Çarşamba günü Medical Park Trabzonspor'un gündemindeki guard adaylarından biri olduğu haberini geçtiğimiz Vuk Radivojevic ile anlaşma sağlanmış. Evren, Ersin, Obasohan, Wright, Mutlu transferlerinden sonra bordo mavili takımın 6. transferi olan Radivojevic 1983 doğumlu ve 1.97 boyunda. 8 yıllık üst düzey basketbol kariyerinin 5 yılını Kızılyıldız'da geçiren Sırp oyuncu, 2007-09 yılları arasında 2 sezon ACB takımlarından Fuenlabrada'nın da formasını giydi. Geçen yıl yuvası Kızılyıldız'a geri dönen oyun kurucunun en büyük özelliğinin atletikliği ve ilk adım çabukluğu olduğunu Çarşamba günkü postta da söylemiştik. Belli bir standartın altına düşmüyor. Nedir bu standart? 7-8 sayı, 3-4 ribaund, 3-4 de asist. Zaten atacak adamın bir hayli fazla olduğu takımı 'Oynatmak' amacıyla geliyor öncelikli olarak. Agresif yapısı, hırslı oluşu ve pes etmeyişi taraftarın beğenisini kazanacaktır. İki elini de kullanabiliyor olması, iyi bir penetreci olması ve sayılarının büyük bir çoğunluğunu adamını geçerek bulması onun saha içi artıları. Geçen yıl bir ara Beşiktaş Cola Turka'nın da gündemine girmişti kendisi ama o zaman gerçekleşmemişti transferi. Kısmet bugüne ve Trabzon'a imiş.Salsabasket özel haberidir.
Bir transfer daha gerçekleştirdik Şükürler olsun
ALLAH'ın izniyle zirveye oynayacağız hem futbolda hem de basketbolda
İnşallah futbol takımımızda iyi transferler yapacakdır ve Şampiyon olacağımıza inanıyorum
Beko Basketbol 1.Ligi’nin yeni takımı Trabzonspor, efsane antrenör Aydın Örs ile anlaşmasının yanında yaptığı flaş transferler ile lig için ‘bomba gibi geliyorum’ mesajı veriyor...
BOMBALAR PATLIYOR
Avrupa’nın sayı kralı Obasohan, Türkiye’de bir dönem fırtına gibi esen Wright’ı transfer edip Sırp Radivojevic’in işini de bitirmek üzere olan Bordo-Mavililer, yerli de de Evren, Ersin Görkem’den sonra Mutlu Çelik’i de alarak kısa sürede bombaları patlattı.
TRANSFERİ KAPATIYORUZ
Genel Direktör Doğan Hakyemez, Mutlu’yu da alarak transferde son noktaya ulaştıklarını belirterek, “Şimdi guard hedefimiz olan Radivojevic ile anlaşmaya yakınız. Bu transferi bitirerek, transfer defterini kapatmak istiyoruz. Kısa sürede kaliteli yerli ve yabancı takviyeler yaptık. Bu yönde yönetime destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.
AYDIN ÖRS BİTMİŞTİR
Trabzonspor Basket Takımı’nın Başkanı Saner Ayar, Aydın Örs transferinin artık bittiğini tecrübeli hocanın gelecek hafta Trabzon’a gelerek basın huzurunda resmi imzayı atacağını ifade ederek, “Aydın Örs gibi önemli bir ismi kadromuza katmaktan dolayı çok mutluyuz. Onun ve Doğan Hakyemez’in başında olduğu ekip, Alaeddin Yakan ve güçlü oyuncu kadrosuyla bu sezon önemli başarılar elde edecektir” diye konuştu.
Mutlu "ÇELİK" kim
Eski bir futbol hakemi değil miydi o ?
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Tam benim istediğim tipte bir guard aldık.Sırp ekolü çok iyi guardlar çıkaran bir ekol.İstatistikleri de beni tatmin ediyor.İnşallah iyi olur.Şimdi sıra kadroyu boşaltmada.
Transfer bitmiştir diyorlar bence bu kadro yetersiz hala yapılan transferler iyi ama geçen seneden takımda kalacak basketbolculardan tbl de rotasyonda kullanabileceğimiz oyuncu yeterlilik açısından az yabancı oyuncu alma hakkımızı sonuna kadar kullanmalıyız bence ve birkaç iyi yerli oyuncu takviyesi yapılmalı.Seneye ilk 4 takım içinde olmayı hedefliyoruz . Efes ve feneri geçmemiz gerçekçi olmak gerekirse çok zor , Oktay mahmutiyi takımın başına geçirmiş bir galatasarayı da zor beşiktaş son yıllarda mali açıdan çok zor günler geçirse de yabancı oyujcu transferleri bir o kadar da iyi oluyor türk telekomda oldukça iyi bir bütçeye sahip ve çok önemli bir takım , Keza banvit karşıyaka da kısıtlı bir bütçeye rağmen çok iyi kadrolar kuruyorlar . Geçen senenin flaş takımı ve bizim baş belamız bornova da ligde ki 2. yılına dahada tecrübelendi. bu kadar iyi takımlar karşısında bizim bu kadroyla yeterli olduğunu ve bizi hedeflerimize ulaştıracağını açıkçası düşünmüyorum. Tabi ki bu takımların hepsine karşı kesinlikle üstün olduğumuz bir tek yön var o da Doğan HAKYEMEZ, Aydın ÖRS ve Alaaddin YAKAN üçlüsü Efes Pilsen efsanesini yapan ikili ile yıllarını ülker alt yapısından çok önemli oyuncular çıkmsını sağlayan allaattin hoca tüm rakiplerimize karşı bizi üstün kılacaktır
Haydi bakalım hayırlısı
Yorum