Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mamadou Ndiaye 7 6 henüz 21 yaşında NBA'e gitmeden Avrupaya getirsek?

Yorum

• Efes Jayson Granger'ı açıkladı.

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mamadou Ndiaye 7 6 henüz 21 yaşında NBA'e gitmeden Avrupaya getirsek?

haha gülmekten kırıldım videoya bak adam durduğu yerden sımaç vuruyor.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          haha gülmekten kırıldım videoya bak adam durduğu yerden sımaç vuruyor.

https://youtu.be/RcUjhBj4nMw
          o zamanlar 15 yaşındaydı şimdi Drafta girileceği konusuluyordu ama girmedi bu sene

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Efes Jayson Granger'ı açıkladı.
          neden Efes'in transferleri konusulur? ne zaman baksam bu baslıga efes...onların forumu yok mu? neden oyuncu önerilmezde yok efes bunu aldı..ee ne yapalım yani?

Yorum

o zamanlar 15 yaşındaydı şimdi Drafta girileceği konusuluyordu ama girmedi bu sene

neden Efes'in transferleri konusulur? ne zaman baksam bu baslıga efes...onların forumu yok mu? neden oyuncu önerilmezde yok efes bunu aldı..ee ne yapalım yani?

Ezelden beri başka transferler de konuşuldu burada, sadece kendi takımımızın transferlerini konuşacak olur burası gerçekten çok yavan bir yer olur.

Oyuncu önerisi kısmına gelecek olursak burası değil de Twitter o konuda daha faydalı olur.

Burda başka takımlar daima konuşuldu hep de konuşulacak, sonuçta Uganda liginin takımlarından falan bahsetmiyoruz, hepsi de bizim rakibimiz.

Efes-Diebler transferi de yakında açıklanır.

Yorum

• Efes e karşı sempatin var belli de,başlıkta Trabzondan çok Efesten bahsedilmesi gerçekten sogutuyo

senin başlıgın bu :

Basketbol takımımızın tüm lig maçlarının ve takım kadrosunun değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

Efes e karşı sempatin var belli de,başlıkta Trabzondan çok Efesten bahsedilmesi gerçekten sogutuyo

senin başlıgın bu :

http://forum.bordomavi.net/showthrea...t=171&page=188
                Aksine benim Efes'e karşı hiçbir sempatim yok, basketbol takımımızı da ne kadar sahiplendiğimi, peşinden ne kadar koştuğumu bilen bilir. Sadece Efes'ten değil bütün takımlarla ilgili haberler paylaşıyorum ben. Burayı canlı tutmak için başka takımlardan da haberler paylaşmak şart. Benim hangi başlıkta yazıp yazamayacağımı söylemek de sizin haddinize değil bu arada.

Engin Atsür transferi ne oldu bu arada, Alper Saruhan'ın durumu da halen açıklanmadı.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aksine benim Efes'e karşı hiçbir sempatim yok, basketbol takımımızı da ne kadar sahiplendiğimi, peşinden ne kadar koştuğumu bilen bilir. Sadece Efes'ten değil bütün takımlarla ilgili haberler paylaşıyorum ben. Burayı canlı tutmak için başka takımlardan da haberler paylaşmak şart. Benim hangi başlıkta yazıp yazamayacağımı söylemek de sizin haddinize değil bu arada.

Engin Atsür transferi ne oldu bu arada, Alper Saruhan'ın durumu da halen açıklanmadı.
                  bunu ben demiyorum başlık kendisi söylüyor : Türkiye Basketbol Ligi | Rakiplerimiz ve Maçları

dersen bu başlıgı Türkiye Ligi transfer başlıgı olarak değiştirdik ; o zaman tamam

Yorum

Efes e karşı sempatin var belli de,başlıkta Trabzondan çok Efesten bahsedilmesi gerçekten sogutuyo

senin başlıgın bu :

http://forum.bordomavi.net/showthrea...t=171&page=188
                    Renktaş, bu konu futbol takımımıza ait "Transfer Dosyası" isimli konu kadar rağbet gören bir konu değil maalesef. Sadece Trabzon MP ile ilgili haberleri paylaşırsak haftada sadece 1-2 mesaj atılır heralde.

Adı üstünde "Basketbol Transfer Dosyası". Hem burda diğer takımların transferlerinden bahsedilince kopukluk da olmuyor böylece. Yoksa bir o başlık bir bu başlık, bence çok iyi olmaz.

Bence sorun etmeye gerek yok, zaten genelde bizim takımımızdan bahsediliyor ama arada diğer takımlardan da bahsedilsin ki takip ettiğimiz oyuncuların nereye gittiğini de öğrenebiliriz.

Ayrıca bu forumda Efes'e karşı bi sempatinin olduğu doğru, çünkü bizim yıllarca bu branşta bir takımımız olmadığı için genelde birçok kişi Efes'i takip etti. Haa ben hariç tabii ) Ben fanatik Ülkerspor taraftarıydım taa ki Ülker basket branşını kapatıp fb'ye sponsor olana kadar. O zamanki Ülkerspor olaydı ben de büyük zevkle transferlerini paylaşırdım vallahi

Dediğim gibi Basketbolla ilgili konuların canlanması hepimizin işine gelir.

**

Bu arada konu dışı ama, Oğuz nerelerde bilgisi olan var mı? Twitter adresi de silinmiş gözüküyor, foruma da kaç gündür girmiyor. Bi sorun yoktur inşAllah.

Yorum

• BMN forumun en huzurlu yeri burasi
                      Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Buraya çok daha fazla ilgi olmali..Gecen sene yaptiklariyla takim bunu hakediyor..

Yorum

• Efes şimdi Marjanovic'in peşine düşmüş. Yıllardır bu kadar planlı hareket ettiklerini görmemiştim iyi gidiyorlar.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• bence başlığı ''basketbol transfer dosyası - gündem'' şeklinde değiştirip basketbolla ilgili genel fikirler burada ifade edilebilir. fazla dağılmaya gerek yok.

Yorum

• Strawberry - Oly olacak gibi.

Karşıyaka'yı yağmaladılar resmen. Tekrar aynı ahengi yakalamaları çok zor olacak. Amerika'lı oyuncu bulma konusunda kimse Karşıyaka'nın eline su dökemez ancak Dixon gittikten sonra işleri çok zor.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Renktaş, bu konu futbol takımımıza ait "Transfer Dosyası" isimli konu kadar rağbet gören bir konu değil maalesef. Sadece Trabzon MP ile ilgili haberleri paylaşırsak haftada sadece 1-2 mesaj atılır heralde.

Adı üstünde "Basketbol Transfer Dosyası". Hem burda diğer takımların transferlerinden bahsedilince kopukluk da olmuyor böylece. Yoksa bir o başlık bir bu başlık, bence çok iyi olmaz.

Bence sorun etmeye gerek yok, zaten genelde bizim takımımızdan bahsediliyor ama arada diğer takımlardan da bahsedilsin ki takip ettiğimiz oyuncuların nereye gittiğini de öğrenebiliriz.

Ayrıca bu forumda Efes'e karşı bi sempatinin olduğu doğru, çünkü bizim yıllarca bu branşta bir takımımız olmadığı için genelde birçok kişi Efes'i takip etti. Haa ben hariç tabii ) Ben fanatik Ülkerspor taraftarıydım taa ki Ülker basket branşını kapatıp fb'ye sponsor olana kadar. O zamanki Ülkerspor olaydı ben de büyük zevkle transferlerini paylaşırdım vallahi

Dediğim gibi Basketbolla ilgili konuların canlanması hepimizin işine gelir.

**

Bu arada konu dışı ama, Oğuz nerelerde bilgisi olan var mı? Twitter adresi de silinmiş gözüküyor, foruma da kaç gündür girmiyor. Bi sorun yoktur inşAllah.
                                Aynı soruyu sormak istiyorum bilgisi olan var mı?
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X