İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Stephenson???
Bence kimseyi göndermemeliyiz...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Krasny sezona başladığı Amerikalılar'dan çıktı. Önce Tony Mitchell ayrılmıştı, İspanya'ya gitti. Sonra Dj Cooper AEK'nin yolunu tuttu. JJ Johnson'ın ayrılması da muhtemel...
Yayın bir adım içinden orta mesafe şutu ve savunma ribaundu hakimiyeti bize katabileceği artıları. Sahayı çabuk geçmesi transitionda avantaj sağlayacaktır. Herkesin beklediği blok tehdidini de oluşturması muhtemel.
Öncelikle sağlam bir konferanstan çıktı. E'Twaun Moore ve R. Hummel ile birlikte oynadı.
Kimi bırakacağız? Duygusal bakınca Kulig denilecektir ancak gerçekçi düşüneceksek iki yıllık kontrata rağmen Velickovic...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 22.11.2015, 05:10.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKrasny sezona başladığı Amerikalılar'dan çıktı. Önce Tony Mitchell ayrılmıştı, İspanya'ya gitti. Sonra Dj Cooper AEK'nin yolunu tuttu. JJ Johnson'ın ayrılması da muhtemel...
Yayın bir adım içinden orta mesafe şutu ve savunma ribaundu hakimiyeti bize katabileceği artıları. Sahayı çabuk geçmesi transitionda avantaj sağlayacaktır. Herkesin beklediği blok tehdidini de oluşturması muhtemel.
Öncelikle sağlam bir konferanstan çıktı. E'Twaun Moore ve R. Hummel ile birlikte oynadı.
Kimi bırakacağız? Duygusal bakınca Kulig denilecektir ancak gerçekçi düşüneceksek iki yıllık kontrata rağmen Velickovic...
Abi bırakmasak kimseyi,ligde Kulig ve Velickovic arasında bir tercih yapsak ve birini tribüne çıkartsak olmaz mı?Bencede Kulig'in gitmesi büyük bir hata olur.Kulig haftalardır çok silik bir oyun sergiliyor ama uzun oyuncunun adaptasyonu daha zor olur sonuçta.Birde adam savunmada bir ribaund alıyor,ya da iyi savunma yapıyor pozisyonda,dönüşünde Pick&Pop yapıp dışarı devriliyor topu ona verip ödüllendirmiyorsun adamı.Bu adamı bırakırsak ve adam Euroleague'nin baş altı takımlarından birine gidip başarılı olursa çok üzülürüm.
Yorum
-
İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bırakmasak kimseyi,ligde Kulig ve Velickovic arasında bir tercih yapsak ve birini tribüne çıkartsak olmaz mı?Bencede Kulig'in gitmesi büyük bir hata olur.Kulig haftalardır çok silik bir oyun sergiliyor ama uzun oyuncunun adaptasyonu daha zor olur sonuçta.Birde adam savunmada bir ribaund alıyor,ya da iyi savunma yapıyor pozisyonda,dönüşünde Pick&Pop yapıp dışarı devriliyor topu ona verip ödüllendirmiyorsun adamı.Bu adamı bırakırsak ve adam Euroleague'nin baş altı takımlarından birine gidip başarılı olursa çok üzülürüm.
Kulig'le ilgili iki veri paylaştım dünkü maç başlığında. Biri savunma katkısının sayısal analizi, diğeri hücumda beslenmesiyle alakalı (bitirdiği topların asistleri)... Her oyuncunun doğru düzende katkı vereceğine inanıyorum. Yoksa Kinsey'i bile keşmekeşe sokunca bocalıyor 18 yaşındaki çocuğun karşısında. Yani doğru transferdi, yanlış transferdi diye tartışmak şu aşamada bize bir şey kazandırmayacak kısa vadede, nasıl fayda sağlarızı düşünmek lazım. Kulig'in yüzdeleri çok şey açıklıyor aslında.
Kulig: 13 maç 62 şutta 79 sayı
Velickovic: 10 maç (Aslında 9) 73 şutta 62 sayı
Tablo buyken kimin üzerinden oynamak gerekiyor? Sene başında rotasyon ve roller derken bunları anlatmaya çalışıyordum. Herkes Odom'u eleştiriyor, bencil oynuyor diye... Ancak adam takımın 1 numarası. Vasat üstü playmaker performansı veriyor. Açıkçası bu kadarını beklemiyordum. Takım disiplini dışına çıkan oyuncu çoğu maçta Velickovic oluyor. Belki sene başındaki sakatlığın etkisi diyeceğim ama adamın oyunu bu. Dün Hardy'nin o el üstü zor bir üçlüğü vardı ya, orada oyunu ters tarafa açması gereken Velickovic'ti. Topu kalabalık yöne ve süre azalmışken vermek yanlıştı. O şut girmese oyunu döndürebilirdi İBB, skor 55-50'ydi. Markota'ya yaptığı lüzumsuz faul ve yapamadığı savunma... Çabası ve iyi niyetini görmüyor değilim ancak bu gedikleri de konuşmak gerek.
Johnson işi olursa, yanına bir de kısa (keşke 2 numara bulabilsek ama yok) ekleyebilirsek (en makul Mehmet Yağmur gibi görünüyor, böylece Odom'u şutör olarak kullanabilme esnekliği doğar) artık hepimiz oyuna odaklanırız.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Kulig'in gitmesini genel yaklaşıma göre hatalı bulurum.
Henüz istenen katkıyı yapamamış olsa da ben potansiyelini gördüğümü düşünüyorum.
Kulig kalmalı.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
kulig gitmesin bencede stipanoviç ve hardy örneklerini hatırlayalım ilk geldiklerinde uyum sorunu çekmişlerdi kulige biraz daha şans verilmeli ayrıca gani erdi her türlü rotasyonda kullanılmalı biraz üstünde durulursa çok daha iyi bir basketbolcu olurİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKrasny sezona başladığı Amerikalılar'dan çıktı. Önce Tony Mitchell ayrılmıştı, İspanya'ya gitti. Sonra Dj Cooper AEK'nin yolunu tuttu. JJ Johnson'ın ayrılması da muhtemel...
Kimi bırakacağız? Duygusal bakınca Kulig denilecektir ancak gerçekçi düşüneceksek iki yıllık kontrata rağmen Velickovic...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum