İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilano niye bırakıyor ki??Gelirse de Efes'e gelir D.Thomas takıma çok uymuyor gibi.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLee > GutierrezAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBanvit maçında birlikte oynayabilirler aslında. Theodore'un olmayacağını düşünürsek Muric, Chappell, Maxim ve Orelik gibi forvetlerle oynayacaklar. Lee daha iyi bir tercih olur.
Yorum
-
İlk olarak EmrahS Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurcia'da oynayan Campazzo'yu alsak uzun süre oyun kurucu aramayız diye düşünüyorum. Takip ediyor musun bilgin var mı @Oğuz ZEYTİN abi ?
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGutierrez yerli oyunculardan artısı nedir? Lee 3 hafta ust uste kadroya almazsan bırakır artık zaten...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReal Madrid'deydi. Eskiden Efeste oynayan Popovic'e benzetiyorum onu. ACB'den kolay kolay ayrılmaz Emrah.
Gutierrez haberini duyduğumda diğer aday Marquis Teague'di. Guti'yi kolejden hatırlıyorum. Üstün oyun kurucu meziyetleri yok tabii. O nedenle geldiğinden beri Lee ile birlikte görmek istediğimi yazıyorum. Darüşşafaka bile Wanamaker'ı Wilbekin'le birlikte kullanıyor baskıya karşı. Bir de top kayıpları gerçekten fazla ama Guti'nin oyuna artı koyduğu başka şeyler var: Tempo, cutlarla savunma dengesini bozma, savunma gibi...savunmaya adam 3 numaraya alınmalıydı guti kolaya kacılmış belli ki
En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 15:51.
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeague abisiyle arasında 5 yas var, onun kadar tempolu ki Jeff en cok temposuyla ve dribblingle ıceri girmesiyle unlu. Marquis ile Gutierrez arasında günle gece gibi fark var. Yanlış seçim olmuşsavunmaya adam 3 numaraya alınmalıydı guti kolaya kacılmış belli ki
Kıta basketboluna uzak olması dışında mantıklı bir tercihti Guti. Talor Battle'a gidebilseydik, o bir iki tık üstüydü Guti'nin.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 16:28.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Hardy gitmek istiyorsa, bence sorun yok.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 21:58.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHardy gitmek istiyorsa, bence sorun yok.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuz hiç bir haber bulamadım. Konu tam olarak nedir?
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖdemelerde aksaklık olduğu için gitmek istiyormuş diye haberler var.
Bilgi için teşekkürler bu arada Murat.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuz hiç bir haber bulamadım. Konu tam olarak nedir?
Gitmesi kolay degil de insallah buy out alip gondeririz. Yerine sutu olan savunmaci SF aliriz. Lee'yi iki numarada kullaniriz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum