Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• The official site of Euroleague Basketball. Check out live matches, stats, standings, teams, players, interviews, fantasy challenge and much more.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.05.2015, 23:47.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Attı mı imzayı??

Murat Didin, Trabzon un Jan Vesely si olur dedi Kulig için. Tabi farkları var ama atletik pivot demek istediğini düşünüyorum ki Markovic in önemli bir talebiydi.
      Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Attı mı imzayı??

Murat Didin, Trabzon un Jan Vesely si olur dedi Kulig için. Tabi farkları var ama atletik pivot demek istediğini düşünüyorum ki Markovic in önemli bir talebiydi.
        Abi Kulig çok hantal bir oyuncu 2.06 boyunda olmasına rağmen boş pozisyonlarda bile potalı bırakan biri nadir smaç vurabiliyor, ayrıca kendisinin pivot olmadığını düşünüyorum Murat Didin ne amaçla söylemiş acaba bunu.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Marcus Williams'in ne zaman ne yapacağı belli olmuyor çok değişik bir oyuncu avrupa için. Bazen tamamen kontrolden çıkıp duvara çarpabiiyor. Yeri geldiği zaman asist rekorları kırıyor.

Kalnietis aklıma geldi şimdi. Serbest kalacak deniyordu.
          Kalnietis bu seneyi sakatlıklarla geçirdi eğer sakatlığını atlattı ise Avrupa'nın her zaman en iyi guardları arasında, takıma liderliği ile seviye atlatır.

Yorum

• Çok atletik diyip durdular. Baskette de futbolda olduğu gibi biraz sallamasyon yorumlanıyoruz galiba. Efferim efferim iyi adam deyip geçtiler demekki
            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Bost kalmasın abi.
              Hedef büyüttüysek, Bost'la olmaz.
              Yerlilerden de Alper ve Nusret hariç kimseyle olmaz bu kadrodan.
              Alacaksan hedef oyuncu alacaksın, sezonda en az 7-8 maçı tek başına çeviren, alan adam alacaksın ki bu sezon yaptığın Avrupa Finalinin, Lig'de Yarı Final'in üzerine çıkıp kupayla dönebilesin.
              Benim umudum var, resmi açıklamalar gelsin hele bi.
              Kulig olur, belki ondan daha da sansasyonel bir isim olur, olur yani.
              Bekleyelim biraz, gün ola harman ola.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                16 ay sonraki seçim için Harun un rakibi şimdiden belliymiş : Hidayet TÜRKOĞLU
                Yalnız dün İsmet Badem rakibi değil de yönetim kurulunda olacak dedi.
                Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Hardy ile yakın tutumundan dolayı Bost kalıcı...
                  Herkesten ayrı tekil olarak takılması Marshall'ın yolcu olduğunu gösteriyor...
                  Can Altıntığ kesinlikle kalmak istemiyor...
                  Can Korkmaz kalmak istiyor...
                  Yunus gidici gibi gözüküyor, yanılıyor da olabilirim...
                  Ivanov çıkan Kulig transferinden de belli olduğu gibi gidici...
                  Nusret tutulabilir...
                  Yabancı hakkı 3 numaradan yana olacak gibi...
                  Yerli olarak 1-3-5 numaralar alınıp transfer kapatılacak gibi gözüküyor.

Yorum

• Bu sene 7 yabancıyla oynayacağız diye düşünüyorum, Bost kalacağına göre oraya sağlam bir yerli almamız gerekiyor, Barış Ermiş ya da Engin Atsür güzel hamleler olurdu.

Yorum

• Kulig için dün TBL 3.05 programında atlet dediler, dondum kaldım.

İzlediğim videolar hiç öyle bir görüntü vermedi.

Stipanoviç ile kıyasladılarsa atlet tabii.

Hele Murat Didin'in Vesely benzetmesi feci oldu.

Bjelica,Veliçkoviç tarzı bir fiziği ve tarzı var.
                      En son winner tarafından düzenlendi; 29.05.2015, 12:09.
                      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kulig için dün TBL 3.05 programında atlet dediler, dondum kaldım.

İzlediğim videolar hiç öyle bir görüntü vermedi.

Stipanoviç ile kıyasladılarsa atlet tabii.

Hele Murat Didin'in Vesely benzetmesi feci oldu.

Bjelica,Veliçkoviç tarzı bir fiziği ve tarzı var.
                        Murat Didin Türkiye ligi ve Türk takımlarının Avrupa'da oynadıkları maçlar dışında basketbolu takip etmediği belli.

Stipanoviç bile Kulig'den atlet bir isim abi, forumdaki bazı arkadaşlar Kulig'in kötü performans gösterdiği maçlar sonrası kim aldı bu şişmanı adam zıplayamıyor basketbolcu olmuş tarzı şeyler söyleyebilir hazırlıklı olalım.

Yorum

• İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Murat Didin Türkiye ligi ve Türk takımlarının Avrupa'da oynadıkları maçlar dışında basketbolu takip etmediği belli.

Stipanoviç bile Kulig'den atlet bir isim abi, forumdaki bazı arkadaşlar Kulig'in kötü performans gösterdiği maçlar sonrası kim aldı bu şişmanı adam zıplayamıyor basketbolcu olmuş tarzı şeyler söyleyebilir hazırlıklı olalım.
                          Didin yumruk tokuşturmaca ile meşgul bilmemesi normaldir.

Kulig kaliteli oyuncu.Kötü transfer değil,faydalı olacak.Burada tartışılması gereken elde Veliçkoviç varken yine benzer tarz ve fizikte bir oyuncuya ihtiyaç varmıydı.Ben ribauntçu,blokçu, atlet bir 4 numara tercih ederdim.Herhalde bu özellikte oyuncuyu 5 numaradan kullanacaklar.

İvanov transferinde de benzer şeyler söylemiştik.Daha farklı,oyunu çeşitlendirecek atlet bir oyuncu alınması gerekiyordı.Mesela Telekom'daki Chris Johnson gibi.

Atletizme ihtiyacımız var.Daçka serisinde hissetmedik bunu çünkü Daçka yaşlı ve ağır bir takım.Ama Efes'in hem uzunları hem kısaları bize bunu hissettirecek.
                          En son winner tarafından düzenlendi; 29.05.2015, 14:08.
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ozaman neden bu adami aliyorlar
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Didin yumruk tokuşturmaca ile meşgul bilmemesi normaldir.

Kulig kaliteli oyuncu.Kötü transfer değil,faydalı olacak.Burada tartışılması gereken elde Veliçkoviç varken yine benzer tarz ve fizikte bir oyuncuya ihtiyaç varmıydı.Ben ribauntçu,blokçu, atlet bir 4 numara tercih ederdim.Herhalde bu özellikte oyuncuyu 5 numaradan kullanacaklar.

İvanov transferinde de benzer şeyler söylemiştik.Daha farklı,oyunu çeşitlendirecek atlet bir oyuncu alınması gerekiyordı.Mesela Telekom'daki Chris Johnson gibi.

Atletizme ihtiyacımız var.Daçka serisinde hissetmedik bunu çünkü Daçka yaşlı ve ağır bir takım.Ama Efes'in hem uzunları hem kısaları bize bunu hissettirecek.
                              Atleetizm eksikligimizi net olarak Fb Ulker ve en son Usak macinda gorduk. Benim de beklentim Velickovic ve Stipanovic'i tamamlayacak patlayici bir 4/5'ti. Ķulig bana (oyun tarzi olarak) Mirsad'i animsatiyor.

Ayak cabuklugu ve sahanin hemen her bolgesinden cembere bakabilmesi artilari. 5 numara oynadiginda eslesme sorunu yaratmasi muhtemel.

Savunma konsantrasyonu ise dusuk.

VTB ve bu seneki EL disinda uluslararasi deneyimi de yok. Ulke disina ilk defa cikiyor, uyumlu bir karaktere sahipse sorun yasamaz. Obasohan'in Fransa Ligi'nden unvanla gelmesi, Lawal'in da Fb Ulker'e karsi Milano'da yaptiklarini dusununce bizdeki devamliliklari pek olumlu hatirlanmiyor. Benzer senaryoyu yasamayiz insallah.

Hayirli olsun.
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.05.2015, 14:50.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Chris Johnson icinde ustu kapali birseyler soylendi. Benim anladigim Karsiyaka istiyor herhalde ama 1 milyon dolar falan dendi ki cok buyuk rakam. Zaten sonra olimpiakos un uzunlari 300-400 bine oynuyor dendi. Garip muhabbetler donuyor, nasil programsa haberleri de gizli birsey gibi anlatiyorlar..

Yukarida bir arkadasta hidayet harun un yonetimine girecek seklinde anlamis ben direkt rakip olarak algiladim. Yonetim kurulu bile belli dendi. Adamlarin soylediklerini anlamak icin tercume lazim.
                                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X