Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu da İsrail'de oynarken ki videosu daha iyi anlaşılıyor oyun olarak.

https://www.youtube.com/watch?v=GhiMO0faOas
    Geçen sene ayağını kırdığı için güncel temposunu merak ediyorum. Ulm maçında fena değilmiş.

*

Bu arada Ryan Thompson'un maçlarını seyrettim dün gece. Jon Diebler tadı bıraktı. Onun kadar şutuyla yaşamıyor tabii...
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 17:01.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• markoviç o hataları bilinçli şekilde yaptı bence geçen sezon ki inancı bu sene sömürdü nedeni ayrılmak istiyor gibi ya saman altından iyi bir teklif geldi yada o bekliyor öyle bir teklif kendini boşa çkarmak istedi kafam karışık bu konuda biraz birde sözleşmeler ne kadar bağlayıcı tazminat olayları var mı bilmiyorum baskette zira çok kolay takım değiştiriyor oyuncular ne olursa olsun markoviç sezon başından beri bu kadar hatayı raslantısal yapmaz. şuda olabilir takımın öncekileri sonradan gelenlere buranın ağası biziz dedi ve yol gösterdi markoviçte sessiz kaldı olaya her türlü pis bir işin olduğu gözüküyor.. inşallah taşlar yerine oturur bekleyip görücez artık.

tepataklakdan gönderildi
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen sene ayağını kırdığı için güncel temposunu merak ediyorum. Ulm maçında fena değilmiş.
        Oyun olarak Bost'a çok benzettim yalnız topla hızlı, iyi savunmacı, kısaya göre iyi ribaundcu fenada bir şutu yok gibi. Top kullanayım diye egosu yoksa DJO'dan faydalı olabilir.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oyun olarak Bost'a çok benzettim yalnız topla hızlı, iyi savunmacı, kısaya göre iyi ribaundcu fenada bir şutu yok gibi. Top kullanayım diye egosu yoksa DJO'dan faydalı olabilir.
          Thompson'ın ribaund açığını o kapatabilir Agah. Evet, topla hızlı. Eğer fitse (18 Kasım-26 Aralık arası beş haftada 12 maça çıktı. 31,7 dk oynadı. Fit gibi duruyor.) hızlı oyunlardan katkı bekleyebiliriz.

Fransa'da bu 12 maçta 31,7 dk oynayıp 49% iki sayılık, 32% üç sayılık, 77% faul atışı isabeti yakalamış.

10,6 sayı (Maç başına 8 top kullanarak)
          6,9 rib
          5,5 ast
          2,1 tç
          3,3 tk
          2,3 faul
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1919808523 Biraz gecikmeli oldu tabi

2-3 sene önce çok daha iyi bir skorerdi Stipanovic'le birlikte Euroleague'in kapısından dönmüşlerdi. Kızılyıldız performansı benim için hayal kırıklığı oldu ancak orada çok büyük bir uyum sorunu yaşadığını düşünüyorum. Kesinlikle hantal bir oyuncu değil ilk adımı çok hızlı bir oyuncu. Tabi Kinsey kadar atlet değil ve onun kadar iyi savunma yapamıyor.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ryan Thompson resmileşti.

Hayırlı olsun.

Yorum

• eğer bu oyuncular bost ve marshall ayarındaysalar, kulig de ivanovdan bir tık yukarda olduğu varsayılırsa geçen seneki performansı beklemek hakkımız.. markoviç oyunu yeniden hardy ve velickoviç üzerine kuracaktır.. beni düşündüren asıl şey kısa yerlilerimizin geçen seneki kadar katkı veremeyişi.. can altıntığın yaptığı katkıyı hakan ve ibrahim toplamda yapamıyor maalesef..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Ryan Thompson resmileşti.

Hayırlı olsun.
                  Yorumlara göre Kinsey'den atlet değil. Kinsey'den iyi savunmacı değil.
                  Ancak Trabzonspor Kinsey'i harcıyabilirdi ve başardık.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Ryan Thompson resmileşti.

Hayırlı olsun.
                    İsmail şenol bu transferden çok olumsuz bahsetmiş. Kitchen içinde saf pg olmadığını söyledi. Resmen geri gittik yine oğuz herhalde. Bu işte bişi var ama ben anlamadım

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İsmail şenol bu transferden çok olumsuz bahsetmiş. Kitchen içinde saf pg olmadığını söyledi. Resmen geri gittik yine oğuz herhalde. Bu işte bişi var ama ben anlamadım
                      Çok takip ettiğim bir oyuncu değildi. İki gündür çalışıyorum. [MENTION=24550]Manu61[/MENTION] 'den referansı var. Belçika'daki takım düzenlerini bilmiyorum ama geçen yıl Brose'nin şampiyonluğa giderken birkaç maçını seyretmiştim, dikkatimi çekmemişti Wanamaker'e odaklanınca.

Kitchen'ın ise tecrübesi bence ilk avantaj. Onu Hapoel'den biliyoruz. Çift gard ve topa yön veren üç numarayla oynuyordu. Yine de DJO gibi iki numaradan devşirme değil. Kariyerinin çoğunu bir numarada geçirdi.

Bu arada kıyaslamayı yaparken uyum meselesini es geçmemek lazım. Ivanov da Lawal'a göre düşük profilliydi. Fakat hem sistem uygun olması hem de görünmeyen birçok şeyi yapması takımı yukarı taşımıştı. Şimdi benzer etki olabilir diye ümit ediyorum.

Yorum

• Sağda solda sansürcü basketbol sitelerinde "Kinsey top atmadığı için koçla ters düşmüş, o nedenle savunma performansı da etkilenmiş." diye uyduranlar türedi.

İşte dün bahsettiğim profiller bunlar. İki maç seyretmeden, salona gelmeden yorum yapılıyor. Kinsey meselesinin detaylarını bugün yöneticilerle görüştüm. İki gündür yazdıklarımı doğruladılar. Yani mesele koç kaprisi... İkinci yarı oyuna dönmesine engel olan da koç. Tekrar açmak niyetinde değilim. Sadece bu yazar arkadaşlar TED maçında Kinsey oyundayken tek şut atmadan yarattığı + istatistikten haberdar mı? Değil.

Yorum

• Yazık oldu.Kinsey iyiydi.Bize gelen koçların kaprislerinden bıktık usandık arkadaş.
                          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Fırat Töz'ü de Eskişehir Basket'e yollamışız.Yolu açık olsun

Yorum

• Kitchen in en büyük kankası Jamon Gordon muş. Trabzon un İstanbul a yakın olduğunu sanmıyordur inşallah bu

Bu arada biraz bakındım da iki oyuncu da beklediğimden iyi, inşallah bol bol katkı verirler.
                              En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 21:27.
                              Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Kinsey'in bu şekilde gönderilmesi kanıma dokundu açıkcası.
                                Markoviç bazı özellikleriyle futboldan tanıdığımız Biliç'i anımsatıyor bana.
                                Yerine alınan oyuncu Kinsey ayarında olamazdı zaten.
                                Benim korkum, zaten iyi olmayan savunma anlayışımızın daha da aşağılara düşmesi.
                                Ligin en az ribaund alan takımlarından biri olarak sonumuz ne olacak merak içerisindeyim.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X