Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bazarevich'in geleceğini düşünmüyorum.(siyasi Konjonktürü de düşünerek) Rimaç ise Cibona ile ABA şampiyonu olmuş ama finansal nedenlerden Euroleague kabul edilmemiş.Genç koçları her zaman sevmişimdir.
    Bazarevich Cantu'dan ayrıldı mı Agah? Bir de Rimac bu sene neredeydi?

Rivers - Şemsettin - Rimac - Murat Konuk - Griffith
    Cüneyt - Serkan - Alper - Mehmet Okur - Asım Pars

Repesa da gençti o zaman, biz bile Fen Lisesi'ne hazırlanıyorduk.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 23.06.2016, 00:53.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bazarevich Cantu'dan ayrıldı mı Agah? Bir de Rimac bu sene neredeydi?

Rivers - Şemsettin - Rimac - Murat Konuk - Griffith
      Cüneyt - Serkan - Alper - Mehmet Okur - Asım Pars

Repesa da gençti o zaman, biz bile Fen Lisesi'ne hazırlanıyorduk.
      Bazarevich'i bilmiyorumda Rimaç Cibonadaymış. Yerine de Mulaömeroviç gelmiş.

Yorum

• Darüşşafaka Wanamaker'ı almış. Sağlam takım olacaklar.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Darüşşafaka Wanamaker'ı almış. Sağlam takım olacaklar.
          birkan batuk'a ne diyorsun peki?

Yorum

• Beşiktaş Engin Atsür'ü bırakıyormuş, Mala efendi yerliden ağlayacağına elini çabuk tutsun.

Yorum

• Mala'ya diyeceğimizi dedik de Bazarevich'i severim. Rimac'ın koçluğuna bir şey diyemem. Fakat Bazarevich'le ilgili şöyle bir durum var: Markovic gelmeden önce meşhur Pashutin hadisesi yaşamıştık ya... Kulüp şöyle bir açıklama yapmıştı:

"Maddi konularda anlaşma sağladık. Pashutin'in bizim takımımızla birlikte Rus Milli Takımı’ndaki görevini de sürdürmek istemesi tamamen el sıkışmamıza engel oldu."

Bazarevich milli takım çalıştırmıyor mu? Ya da oradaki görevinden vaz mı geçecek? Şahsen benim açımdan bu bir sorun değil de, o zamanki yönetim ve GM aynı kişiler. Fikirler değişiyor demek ki zamanla. Güzel...

2015-16: Cantu

FIBA Europe Cup 2 G - 3 M
              İtalya Ligi 8 G - 11 M

2014-15: L. Kuban

Eurocup 19 G - 1 M Çeyrek Final
              VTB 28 G - 10 M

2013-14: Krasny Krylya

Eurochallenge 8 G - 6 M
              VTB 11 G - 12 M

2012-13 Krasny Krylya

Eurochallenge 16-0 Namağlup şampiyon
              VTB 15-9

2011-12: Krasny Krylya

Eurochallenge 1 G -1 M
              VTB 12 G - 9 M

2010-11: D. Moskova

Eurochallenge 3 G - 5 M
              Lig 8 G -19 M

2009-10: D. Moskova

Eurochallenge 1 G - 1M
              Eurocup 0 - 6 M
              Lig 12 G -15 M

En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.06.2016, 01:04.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kemzura icin ne dersin [MENTION=31952]Oğuz ZEYTİN[/MENTION]
                Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                You'll Never Walk Alone...
                https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Engin Atsür'ü takımda görmek isterim açıkcası.
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kemzura icin ne dersin @Oğuz ZEYTİN
                    Bu koçlardan kısaca bahsettiğim ve G-M sayılarını derlediğim bir mesaj vardı, bulamadım onu.

Kemzura, asistanlığı döneminde Blatt'ın övgüsünü almış ve çok çalışkan bir koç. Çok sakin ve hırsını yansıtmadığı için iddiasız olduğu ve bunun liderliğini etkilediğini söylerler. O nedenle büyük takım çalıştıramadı yorumları yapılır. Çok katılmıyorum. Ben iyi bir taktisyen olduğunu düşünüyorum. Kariyer başlangıcı da tesadüftür, Ahmet Kandemir'in asistanı olarak.

Bir diğer ilginç bağlantı, Blatt bir dönem Bazarevich'le birlikte de çalışmıştı. Oldukça iç içe ilişkiler. Blatt 2005'te D. St. Petersburg'la namağlup Eurochallenge şampiyonu oldu, Bazarevich 2013'te aynı başarıyı yakaladı Krysna Krylya'yla.

O yüzden Reneses, Plaza, Ivanovic'i bir kenara koyarsak Blatt ve onun peşinden gelen hocalara büyük saygım vardır.

O mu geliyormuş?

Yorum

• BSL oyuncuları TBL'ye gitmeye başladı. Eskişehir Basket önce Cemal Nalga'yı ardından da Evren Büker'i kadrosuna kattı.

Yorum

• [MENTION=31952]Oğuz ZEYTİN[/MENTION] sence Ahmet Kandemir'e ayıp olmadı mı? sadece yarım sezonda bu işin olmayacağını mı anladılar?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @Oğuz ZEYTİN sence Ahmet Kandemir'e ayıp olmadı mı? sadece yarım sezonda bu işin olmayacağını mı anladılar?
                          Sözleşmesi devam ediyor mu Kandemir'in? Bilmiyorum ki abi. Gerçi Hasan Özmeriç'e yapılanlardan sonra...

Kandemir tercihi, geçen sezon için mantıklıydı. Oradaki esas hata Markovic'de ısrardı. Geçişi yerli ve ligi bilen bir koçla yapacaklardı.

Bjk maçında Veysel Abi'nin Ufuk Sarıca soruma verdiği cevaptan sonra açıkçası bu yazki yabancı koç arayışını beklentim tersine dönmüştü, yabancıyla çalışmak istemeyecekler demiştim. Çünkü Kinsey olayında görüştüğüm yöneticiler de Markovic'i ve Beobasket'le olan biteni görmüş ve eleştiriyorlardı. Fakat yapabilecekleri bir şey yok. Bunu artık hepimiz biliyoruz. Mala'ya itiraz eden, gidiyor. Hasan Aktaş mesela...

Yorum

• İki sene Erdemir'i satın alarak birini lige çıkan Konya Basket bu sene mücadele edeceği TBL'den çekilmiş. Artık bölgesel ligde mücadele edeceklermiş. Bir gün bizde böyle bir şey yaşayacağız diye korkmuyor değilim.

Yorum

• Coach hamlesini onemsiyorum.
                              Kisa oyuncu icin de Emir Gokalp' Engin Atsur ve Serhat Cetin gibi hamleler yapilsa faydali olur gibi geliyor.
                              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                              You'll Never Walk Alone...
                              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X