onarım ihalesinin şartnamesine baktım. Kapsamlı bir onarım var, koltuklar değişiyor ancak zemin ve skorboard değişimiyle ilgili bişey görmedim. Protokol tribünü, koltuklar, fitness salonu, konferans salonu ve tribün aralarındaki duvarların onarımı ve boyanması gibi onarımlar var.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Euroleague'e katılabilmemiz için ne yapmamız gerekli peki
- Beğen 1
Yorum
-
haas üstat, konu hakkında bilgi sahibi.En son Mehmet Cihan Kocaman tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Valla özellikle parkeyle ilgili bişey görememek hayal kırıklığı yarattı bende. Bi de koltuk renkleriyle ilgili bölüme "idarenin belirleyeceği renk" yazmışlar, o da net değil yani. Ama duvar renklerini beğendim.
Volkswagen Arena'yla başlayan, Sinan Erdem'in restorasyonuyla süren koyu ton / karanlık salonlar beğenilmişti. Bu sezon Mersin salonu çok konuşuldu. O da GSM'ye bağlı diye biliyorum.
haas sağ olsun, birkaç görsel paylaştı, bence güzel görünüyor. İnşallah çalışmalar yetişir. Hayırlı olsun.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Sezon içinde Cömert Bey ve diğer yetkililere salonun durumundan yakınmıştık. Kamera açısı, ses sistemi, internet, portatif saha içi koltuklar, sarı merdiven boşlukları... Hatırlar mısınız, Fb Koleji maçında sahadaki süre kornası çalışmıyordu.
Volkswagen Arena'yla başlayan, Sinan Erdem'in restorasyonuyla süren koyu ton / karanlık salonlar beğenilmişti. Bu sezon Mersin salonu çok konuşuldu. O da GSM'ye bağlı diye biliyorum.
haas sağ olsun, birkaç görsel paylaştı, bence güzel görünüyor. İnşallah çalışmalar yetişir. Hayırlı olsun.Ekli dosyalarBu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
Bu galeride 1 fotoğraf var.En son Mehmet Cihan Kocaman tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum