Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kaya savunma yapmadan bir sezon tamamladi. Yeni nesil bir uzunla doldurabilsek yerini keske. Samet Geyik Tofas'tan ayrilmis, Efes'le anlasacak mi belli degil. Bizimkiler de Dogan Senli'yi gorebilse...

Can Korkmaz sakatligin eykisini atip biraktigi yerden devam ederse bugun ligde oyun kurucu diye dolasan bircok oyuncuyu cok rahat sollar.

Maxim ise 90li grubun en onemli sutoru. Melih'den daha iyi fizigi var, daha atletik, savunmasi daha guclu. Melih'e Euroleague'de sans veriyorlar, biz birakiyoruz. Alan pisman olmayacaktir. Insallah akilli bir kocun takimina gider, yanlis tercih yapmaz.
    Samet Geyik milli takım kadrosuna da çağrıldı.

Yorum

• Önder de gittiğine göre pota altımızda yerli olarak yalnızca Nusret kaldı, başkan ne dediyse hep tersi çıkıyor nedense.

Yorum

• Tekrar eurochallenge dayiz
        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tekrar eurochallenge dayiz
          Hem de eleme oynamadan.Direk katılıyoruz.Burası çok ilginç...
          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Bu Eurochallange durumunu değiştiren nedir allasen?

Bi katıldık bi katılmadık hemde 2 gün içerisinde

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hem de eleme oynamadan.Direk katılıyoruz.Burası çok ilginç...
              Bu sezon on eleme oynanmayacak abi.

Yabanci transferi yapmayacaklarsa da iki/uc oyuncuya ihtiyac var.

Can ve Maxim'i tutmayarak uzun vadeli ve yetenekli genc odakli kadro planlamasi yapmayacaklarini anladik.

Veteranlara baktigimizda;

Sg/Sf yedegi: Ceyhun Altay, Erkan Veyseloglu, Mutlu Akpinar, Caner Topaloglu

Pivot yedegi: Cemal Nalga, Emre Bayav ve belki Ermal Kurtoglu

Onder'in gitmesiyle 4 numarada bosluk oldu. Nusret orayi kapatabilir mi? Dogan Senli'yi kacirmasalardi... Berkay Candan'i dusunurler mi?
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sezon on eleme oynanmayacak abi.

Yabanci transferi yapmayacaklarsa da iki/uc oyuncuya ihtiyac var.

Can ve Maxim'i tutmayarak uzun vadeli ve yetenekli genc odakli kadro planlamasi yapmayacaklarini anladik.

Veteranlara baktigimizda;

Sg/Sf yedegi: Ceyhun Altay, Erkan Veyseloglu, Mutlu Akpinar, Caner Topaloglu

Pivot yedegi: Cemal Nalga, Emre Bayav ve belki Ermal Kurtoglu

Onder'in gitmesiyle 4 numarada bosluk oldu. Nusret orayi kapatabilir mi? Dogan Senli'yi kacirmasalardi... Berkay Candan'i dusunurler mi?
                Berkay Candan çok iyi olurdu. Ama malum takımın oyuncusu olduğu için gelme ihtimalini düşük görüyorum. 17-18 yaşlarında izlediğimde Nba olur demiştim kendisi için ancak beklediğim gelişimi gösteremedi. Ted Kolej'den konu açılmışken Kaan Sarıaslan'dan bahsetmek lazım. Marko Jaric'e benzetiyorum kendisini.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Ülker, geçen sezonun Eurocup Mvp'si Abd'li skorer Andrew Goudelock'ı transfer etti.
                  Dontaye Draper Anadolu Efes'te
                  Biraz ağır kalıyoruz sonra pişman olmayalım da

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biraz ağır kalıyoruz sonra pişman olmayalım da
                    Efes ve Ülker ile baş etmemiz zaten olanaksız, bizim rakiplerimiz Beşiktaş ve Karşıyaka gibi takımlar.

Yorum

• Hep günü kurtarma adına transfer yapıyoruz, Tayfun Erülkü'yü de Tofaş üç yıllığına renklerine bağlamış, bizimkiler uyumaya devam etsin.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hep günü kurtarma adına transfer yapıyoruz, Tayfun Erülkü'yü de Tofaş üç yıllığına renklerine bağlamış, bizimkiler uyumaya devam etsin.
                        Ben bizim yöneticilerin basketbolu bildiğine inanmıyorum.
                        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben bizim yöneticilerin basketbolu bildiğine inanmıyorum.
                          Yöneticilerin hepsi günü kurtarmak peşinde, birçoğunun basketbolu bilmediği bir gerçek. Yalnız benim anlamadığım bir durum var Nihat Mala'yı GM diye o göreve getirmişler, Nihat Mala'da bu görmüyor bu genç oyuncuları. Şu ana kadar yapılan transferlerin hepsi günü kurtarmak için yapılan transferler, geçen sene alınan Can Korkmaz, Maxim Mutaf gibi gençler bile kadroda tutulmadı.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hep günü kurtarma adına transfer yapıyoruz, Tayfun Erülkü'yü de Tofaş üç yıllığına renklerine bağlamış, bizimkiler uyumaya devam etsin.
                            91li, 92li, 93li çocuklarla 2-3 yıllık sözleşme yaparsan çekirdek oluşturursun. Zamanla yabancı ihtiyacın azalır. BeoBasketler, Zekiler'den oyuncu almazsın. Bu da bizim doğamıza aykırı, onların servetine servet katmazsak rahat etmeyiz!

Bunu Tofaş yapar. Onun bütçesi senin yarından azdır. Ama ligi senin üstünde bitirir. O da EuroChallenge'a gider, sen de...

O yüzden Maxim'lerin kontratını feshet. Canlar'ı elinden kaçır. BeoBasket oyuncuları al.

Bunun en başındaki neden şu: Trabzon'a gelen GM ve koç uzun süreli çalışacağına inanmıyor ki.

A.Yakan, Sakota, Öngören, Üner, Özmeriç... Adamları öğütme makinasında harcadık. İyiydiler, kötüydüler değil...

Yöneticilerin kulağına biri bir şey fısıldıyor: Ahmet gidiyor, Mehmet geliyor... Yaşadık bunları.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Royal Halı Gaziantep Earl Calloway ile 2 yıllığına anlaşmış. Antep takımını yönetenler gerçekten yabancı konusunda iyi işler yapıyorlar. Biz seyretmeye devam edelim.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Trabzonspor yöneticilerine burayı okumalarını söyleyeceğim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim