Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Caleb imzayı atmış kontrat 2 aylık. Sakatlığı düşünerek makul olmuş.

Hayirli olsun. Umarim fizik olarak iyi durumdadir. Cok severim, iyi adamdır. Salyers gibi olursa uzulurum gercekten.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Caleb durumunu sordum, netlik yok. Gun icinde tekrar yoklarim.

Kravtsov ise olmadı, maddi galiba.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oğuz adını kullanınca gözümde canlandı bir an... Prkacin neydi be...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Caleb Green'in mevcut durumu önemli, geçen sene uzun süre oynamadı. İnşallah iyi durumdadır.

Yorum

• Gene "inşallahlarla" "maşallahlarla" adam kovalıyoruz.Ne diyeyeyim...
            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• O değil de Nihat Mala'nın değişik bir şey deniyoruz dediği şeye ne oldu?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O değil de Nihat Mala'nın değişik bir şey deniyoruz dediği şeye ne oldu?
                Kendisi bir değişsin de...
                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Yayın olmaz sanıyordum ama TBF TV veriyor maçı iyi oldu bu.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bracey Wright'ın Acıbadem'e gittiğini daha yeni öğrendim. Abartmıyorum şu an bir alt lig maçında oynayan Bracey Wright ve Jerry Smith bizim takımımızda çok rahat oynardı.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk çeyrek: 26-19 gerideyiz.

Moody erken faul problemine girince Lee'yi PG oynatıyoruz.

Golubovic'i iyi besliyorlar.

Hakemler de Erolcan'a taktı.

Nikolov-Moody-Lee'yi ilk kez bir arada seyrediyoruz. Önceki turnuvada hiç bu üçlüyü kullanmamıştık.
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 30.09.2016, 18:27.

Yorum

• sadece ben mi izleyemiyorum, tbf tv de link takilmadan izleyemiyorum. bu arada ribaundlarda yine eziliyoruz istatistikten takip ediyorum.

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sadece ben mi izleyemiyorum, tbf tv de link takilmadan izleyemiyorum. bu arada ribaundlarda yine eziliyoruz istatistikten takip ediyorum.
                          Youtube gibi bir kolaylık varken neden kendi sitelerinde ısrar ediyorlar gerçekten anlamıyorum.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Üç kısayla 10-0 seri yapıp öne geçtik.

30-31

Aferin Nikolov.
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 30.09.2016, 18:32.

Yorum

• Moody'nin erken faul alması en çok Wright'a yaradı. Adamın eline hücumda top değmeye başladı ve bunu iyi değerlendirdi.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X