Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zamanında bu ligi sallayan Solomon NBA'ya gittiğinde ancak kenardan havlu sallamıştı.O nedenle ordan alacağımız oyuncunun öyle Reddick gibi hatta Kwame gibi oyuncuları getirmek çok zor.Bunların senelik ücretine bu ligde kafaya oynayan takımlar kuruluyor.

Bizim alacağımız oyuncu büyük ihtimal takımının rotasyonunda 8. 9. sıradaki bir oyuncu olur.Ayrıca buda onun kötü olduğu anlamına gelmez...

Yorum

• İlk olarak mavidere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Normal sezon maçlarını sadece Spormax veriyordu (şifresiz olarak) Sonuç olarak seyredebilmek için Digitürk üyesi olmak gerekli. Ama bu sene ne olur bilemem.
      Sadece Spormax değil SKY TURK de normal sezon maçlarını veriyordu.

Ağırlıklı olarak FB Ülker-BJK CT-GS CC maçları Spormax'ten, EFES p. ve diğer takım maçları ise SKY TURK'ten yayınlanıyordu.
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 22.05.2010, 09:05.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zamanında bu ligi sallayan Solomon NBA'ya gittiğinde ancak kenardan havlu sallamıştı.O nedenle ordan alacağımız oyuncunun öyle Reddick gibi hatta Kwame gibi oyuncuları getirmek çok zor.Bunların senelik ücretine bu ligde kafaya oynayan takımlar kuruluyor.

Bizim alacağımız oyuncu büyük ihtimal takımının rotasyonunda 8. 9. sıradaki bir oyuncu olur.Ayrıca buda onun kötü olduğu anlamına gelmez...
        Herhalde Orlando da ilk beş balayan Reddick tutup da TBL'ye yeni çıkmış takıma gelmez.

Ama bu lige Jeff Trapegnier, Kendrick Brown, Ukic, Kinsey, Ricky Davis, J. Davidson, Q Douby, Alex Scales... (devam edeyim mi?) gibi bir çok NBA kökenli oyuncu geldi.

Bunların çoğu oradaki takımlarında ana rotasyonda yer almayıp minimum kontrata veya mid-level exception'a oynayan oyunculardı.

ÖNEMLİ NOT: Kwame konusu bir ironidir. Oyuncunun yeteneksizliğine vurgu yapılmıştır. Yani "her NBA oyuncusu da süperman değildir" denmek istenmiştir.

EK: Kwame gibi bir (affedersiniz) kazma, bu sezon Pistons'dan 4,1 M $ almıştır. Bu meblağ benim takımımın bütçesi kadardır zaten...
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Ayhan Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alaaddin hoca yı trt 3 te izledim,istanbul da 7 500 - 10 000 arasında seyirci beklediğini söyledi. sanırım takımımız iyi gittiğinde bu gerçekleşebilir.baskı nın kendilerine çok iyi geldiğini dodo nun katkısının duayen olmasından kaynaklandığını söyledi ki son derece yerinde bir tespitti.
          dodo nba den de transfer yapabileceklerini belirtmiş.
          acaba bizim portland tan da bir transfer yapılabilir mi düşünüyorum?patrick mills mesela?yada travis diener?
          geçen sene heryerden kovulan darius miles olabilr mi acep?
          yada çin ligi nde çekirdek parasına oynayan bir marbury?
          ama daha önce de yazmıştım yabancı alacaksak mutlaka litvanya lı almalıyız,hem ucuz hem de kaliteli genç oyuncular,sürüsüne bereket.
          (bir ara stombergas vardı ne oldu ona?)
          İstanbul'da hangi salonda hangi takıma karşı 7500 kişi toplayabilirsin!?

İmkansızzzz!!!

Neden?

Çünkü, ligdeki İstanbul takımlarına bakalım: EP - Bjk - Fb - GS

Bunların hangisi tüm salonu yani 7-8 bini sana verir?

Abdi İpekçi'de GS veya FB mi?

Akatlar'da Bjk mı?

Veya Ayhan Şahenk'te Efes mi?

Belki Efes!

Ancak Efes'in bu sene yukarıdaki takımlarla oynarken uyguladığı bilet fiyatı politikasından sayın hocamızın haberi olmaması imkansız.

Biz bu sene, " Haydi Abdi İpekçi'ye dolduralım salonu, eyy İStanbul'daki TS'liler, bu fırsat bir daha ele geçmez" ve final grubunda Ataköy'de toplanalım derken bunu kastetmiştik.

Yeşilyurt maçında, Beykoz'da, İbb maçında "bedava" maçlara gelme zahmetine katlanmayan büyük (!) TS sevdalıları şimdi mi gidip 30-40 lira verecek taa Maslak'taki Efes maçı için? (Zaten o maçlara da daha önce Yeşilyurt'a, Pertevniyal'e, Beykoz'a giden insanlarımız gider...)

Sözün özü, artık İstanbul'da binlerce kişi toplama hedeflerimiz, hayale dönmüştür (kupa-tarafsız saha maçları dışında)...

Ayrıca İstanbul'u boşversinler lütfen!

Önce Trabzon'da salon sporu kültürünü yaymaya çalışsınlar.

Koltuklara basmadan oturarak maç izlemeyi aşılasınlar insanlara.

KTÜ'den gençleri, liselerden kardeşlerimizi salona ve spora çeksinler.

Aileleri yanlarına alsınlar...

Salonu cazibe merkezi yapsınlar.

Danslar-yarışmalar vs. planlasınlar.

Maçtan önce bir anons yapıp " serbest atış atan bizsek, penaltı kullanırken yapılan oooooooo'yu yapmayın, aksine sessiz kalın" desinler.

Rakip pota arkasındaki seyirciler, biz savunmadayken orayı "geçilmez duvar"a çevirsinler.

"Savunmada ıslık-hücumda alkış" pratiğini yazsınlar duvarlara...

"lalaalala Bordo-Mavi"leri, maçın sonuna veya devre arasına saklasınlar...

Karışık oldu farkındayım ama doluyum bu konuda.

Affola

Yorum

alaaddin hoca yı trt 3 te izledim,istanbul da 7 500 - 10 000 arasında seyirci beklediğini söyledi. sanırım takımımız iyi gittiğinde bu gerçekleşebilir.baskı nın kendilerine çok iyi geldiğini dodo nun katkısının duayen olmasından kaynaklandığını söyledi ki son derece yerinde bir tespitti.
            dodo nba den de transfer yapabileceklerini belirtmiş.
            acaba bizim portland tan da bir transfer yapılabilir mi düşünüyorum?patrick mills mesela?yada travis diener?
            geçen sene heryerden kovulan darius miles olabilr mi acep?
            yada çin ligi nde çekirdek parasına oynayan bir marbury?
            ama daha önce de yazmıştım yabancı alacaksak mutlaka litvanya lı almalıyız,hem ucuz hem de kaliteli genç oyuncular,sürüsüne bereket.
            (bir ara stombergas vardı ne oldu ona?)
            Sizin Portland

İyimiş...

Patrick Mills'in çaylak konratı devam etmiyor mu?

Diener free agent. Aslında o çocuk fena bir gard değil. Takımı oynatmayı seviyor.

Miles'ın pozisyonuna dün oyuncu getirildi. (Getirilmeseydi de zordu)...

Yorum

• Bize gol kralı yaramıyor.Sayı kralı yararlı olur mu
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sizin Portland

İyimiş...

Patrick Mills'in çaylak konratı devam etmiyor mu?

Diener free agent. Aslında o çocuk fena bir gard değil. Takımı oynatmayı seviyor.

Miles'ın pozisyonuna dün oyuncu getirildi. (Getirilmeseydi de zordu)...
                en sonunda diener da birleştik...
                mills in kontratı feshedilebilir,beklemek lazım. yaz ligi nde oynaması muhtemel.yani zor. jeff pendergraph olabilir mi bilmiorum.
                7500 kişi derken hocamız da bende toplam seyirciden bahsetmiştim. olabilir.seyircimiz futbol seyircisi ağırlıklı katılıyorum. o yuzden nolin maçında karşı tribüne geçtim artık sıkıntıdan. rahat rahat ta izledim aytek abi ile birlikte.(eski efsane basketbolcu)

Yorum

en sonunda diener da birleştik...
                  mills in kontratı feshedilebilir,beklemek lazım. yaz ligi nde oynaması muhtemel.yani zor. jeff pendergraph olabilir mi bilmiorum.
                  7500 kişi derken hocamız da bende toplam seyirciden bahsetmiştim. olabilir.seyircimiz futbol seyircisi ağırlıklı katılıyorum. o yuzden nolin maçında karşı tribüne geçtim artık sıkıntıdan. rahat rahat ta izledim aytek abi ile birlikte.(eski efsane basketbolcu)
                  Gürkan mı?

Yorum

• bigben kaç tane adı Aytek olup basketbol efsanesi var bu ülkede Aytek Gürkan'dır. Adam o kadar efsane imiş ki şu an Aytek isminde rastladığın kişilerin çoğuna Aytek Gürkan yüzünden Aytek ismi konulmuştur.
                    61>34 Trabzonspor
                    En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                    Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• -------------

Yorum

• Arkadaşlar nedir tranfer haberleri 2 gündür giremiyorumda ?

Yorum

• Evren Büker ve Ersin Görkem transferleri neden resmi siteden açıklanmadı?

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pelitli'deki spor salonunun sözleşmede yazan iş bitim süresi ne zaman acaba.Bir şekilde Ekim ayının başına kadar bitirilmesi gerek oranın.
                            01.01.2011

Bitirme süresi diye biliyorum.
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              01.01.2011

Bitirme süresi diye biliyorum.
                              9 ocak 2011 yazıyor ,i

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                9 ocak 2011 yazıyor ,i
                                Bana öyle demiştiler.

8 gün de indirim yaptılar heralde
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X