Oğuz bu bost randle"ın yapamadığı neyi yapacak şimdi? Daha iyi savunma mı yapacak? Yoksa takımı mı oynatacak?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuz bu bost randle"ın yapamadığı neyi yapacak şimdi? Daha iyi savunma mı yapacak? Yoksa takımı mı oynatacak?
Ama şu noktadan bakmakta fayda var:
Konya maçı; Hardy+Marshall+Lawal 11 sayı
Efes maçı; Marshall + Lawal 7 sayı
Fener maçı; Hardy+Marshall 9 sayı
Bost buraya çare olacak mı diye soruyorum. Açıkçası bunun Bost'la da pek alakası yok. Yani bu oyuncuların düşük skorda kalması "Randle'ın arkadaşlarını oyuna sokamaması"ndan kaynaklanmıyordu.
Mesela Marshall altı resmi maçta 0/15 üçlük attı. Lawal'ın Lasme'den yediği blok... Randle'ın bunlarda suçu ne?
(Tabii "Randle mükemmel bir PG" demiyorum.)Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Basketbol Transfer Dosyası
GM ve Koç konusunda fikrim belliydi. Onlarla başlanmamalıydı geçen sezon sonrası. Hata yapıldı. Randle'dan daha iyi bir oyun kurucu gerekiyordu bu doğru Tutku'ya bel bağladılar o da olmadı. Bost, Randle'ın altında bir adam zannımca. Yani dağ fare doğuracak bu konuda da. Esas sorunlara çare olunmadığı gibi yeni bir sorun daha açacak gibi görünüyor.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Sezon planlaması gerçekten rezalet yapılmış Tutku'nun yönleridireceği takım yapılıyorsa, backup'uda ona yakın bir oyuncu olmalıydı.Randle o kalibre de değildi.Bugun tv'de temsilcilerimizin rakiplerine baktım Karşıyaka'ya karşı Eski Bjk'li Chatman, Banvit'e karşı Eski Gs'li Dee Brown oynuyordu ikiside tam olmasada bize uyacak, ligimizi bilen adamlar. Bost gibi kapalı kutu yerine böyle net adamlar almak her zaman akıllıcadır.Yazık olacak sezona Bost hamlesi boşa çıkarsa.
Yorum
-
Randle gönderilmiş, şaka gibi, tam saçmalık, Can Maxim gönderilince de söylemiştik Hata yapmak bizim işimiz yine aynı durum büyük hata
evet biz Randle yetersiz diyorduk ve eleştiriyorduk. Tamam Randle yetersizdi bizim için ama Tek başına yetersizdi adamın arkasında kim var Sen Sezon başında Kronik sakat Tutku'ya bel bağlayıp Randle'ı tek bırakanları gönderme, Randle'ı gönder... Günah keçisi Randle, şaka gibi
Yorum
-
Tutku kadar abartılan bir oyuncu görmedim
Savunmada bir işlevi olmayan, iki adımla geçilen, tek yönlü adam.
Hele ki ligimizdeki guardların atletikliği, skorerliği düşünülürse Tutku'nun sahada kalması zarardır.
Neyse lafı dönüp dolaştırmadan. Randle'ı gönderen zeka küpü yöneticilere gelelim.
Futboldan sonra da basketbolda da çok önemli kaynaklara rağmen çuvallamış bulunuyoruz.
Niye mi başımıza gelen Trabzon'lu yöneticiler her işi yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar.
Takımın hücumdaki bir numaralı opsiyonunu, liderini onca oyuncunun arasında göndermek her babayiğidin harcı değil.
Aldıkları adam Arroyo, Lull, Teodosic olsa bile bu hamle yanlıştır.
Çünkü problem Randle değil. Oyuna yaratıcılık katacak Hardy ve Marshall'ın yetersiz olmasıdır.
Modern basketbolda PF'in bile topa yere vurup potaya gitmesi beklenirken bizim 2 ve 3 numaralarımız dripling yapmaktan, pozisyon oluşturmaktan yoksunlar.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevher Banvit'te süre alamıyor. Velickovic'in arkasına iyi bir alternatif olabilirdi.
Koçun ve yönetimin şikayet ettiği iki nokta var: TECRÜBE ve KÖTÜ ŞUT.
İkisine de fayda sağlayabilir.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevher bence de çok iyi olur oğuz..yaşı kaç oldu? Bir de banvitte kimlerin arkasında kaldı?
Chuck Davis
Veremeenko
Dragicevic
Berkay Candan var abi.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlkan Karaman da boşta tıpkı Ali Karadeniz gibi bunlarda düşünülebilir. Özellikle benim düşünceme göre Telekom maçında olası bir mağlubiyette takviye işine sarılacak Yönetim.
Kaya Peker'in takımımızla ilgili yasal son durumu!
En son TurnaSuyu tarafından düzenlendi; 05.11.2014, 22:53.
Yorum
-
İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlkan Karaman da boşta tıpkı Ali Karadeniz gibi bunlarda düşünülebilir. Özellikle benim düşünceme göre Telekom maçında olası bir mağlubiyette takviye işine sarılacak Yönetim.
Kaya Peker'in takımımızla ilgili yasal son durumu!
http://www.basketfaul.com/makale/368...f-gelirse.html
İlkan'ın ise fiziksel yeterliliği olmadığı konuşuluyor.
Size katılıyorum, kazansak da kaybetsek de ve artık yabancı hamlesi gelmeyeceğine göre yerli birini arayacaklar. Şu anda çıkarabilecekleri iş yapar oyuncu sadece Cevher gibi... Belki Ümit Sonkol ama o zor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum